Widok

znaleziono suczkę rasy pekińczyk

Dziś w okolicach kościoła przybłąkała się do nas suczka rasy pekińczyk. Piesek jest chyba wiekowy i chory, więc szkoda mi go było zostawiać na mrozie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdjecia i najlepiej ogloszenie na facebooka! Mam nadzieje, ze piesek odnajdzie swoj domek! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogłoszenie w sklepie ze zdjęciem
Wlasciciel PSA prosze o kontakt pod nm 792-819-136 lub pod nm 58 676 04 65. 😃 Prosze o kontakt
Monika czy odnalazł sie juz własciciel Suczki...??? Prosze odpowiedz, gdyz ostatnio zagineła mi suczka podobna do pekińczyka.....
Piesek jest już u właściciela.
witam zaginą mi pies suczka piesek ma czarno szarą długą sierść w w białe plamki na nogach i pod szyją zdjęcia mam rozwieszone na przestankach autobusowych w Bojanie ..jeżeli to taki piesek proszę o kontakt ...881 791 742 pozdrawiam
Suczka jest już u właściciela. Miała rudą sierść. Jeżeli ktoś przygarnął twojego psa i czyta to forum to na pewno się odnajdzie. Mój piesek już 2 razy się odnalazł dzięki temu forum. Ludzie tutaj fajnie reagują na takie apele.

Inne tematy z forum Bojano

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

do góry