Widok

zespół na wesele!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej wszystkim!
Mam problem z zespołem i potrzebuje rady. Dzięki znajomym znalzłam kilka kontaktów ale ciężko się zdecydować jeżeli się ich nie widziało na weselu i nie do końca wiadomo jak graja...
Może ktoś z Was słyszał coś o zespole 1plus2 Trio de Te, a może ktos moze polecić z czystym sumiemniem jakąś kapelę?
Wesele mamy 26.07.08 ...mam nadzieje że to nie za późno!

Z góry dzięki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam zespól z Wejherowa,
duet lub trio... NIe znam nazwy. Spiewa z nimi wokalistka, ktora moze wykonac AVE MARIA, itp. w kosciele, fajny efekt jest bo dobra akustyka.
Jest w tym naprawde bardzo dobra, osobiscie nie znam nikogo lepszego

Ogolnie sa bardzo dobrym zespołem i nie naleza do tych co niby graja, a w rzeczywistosci leca podklady z komputera

Kontakt p. Adam 601 651 635
Za późno na pewno nie jeste:)
Spokojnie:)
Powodzenia!

image

image
Cześć,

Dzieki:) na szczęście udało nam się juz wszystko załatwić. Mamy zespół 1pus2 - gra tam znajomej kolega więc wiem z pierwszej ręki jak graja ( ponoć sa na prawde dobrzy) zdjęcia zrobi nam kolezanka- pasjonatka fotografii, kamerzysta też już załatwiony - videogroszek (trudno wziąć kogoś innego jak na forum tylko o nim wszyscy mówią:)

No i kościół - Brygida:) a więc teraz jeszcze suknia ślubna i możemy zaczynać:)

Aaaa jeszcze zaproszenia - nasza znajoma ma niesamowity talet i będzeimy mieli ręcznie robione - szczerze polecam!!!

Inne tematy z forum Wejherowo

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

do góry