Widok

zmiana przychodni

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dzwonilam wczoraj do swojej przychodni i dostalam info ze karty szczepien do reki mi nie wydadza tylko wysla do nowej przychodni (za tydz mamy juz tam szczepienie i nie wiem czy karta dojdzie)
dodatkowo musze płacić za wyciagnięcie historii choroby...
czy spotkalyście się z czyms takim? do nfz nie moge sie dodzwonic a chciałabym zasiegnąć opinii od "góry" nie wiem czy to są wymysły mojej przychodni czy tak po prostu jest...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety tam mają racje,,,, karty szczepień nie dają do ręki tylko wysyłają do nowej przychodni,,,,a za dokumentacje ksero trzeba zapłacic

mialam to samo ,,,,
imageimage
tak niestetyv trzeba bolic za kserowki
dzieki, wlasnie w nfz dowiedzialam sie ze historia choroby to wlasnośc przychodni :-)
szkoda ci paru zlotych na kasero? bez przesady przeciez to nie jest jakis ogromny koszt.
problem z niczego
ale dla mnie to nie problem :-) tylko musze zawsze sprawdzic czy takie sa fakty bo nie lubie jak mnie ktos naciaga nawet na 1 zl
i dla mnie to nie problem tylko zapytanie
ja po prostu brałam całą kartę i przenosiłam do tej nowej przychodni. A ksero robiłam w przypadku kiedy chciałam tylko fragment.

Inne tematy z forum Żabianka

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry