Widok

zespół AREK & PAWEŁ

Witam czy ktoś korzystał może z usług tego zespołu? Znajomi polecają ich usługi jednak w internecie nie znalazłam żadnej wzmianki na ich temat no i mam dylemat zaufać znajomym czy nie :) Proszę o radę
popieram tę opinię 175 nie zgadzam się z tą opinią 20

zespól AREK & PAWEŁ

Grali u Nas na weselu w miniony weekend i na prawdę szczerze polecamy, dzięki nim tak na prawdę to wesele miało takie życie - coś pięknego.Pozdrawiamy najlepszą kapelę na świecie :)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 14

zespól AREK & PAWEŁ

a no i saksofon rewelka! kapela godna polecenia.
popieram tę opinię 122 nie zgadzam się z tą opinią 16

zespółl AREK & PAWEŁ

Swietne wokale i widac zgranie Panów, gratuluje kapeli!
popieram tę opinię 121 nie zgadzam się z tą opinią 13

zespółl AREK & PAWEŁ

Polecam wszystkim naprawde fajnych ludzi robiacych super imprezy !!!
popieram tę opinię 139 nie zgadzam się z tą opinią 16

zespół AREK & PAWEŁ

Pozdrowienia dla Arka i dla Pawla - dlaisci czadu u nas na weselu -dostalismy teraz film od kamerzysty i wspominamy - rewelacja ! dzieki!!! A&J
popieram tę opinię 150 nie zgadzam się z tą opinią 17

zespół AREK & PAWEŁ

rewelacyjna kapela!!!!
popieram tę opinię 156 nie zgadzam się z tą opinią 21

zespół AREK & PAWEŁ

http://www.orlikowskipawel.pl
popieram tę opinię 161 nie zgadzam się z tą opinią 21
witam serdecznie,
my mielismy ten zespol na wlasnym weselu w sierpniu 2011 roku- do tej pory jestesmy bardzo zachwyceni tym zespolem ( nasi goscie rowniez), naprawde potrafili rozkrecic impreze- wszyscy bawili sie swietnie. Nie wyobrazam sobie lepszego zespolu na wesele- sa poprostu najlepsi!!!!
popieram tę opinię 166 nie zgadzam się z tą opinią 27
Jak mogą rytmu nie trzymać skoro aranż idzie z klawisza ??wokalnie?? niewykonalne bo by fałszował :) nie rozumiesz chyba tego co piszesz,znam Arka bardzo długo wiele razy z nim współpracowałem i szczerze polecam jego zespół.
Zespół który się nie reklamuje i mało o nich słychać na forum to świadczy o tym że jest dobry i nie potrzebuje reklamy.Tu sie reklamuja zespoły co nie mają zleceń typu wszechobecna Massuana :)
popieram tę opinię 187 nie zgadzam się z tą opinią 25
Nie trzymają rytmu i robią długie przerwy!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 177

zespół AREK & PAWEŁ

Rewelacyjny zespol.wokale znakomite wogole tego klawiszowca taki niski i kojarzy mi sie z tym co spiewa w leszczach.Bardzo fajny zespol.
popieram tę opinię 177 nie zgadzam się z tą opinią 25
wpisz w YouTube Paweł Orlikowski, jest tam nagrane wesele przez " nietypowymuzyk" grane przez ten zespół, ogólnie polecam bawiłam się przy ich muzyce na sylwestra.
popieram tę opinię 177 nie zgadzam się z tą opinią 21
do góry