Widok
zespół "CONTRA"
Cześć wszystkim forumowiczom ;-) dostałam namiary na zesłpół "CONTRA" dwóch panów z Wejherowa.. Słuchałam ich demo na necie całkiem fajnie ale dopiero w przyszłym tygodniu sie z nimi spotkam i zobacze na żywo owych panów. Jesli jest ktos mi w stanie sprzedac jakies info dotyczące panów grajków to bym była bardzo wdzieczna :-) Wiecie dobra orkiestra to 80% udanego wesela ;-) . Dzieki!
zespół CONTRA będzie na naszym weselu, ale to dopiero w październiku. Słuchaliśmy ich demo, trochę więcej niż mają na stronie internetowej, a także oglądaliśmy płytę z wesela na którym grali i bardzo nam sie podobało. Ten zespół polecił nam fotograf i kamerzysta i rzeczywiście w porównaniu do tych zespółów, których słuchaliśmy wcześniej najbardziej nam odpowiadał (oczywiście każdy ma swój gust). Widzieliśmy się z tym Panem dwukrotnie i sprawia bardzo dobre wrażenie. A z tego co wiem to podobno wogóle nie piją, bo oboje przyjeżdżają samochodami, zresztą potwierdziła to kamerzystka. Grają do 5 ale jeżeli goście się bawią to nawet dłużej.