Widok

znalazłam obrączkę ślubną i szukam właściciela

Kobieta Temat dostępny też na forum:
25 lutego w Sopocie na ul. Kazimierza Wielkiego znalazłam obrączkę ślubną męską z grawerem. Szukam właściciela i może którejś z Was mąż zgubił, to proszę o kontakt mailowy: aw666@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo za uczciwość. To rzadkość w dzisiejszym świecie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może ta obrączka została specjalnie zgubiona ;) hihi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
na trojmiasto.pl w dziale zagubione-znalezione jest ogłoszenie ze zgubiono obraczke!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tam jest kilka takich ogłoszeń, niestety żadne z nich nie wyszło od właściciela zguby
A ja myślę, że to ślubna pułapka. :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wysłałam już maila na podany adres, ale jeszcze na wszelki wypadek napiszę na forum. Mój maż zgubił obrączkę z wygrawerowana datą naszego ślubu - tylko, że to było już jesienią.
zawsze się zastanawiałam jak można zgubić obrączkę? Przecież obrączki same z palców nie spadają. łańcuszek czy bransoletka może się zerwać, ale obrączka jak może spaść z palca? Rozumiem, że czasem jest za duża. Rozumiem, że można zgubić obrączkę, gdy ją się ściągnie i gdzieś położy, bo trzeba było umyć ręce czy zrobić coś innego. Ale czemu przeważnie faceci gubią obrączki i po co gdzieś na mieście je ściągają? Zastanawia mnie to :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jednak spadają. Mi zdarzyło się zgubić ale na szczęście na drugi dzień znalazłem. A skoro Ty nie zgubiłaś ani Twój mąż to nie znaczy, że nikt inny nie zgubił.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój mąż zgubił, dlatego że pracuje na budowie i musi czasem ją ściągnąć. a jak ściągnie to czasem zapomni założyć i trzyma w portfelu. a z portfela łatwo może wypaść np. podczas robienia zakupów... i tyle.
zguba nadal czeka na własciciela.....
Może ktoś ją świadomie wyrzucił.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
można zgubić -mój pracował w obrączce i zdjął razem z rękawicą roboczą i nie zorientował się nawet...:(
Można zgubić, jak się umawia na kawę i obrączkę wkłada w kieszeń :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie masz doświadczenie bo sama/sam tak robisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zguba nadal czeka, grawer jest z 2004 r.
Obrączkę znalazłam w takim miejscu, że prawdopodobnie spadła/wypadła komuś przy wsiadaniu/wysiadaniu z auta na ul. Kaziemierza Wlk. w Sopocie.
roznie bywa
ja kilkanascie lat temu, w klotni zabralam Mezowi Jego obraczke i nadalam jej taka predkosc lotu, ze upadla w niewiadome miejsce
Kupilam Mu nowa, ladniejsza i lepsiejsza ha ha, ktorej nie chce zdejmowac... nawet jesli to grozi utrata palca
Osobiscie bylam "na kawie" z "pieknym nieznajomym" w obraczce, ktorej nigdy nie zdejmuje
Zycie mozna stracic przez ten krazek albo zycie zyskac.
Z obraczka czy bez obraczki...
To nie klucz do ludzkiego umyslu i wyznacznik ZADEN
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Pilnie potrzebujesz pieniędzy, aby wyjść z długów? (3 odpowiedzi)

Czy próbowałeś uzyskać pożyczki z banków bez powodzenia? Pilnie potrzebujesz pieniędzy, aby wyjść...

księgowość (31 odpowiedzi)

Polecicie kogoś działającego w Gdańsku, najchętniej okolice Wrzeszcza, chodzi o obsługę...

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. (4 odpowiedzi)

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. Chodzi o pompę ciepła,...

do góry