Widok

zima 2012

Czy w tym roku jakaś firma bierze udział w akcji odśnieżania? Może nie wszyscy zauważyli że od jakiegoś czasu pada śnieg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety "jakaś" firma wygrała przetarg, wzięła pieniądze i nic nie robi. Od 10 lat nie było tak, jak jest teraz!

A pan żurawicz się cieszy, bo zaoszczędził, nie patrząc na to, że ta firma w ogóle nic robi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam

Drodzy mieszkańcy wszelkie problemy dotyczące odśnieżania oraz śliskich dróg proszę kierować do pana Michała Sirockiego pod numer telefonu 691-498-077. Zasady odśnieżania są teraz bardzo dziwne i wychodzi na to, że realizowane są po interwencji sołtysa ( nie zawsze)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma odśnieżająca o 3 rano juz pracowała,solidna firma na równe nogi mnie postawiła. Płóg jak przejechał to myslałam ,że samolot mi spadł na posesji taki rumot był.Ale jak trzeba niech odśnieżają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To odśnieżanie to jakaś kpina. Niby jadą po tych drogach, ale wygląda to kiepsko. Droga Rolnicza w pewnych odcinkach jest straszna. Mozna sie zakopać, i co najwżniejsze drogi woogóle nie są poszerzane!!! Jak tylko spadnie troche więcej śniegu i bedzie wiatr to juz sobie nigdzie nie dojedziemy!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (110 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

jaki piec wybrać do domu? (97 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Rolnik bez litości (4 odpowiedzi)

Który tam taki mądry i już w sierpniu jedzie z "naturalnym" nawozem po polach? Oddychać się nie...

do góry