Widok

zespoły poszukiwane...

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może mi ktoś podać numery tel. lub stron zespołów jakie tylko są.Bardzo pilnie potrzebuję:-( Wszyscy są zajęci, muszę szukać.Może być zespół złożony z dwóch facetów.Interesują mnie okolice Wejherowa i Trójmiasta.Bardzo bardzo pilne.Pomóżcie:)
Może ktoś ma nr tel. do Odeonu z Wejherowa???Będę wdzięczna*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobacz ten wątek ::

POMOCY!!! coma 40 24-07-2006 14:32

image
image
skoro pilnie poszukujesz zespołu to pewnie niedługo masz wesele :) najszybciej będzie jak wpiszesz datę a te zespoły które tu zaglądają tak jak ja :) z pewnością do ciebie odpiszą :)
powodzenia
no właśnie :-) data:)

image
image
ten zespół nie dla mnie znajomi poszukują, a data to 12.08.2006.Chcę im pomóc, bo są zrozpaczeni.Mieli zespół, ale im odmówili:(
Potrzebuję nr tel. do Odeonu i Trio Market?
dzięki wielkie znalazłam dwa które mają wolny termin Albatros z Przymorza i a-t-a(ale niewiem z kąd, ale chyba z daleka bo doliczają za dojazd.W Albatrosie jest trzech gości, a w tym drugim dwoje,ceny porównywalne.Ale chyba lepiej jak gra więcej osób, przynajmniej 3?
Dzięki za pomoc*
Zespół ATA jest z Borow Tucholskich, a dokładniej z Czerska, ok. 100 km od Gdanska.
a jak grają?dzwoniłam i mówił pan że grają we dwie osoby, chyba on i jego żona na klawiszach i perkusji, a do tego mają światła.Czy słyszałaś ich na żywo?
Nie slyszalam ich na zywo, ale mam ich demo, jesli chcesz. Tak, to jest malzenstwo. Szczerze mowiac, nie sa w moim guscie.
do góry