Widok

zima w B.....e

o kurde ale nas fajnie zasypalo co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Juz powoli nie mam gdzie sniegu odgarniac.
Zaspy juz maja po 2 m.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko co będzie jak szybko odtaje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wtedy bedzie narodowy :-D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W niedziele z rana posypie szykujcie szufle.
Szufle sie połamały, teraz to już tylko spychać pomoże:D

Może jutro snieg będzie sie lepił i będzie można ulepić coś z niego:) Można pozytywnie wykorzystać ten psikus natury! Ogłaszam konkurs na zwierzątka ze śniegu:)
może konkurs na największego bałwana, na największą ilość bałwanów
Bez jaj! Bałwany są już nudne:P

Pomyślcie jak fajnie wyglądałoby Bojano w setkami śniegowych zwierzątek! Dorośli z reguły nie mają na to czasu, ale można wygonić dzieciaki z przed komputera czy telewizora a po ulepieniu zwierzątka zrobić pyszne ciepłe kakałko:)
Dzieci się ucieszą, ruszą się trochę(odrobina mrozu im nie zaszkodzi, przecież potem się przebiorą i wskoczą pod ciepły kocyk) i rodzice będą mieli spokój w domu.

Jakbyśmy mieli fajnych radnych mogli by zorganizować konkurs i ufundować jakieś zupełnie drobne nagrody:) Wiadomo, że nikomu nie będzie się chciało chodzić po Bojanie i dokonywać oględzin każdej sniegowej rzeźby, dlatego dzieci wysyłałyby zdjęcie "Ja i moja śniegowa rzeźba".

Mogłaby to być w końcu jakaś pozytywna reklama dla szarpanego aferami Bojana:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
radni...to nie przejdzie. a co byscie powiedzieli zeby faktycznie oglosic wsrod dzieciakow taki konkurs i to rodzice niech kupia i wrecza nagrody ze niby pierwsze miejsce i takie tam tralala, w ten sposob beda wszyscy wygrani;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (26 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry