Widok
zespół LOTOS.....czy ktoś słyszał?
Ostatnio moja rodzinka bawiła się na imprezie gdzie grał zespół LOTOS, byli pod ogromnymm wrażeniem nie tylko repartuaru i głosu wokalistów ale takze a moze i przede wszystkim umiejętnością porwania do zabawy dlatego zastanawiam sie nad tym zespołem, czy może ktoś coś o nich słyszał lub ma namiary na nich. Wiem tylko tyle, że są z okolic Kartuz.
Kurcze, nie wiedziałam, ze wybór zespołu to będzie taki wileki problem. Jest ich w sumie duzo, ale jak tak czytam w poprzednich wątkach to co do kazdego zespołu opinie są podzielone - jednym podoba sie bardzo inni z kolei mówią ze totalna kicha a wiadomo, że nie da się przesłychać płyt wszystkich zespołow. Poza tym słyszałam ze te ich pokazowe płyty są elektronicznie "upiększane" więc to tez nie wiarygodne a jeżdzenie na imprezy gdzie grają to już w ogóle wyluczone(wiadomo praca, studia pochłania cały czas). Czym więc dziewczyny sugierowałyście się przy wyborze zespołu?
Ja oparłam swój wybór na opiniach innych, nie tylko z forum. Wytypowalam kilka zespolow i poumawialam sie na rozmowy. Niestety (a moze na szczescie) po pierwszej rozmowie mialam juz zespol umowiony.
To Apus :-)
Złych opini nie slyszalam o tym zespole. Cena marzenie. Terminy zresztą też... Ciężko jest, tyle powiem :-)
To Apus :-)
Złych opini nie slyszalam o tym zespole. Cena marzenie. Terminy zresztą też... Ciężko jest, tyle powiem :-)
hej.
tak ja słyszałam.
Zespół jest cudowny.! mówię to szczerze od serca.;]
ponieważ byłam już na dwóch weselach na których grał LOTOS.
Zespół składa się z 3 osób.Dwóch mężczyzn i Kobiety.
Potrafią grać cały dzień! Całą noc ! i jeszcze Cały dzień !
Na prawdę.! W tym jeszcze wymyślają bardzo ciekawe i oryginalne konkursy.:) Polecam ich. Jeśli ktoś miałby pytania dotyczące zespołu niech pisze na gg : 10121760
tak ja słyszałam.
Zespół jest cudowny.! mówię to szczerze od serca.;]
ponieważ byłam już na dwóch weselach na których grał LOTOS.
Zespół składa się z 3 osób.Dwóch mężczyzn i Kobiety.
Potrafią grać cały dzień! Całą noc ! i jeszcze Cały dzień !
Na prawdę.! W tym jeszcze wymyślają bardzo ciekawe i oryginalne konkursy.:) Polecam ich. Jeśli ktoś miałby pytania dotyczące zespołu niech pisze na gg : 10121760
Znam dwa zespoły o nazwie LOTOS.Jeden z Kartuz drugi z Tczewa.
Ten z Kartuz bardzo często spotykam na weselach.Wesele z nimi to murowany tłum na parkecie i zabawa do samego rana.Z Lotosem z Tczewa bylem 2 razy też fajnie ale osobiście wole ten z Kartuz.
namiar do Lotosu z Kartuz jak by ktos chcial to: 694-533-123
Ten z Kartuz bardzo często spotykam na weselach.Wesele z nimi to murowany tłum na parkecie i zabawa do samego rana.Z Lotosem z Tczewa bylem 2 razy też fajnie ale osobiście wole ten z Kartuz.
namiar do Lotosu z Kartuz jak by ktos chcial to: 694-533-123
LOTOS z Kartuz to najlepszy zespół jaki znam. Byłam na imprezie u Rychertów w Kiełpinie na Gosp. Agroturystycznym, gdzie właśnie oni grali. Lepszej imprezy nigdy nie miałam, grali świetnie... Już nie mogę się doczekać następnej imprezy z nimi, a także w Kiełpinie:) Pozdrawiam i polecam orkiestrę oraz salę...
kolego,zapewniam cię,że nie jestem twoim kolegą ty też daj mi spokój i nie rób mi pod górkę...istnieje coś takiego jak wolnośc słowa pisanego i mówionego...słowa pochwały -super przyjęte a krytyka jest ciężka do przełknięcia.czytając wasz profil doszłam do wnisku że wcale nie trzeba byc psychologiem żeby to wszystko dokładnie zrozumiec...POZDRAWIAM
Masz całkowitą rację "samowychwalacy" nie są potrzebni na tym forum, ale czy ty słyszałeś jaką muzykę grają? Chyba nie, skoro twierdzisz, że sami tworzą opinię o sobie. Smutne jest też to, że nie potrafisz odróżnić stylów pisania. To musiałby być dobry psycholog, aby wpisywać opinie pod różnych odbiorców. Ja wiem i jestem pewna, że są dobrzy. To w końcu zespół weselny, a nie profesjonalny.Choć wierzę, że uda im się więcej niż tylko występy na weselach:)
P O L E C A M http://www.lotos.swiecie.pl