Widok

złodziejki na Matarni!!!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny a w szczególności matki z dziećmi, proszę uważajcie w sklepach na Matarni na złodziejki 3 panie, dwie starsze, jedna młoda, bardzo opalone, jak dla mnie to cyganki ale nie wyglądały, robią sztuczny tłum, napierają, jedna zgaduje o rozmiar dla dzieciaka druga okrada a babki zajęte wybieraniem ciuchów i uspakajaniem rozbrykanych dzieciaków sa łatwa ofiarą, dzis prawie mnie okradły, miałam juz otwartą torebkę a w niej jak to kobieta pełno niepotrzebnych rzeczy a portfel na dnie to nie zdazyły sie dokopać, a ze nie lubię jak jest koło mnie nagle bardzo ciasno to za raczkę dzieciaki i sie wycofałam, normalnie godzinę dochodziłam do siebie jak to w bezczelny sposób robia, a jak mówiłam co wy robicie to w głupa leciały i sie w mig ulotniły , co za tupet, kobitki uważajcie naprawdę, juz nie chodzi o kase ale o stos dokumentów do wyrobienia i stres ..... ufffff
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam dzisiaj.
Widziałam dwie podobne do opisanych, ale już obsługa cos chyba wiedziąła, bo zaraz gdzieś dzwoniły.
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki za ostrzezenie!Teraz bede sie bardziej pilnowac na Matarnii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
pilnować torebek to trzeba wszedzie...złodziejki albo "pracuja" w pojedynkę albo własnie robią sztuczny tłum w kilka osob...
i to nie tylko na Matarni ale w Galerii a ostatnio w tesco w Gdyni...masakra...
image[/url]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry