Widok

zielona dekoracja sali-forumki,ktora sama robila-szukam

Wesele Temat dostępny też na forum:
Prosze o pomoc. Jakis czas temu przegladalam relacje ze slubow i jedna z Was wstawila zdjecia dekoracji bialo-zielonej (dekoracji sali). Kojarze niskie kwiaty na stolach, takie rowno poukladane/poustawiane. Dzisiaj niestety nie moge tego odnalezc. Czy moze kojarzycie? A moze znajdzie sie autorka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje:)
wizialam ten watek ale chodzi mi jeszcze o inny niestety
Moze odezwie sie autorka dekoracji
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
widzialam, widzialam ale to zdjecie chyba z tego watku powyzej:(
Pamietam,ze tam byly piekne niskie kompozycje kwiatowe, z takich aleonych a'la malutkich chryzantemek. Ech,szukam dalej i licze,ze mimo wszystko znajde;)
image

a może o to chodziło? bo ja chcę taką dekoracje tylko ciekawa jestem czy na sali sa mi w stanie takie kwiatki zrobić ;)
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, nie chodzilo o taka-ale ta ciekawa.
Tylko jak zastawia caly strol stroikami z kwiatow, to nie bedzie miejsca na jedzenie;) Wczoraj chyba z 2h czasu spedzilam z wyszukiwarka, przeszukalam wszystkie relacje z watku dziewczyn 2010 r. i nic:(
to jak będziesz juz miala te dekorację to przyslij fotke bo ja tez bede robic bialo zielona dekoracje sali;)
image
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry