Widok

zetjot i halewicz

witam wszystkich poza 'jak w tytule'
czy to forum jest zdominowane przez powyzszych jełopów: maja zdanie na każdy temat i nawet zamiast oglądać mecz, rozpisuja się w czasie jego trwania jako spece od piłki. Odpuśćcie sobie chociaż na parę dni i weźcie się do roboty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pp gwarantuję że Cross o tym wie, tylko dlaczego tak się spina? Na forum jest tak jak w życiu, trafiasz na różnych ludzi. Tylko z forum da się wyjść :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ pp

Uwaga bardzo prowokująca a zarazem na czasie.Pozwolę sobie na mini-wyklad. Otóż każdy człowiek to swoisty mini-świat. I ten pojedyńczy człowiek musi stawić czoła całemu światu, temu wszystkiemu co jest ieprzewidywalne. Jednocześnie, ten człowiek ma do dyspozycji całą tradycję kulturową i cały repertuar narzędzi materialnych i intelektualnych jakie zapewniły mu poprzednie i współczesne pokolenia. I to wszystko jednostka może sobie przyswoić. Może, co nie oznacza że musi. Ale jeśli chce stawić czoła swiatu to musi znać cały repertuar, a przecież tego dostarcza mu szkoła, o ile to jest dobra szkoła. A więc człowiek nie jest skazany na taką ograniczoność jaką pan sugeruje - człowiek ma mozlwości prawie nieograniczone i tylko on sam sobie wklada kij w szprychy, wykorzystując mniej niż 10% możliwośc mózgu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ulżyło Ci ?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry