Widok
zawsze się zastanawiałam jak można zgubić obrączkę? Przecież obrączki same z palców nie spadają. łańcuszek czy bransoletka może się zerwać, ale obrączka jak może spaść z palca? Rozumiem, że czasem jest za duża. Rozumiem, że można zgubić obrączkę, gdy ją się ściągnie i gdzieś położy, bo trzeba było umyć ręce czy zrobić coś innego. Ale czemu przeważnie faceci gubią obrączki i po co gdzieś na mieście je ściągają? Zastanawia mnie to :)
roznie bywa
ja kilkanascie lat temu, w klotni zabralam Mezowi Jego obraczke i nadalam jej taka predkosc lotu, ze upadla w niewiadome miejsce
Kupilam Mu nowa, ladniejsza i lepsiejsza ha ha, ktorej nie chce zdejmowac... nawet jesli to grozi utrata palca
Osobiscie bylam "na kawie" z "pieknym nieznajomym" w obraczce, ktorej nigdy nie zdejmuje
Zycie mozna stracic przez ten krazek albo zycie zyskac.
Z obraczka czy bez obraczki...
To nie klucz do ludzkiego umyslu i wyznacznik ZADEN
ja kilkanascie lat temu, w klotni zabralam Mezowi Jego obraczke i nadalam jej taka predkosc lotu, ze upadla w niewiadome miejsce
Kupilam Mu nowa, ladniejsza i lepsiejsza ha ha, ktorej nie chce zdejmowac... nawet jesli to grozi utrata palca
Osobiscie bylam "na kawie" z "pieknym nieznajomym" w obraczce, ktorej nigdy nie zdejmuje
Zycie mozna stracic przez ten krazek albo zycie zyskac.
Z obraczka czy bez obraczki...
To nie klucz do ludzkiego umyslu i wyznacznik ZADEN