Widok
Trudna sztuka wyboru.
Mam dziś do wykonania kilka poważnych rzeczy.
I oto staję przed dylematem:
Czy mam pracować przy otwartym oknie (na dworze +10) ale nie bedę siedzieć przy kompie w płaszczu) i akompaniamencie panów z gazowni pracujacych w pocie czoła tuż pod moim oknem..
Czy raczej zamknąć okno, popracować w ciepełku i ciszy, za to jednak w atmosferze gazu ulatniajacego sie wcześniej wspomnianym panom z gazowni i przedostajacego się do wnętrza wszystkimi możliwymi szparami w podłodze...
I oto staję przed dylematem:
Czy mam pracować przy otwartym oknie (na dworze +10) ale nie bedę siedzieć przy kompie w płaszczu) i akompaniamencie panów z gazowni pracujacych w pocie czoła tuż pod moim oknem..
Czy raczej zamknąć okno, popracować w ciepełku i ciszy, za to jednak w atmosferze gazu ulatniajacego sie wcześniej wspomnianym panom z gazowni i przedostajacego się do wnętrza wszystkimi możliwymi szparami w podłodze...
A tu się okazuje,
że wydawnictwo, które 3 grudnia wydaje pierwszą część mangi Hellsing po angielsku (dotąd była dostępna tylko po japońsku) (a w marcu natępnego roku wyjdzie druga część), ma również na sprzedaż rzeczy Tima Burtona! "Tragic Toys For Girls And Boys"...
Ach, żeby tak mieć więcej kasy...
Ach, żeby tak mieć więcej kasy...