Widok
ja robiłam w zeszłym roku w http://www.pinkystudio.com.pl/
ale tylko po kilka sztuk tzw ramę ;) trzymały się długo, ale ja używam (tzn używałam do zeszłego miesiąca ;P) do zmycia makeupa wody i mydła ;P może dlatego prawie 3 miesiące się trzymały :P bo miały ok 6tygodni :P
ale tylko po kilka sztuk tzw ramę ;) trzymały się długo, ale ja używam (tzn używałam do zeszłego miesiąca ;P) do zmycia makeupa wody i mydła ;P może dlatego prawie 3 miesiące się trzymały :P bo miały ok 6tygodni :P
Zapraszam na letnią promocję w salonie Excellentq ul.Hwewliusza 19
tel.586207369
Przedłużanie rzęs o wartości 350zł teraz za 190zł
Kosmetyczki wykonujące zabieg mają ponad 5 letnie doświadczenie więc zabieg trwa tylko ok.1,5h (zachęcamy do zapoznania się z opiniami salonu)
oferta limitowana
zapraszamy
tel.586207369
Przedłużanie rzęs o wartości 350zł teraz za 190zł
Kosmetyczki wykonujące zabieg mają ponad 5 letnie doświadczenie więc zabieg trwa tylko ok.1,5h (zachęcamy do zapoznania się z opiniami salonu)
oferta limitowana
zapraszamy
Polecam p Wiolettę z Fikakowa w Gdyni..
Mistrzyni w zakładaniu rzęs, rzęski są delikatne i idealnie położone.. a nie sztywne jak plastik
polecam ,sama noszę.
zainteresowanym kontakt przesle na maila
płaciłam 180-200zł. w zaleznosci od ilosci rzęs naturalnych .
ale cena adekwantna do jakosci..a nawet rzekłabym bardzo tanio.
Mistrzyni w zakładaniu rzęs, rzęski są delikatne i idealnie położone.. a nie sztywne jak plastik
polecam ,sama noszę.
zainteresowanym kontakt przesle na maila
płaciłam 180-200zł. w zaleznosci od ilosci rzęs naturalnych .
ale cena adekwantna do jakosci..a nawet rzekłabym bardzo tanio.
Nie moge czasem czytać waszych postów drogie forumowiczki... "najlepiej za darmo" tak bym to nazwała. W tych czasach nie szanuje się drugiego człowieka to pewne jednakze na Boga tak jak my pracujemy i zarabiamy pieniadze tak osoby specjalizujace sie w tej branży zarabiala jedynie w ten sposob takze jak czytam "najlepiej w domu", "tanio", ale oczywiscie na pewno byśmy chciały super rzesy najlepszej firmy za 50 zł jeszzcze zeby ktos do nas przyjechał robił moze rzesy itp rzeczy na podłodze zazynal swoj kregosłup i oczy prawie 2 godz. Szanujmy siebie na wzajem wiem ze jest "kryzys" ale krew mnie zalewa... wiem ze jest wyscik szczurów i zawsze znajda sie chetne dziewczyny zeby robic cos po kosztach ale bez przesady
zapraszam na rzęsy do siebie..obecna cena to 150-160 zł.za nową aplikacje.
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
Nie dokonca rozumiem Twoje poirytowanie. Nie szukam nikogo kto zrobi mi rzesy w domu, "na kolanie", najlepiej za darmo. Gdzie w mojej wypowiedzi jest brak szacunku. Kobietka ktora robi mi rzesy pracuje w salonie i taka cene bierze za norki pd kazdego i robi to pieknie. Poniewaz mam male dzieci to ciezko mi wyskoczyc na dlugo z domu dla tego cenny bedzie dla mnie kontak do zaufanej osoby ktora dopelni mi rzeski a och nie poklei i nie spartaczy. Cena moze byc ciut wyzsza ale tez bez przesady. Niestety cena niska jak i wysoka nie odzwierciedla jakosci uslug. Zdarzylam sie o tym przekonac wiele razy no jestem klientka na tym rynku 4 lata.
A poza tym jest wielka konkurencja a nie kryzys, bo zapitrzebowanie na uslugi kosmetyczne jest bezustanne.Liczba klientow rodnie stad manipulacja cenami. A jesli mozna zaplacic uczciwie mniej za bardzo dobrej jakosci usluge to chyba mie zbrodnia
A poza tym jest wielka konkurencja a nie kryzys, bo zapitrzebowanie na uslugi kosmetyczne jest bezustanne.Liczba klientow rodnie stad manipulacja cenami. A jesli mozna zaplacic uczciwie mniej za bardzo dobrej jakosci usluge to chyba mie zbrodnia
Darirog cykl zycia rzęsy wynosi od 60-90 dni.po tym czasie naturalna rzęsa wypada i na jej miejsce odrasta nowa. jezeli strylistka wykona usługę profesjonalnie tzn. odpowiednio dopasuje rzęsy do twoich naturalnych (by ich nie obciazyc) nie powyrywa ci rzęs nie poskleja to nie bedziesz miała przezadzonych rzęsek . Wszystko zalezy od osoby ktora robi.Ja nosze swoje rzęsy juz rok czasu i nic sie nie dzieje.Nie mam łysych placków czy powyrywanych rzęs.