Widok

żuchliński beznadiejny sklep

Przestrzegam wszystkich przed tym sklepem, ponieważ jak przychodzisz z kasą po rower to Cię obsłużą, potem jednak masz same kłopoty. Sprzęt słabej jakości, nawet kupując rower dobrej firmy, u Zuchowskiego osprzęt dostajesz beznadziejny, wszystko się sypie, możesz jeździć tylko po bułki do sklepu nieopodal.
Serwis to już całkowite dno, potrafią tylko najprostsze rzeczy, ale to i nie zawsze. Szczerze przestrzegam przed tym sklepem – będą same problemy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 22
A może jakieś konkrety? Co to za rower, jaki miał osprzęt (czy był seryjnie montowany w tym modelu) i ile dałeś za niego.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam Sportland - najlepszy sklep w 3miescie!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Musze cie rozczarowac bo to, ze dany rower dobrej marki ma kiepski osprzet to nie wina zuchlinskiego a producenta. No i po czesci twoja ze skusiles sie na ladny napis :P Nie od dzis wiadomo, ze marki ktore sprzedaje zuchlinski czyli przede wszystkim Scott i Giant szczegolnie w przypadku modeli Scale czy XTC w granicach powiedzmy sobie 2-3tys albo tansze modele w graniach 1500 to pod wzgledem wyposazenia rowery, w ktorych spotkac mozna owszem przerzutke tylna np slx ale reszta osprzetu jest rzeczywiscie nie najwyzszych lotow. Poszukaj sobie tematy w archiwum, pelno jest tematow na temat tego sklepu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co nie zmienia faktu że Żuchliński to sklep do d.... :) Na rowerach szosowych może się znają - ale o góralach (a ZWŁASZCZA tych do wyczynów ekstremalnych), to pojęcia nie mają. "No, za taką DOBRĄ, wytrzymałą kierownicę to trzeba z 20 zł zapłacić." - "to takie tanie są kierownice do skoków?" - "tak, no, za 25 to już naprawdę porządna i wytrzymała" - no to wziąłem taką za 25, młody byłem, głupi i niedoświadczony. Była "nie-sztywna" jakby z elastometru zrobiona (przesadzam oczywiście), a po pół roku się zgięła.
Albo ich niewpuszczanie rowerzystów do środka, gdy na dworze leje.

Sportland, "najlepszy sklep" - tak, zdecydowanie dobry :) Jeszcze Cyklo w Gdyni nie taki zły jest :P (przynajmniej klientów nie olewają jak żuchliński)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do ekstremalnego MTB polecam sklep MKBike w Sopocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
MKbike - jeszcze gorsze gówno od Żuchlińskiego (i to dużo). Rowery mają po kilka tysięcy drożej niż gdzie indziej. Podejście do klienta - gorsze niż "gówniane". Strach tam wchodzić z rowerem - a i tak zaraz wygnają. Przy nich, Pan Żuchliński jest osobowością niezmiernie miłą i przyjazna wszelkim subkuluturom rowerowych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak ktoś siedzi trochę w kolarskim świecie, czy to szosie czy to mtb to wie że rowerów nie kupuje się w sklepie, chyba że ktoś lubi przepłacać i to nie mało (30-40% przy kwotach kilka tys to nie mało)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
skoro wszyscy jesteście tak "obryci" w temacie kolarstwa w ogóle - jak mniemam, to proponuję zatrudnić się w jednym ze sklepów lub nawet założyć własny! zapewne będzie najlepszy w województwie!!!

na złodzieju czapka GORE ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zastanów się. Po co mam zakładać sklep? Czy to, że nie prowadzę sklepu, to sprawia że nie mogę ocenić innych?

Jeśli idę do sklepu z amortyzatorem - którego firmy są oni autoryzowanym dealerem - z pytaniem o konserwację, i słyszę "amortyzator nie był kupiony u nas, koniec rozmowy" - to mnie krew zalewa. Cóż za komunistyczne podejście. Jeśli chcesz - to błagaj ich na kolanach o pomoc. Dla porównania - w w/w sklepach (tych "lepszych") od razu wszystko powiedzieli (choć nie musieli).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co masz na myśli? Że lepiej składać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba bylo kupic rurke wodociagowa
Pier***lisz głupoty a do tego piszesz jeszcze publiczną obrazę. Po co Ci to? Ja wielokrotnie miałem do czynienia z tym sklepem i wielokrotnie byłem zadowolony, zarówno z rowerów, z akcesoriów, części, jak również z serwisu. Sklep jest na najwyższym poziomie i co najważniejsze, jest największy w Polsce! Kupiłeś pewnie tanie gówno na którym nie potrafisz jeździć i dlatego tak piszesz ]:-> Po za tym o gustach się nie dyskutuje!

wypowiedź zmoderowana (admin68, 0000-00-00 00:00:00)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Majek - rower szosowy? Czy może "góral" ? :)

Ja tam za jedyną zaletę Żuchlińskiego widzę duży asortyment.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
I góral i szosa... a czy to ma znaczenie? Sklep jest OK. Ma wielki wybór i to jest najlepsze. Każdy może napisać coś złego na temat Żuchlińskiego, ale po co to komu? Zatrzymajcie to dla siebie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Co za różnica? O każdym innym sprzęcie gówno (z naciskiem) wiedzą.

> "No, za taką DOBRĄ, wytrzymałą kierownicę to trzeba z 20 zł > zapłacić." - "to takie tanie są kierownice do skoków?" - "tak, no, za
> 25 to już naprawdę porządna i wytrzymała" - no to wziąłem taką za > 25, młody byłem, głupi i niedoświadczony. Była "nie-sztywna" jakby > z elastometru zrobiona (przesadzam oczywiście), a po pół roku się > zgięła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Ma wielki wybór i to jest najlepsze.

CO !?!?
A co ma wybór do obsługi? Jeśli chcę zrobić większe zakupy, to raczej zajrzę do sklepów internetowych, gdzie dostanę rabat - choć i bez niego byłoby taniej. I zaoszczędzę na benzynie.
Sklepy internetowe to zazwyczaj i tak zwykłe sklepy, które w swej internetowej ofercie potrafią dla zbicia ceny zamontować gorszą korbę,koła i/lub siodło, oraz zejść nieco z marży, wszak to dla nich żadna strata, gdy sprzedają rower bez straty czasu poza zapakowaniem i wysłaniem. Poza tym w sklepie internetowym nie usiądziesz na rowerze :P
--
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
przez internet przymierzasz buty/gacie? dopasowywujesz rower/geometrię/rozmiar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aha, czyli mówimy o kupowaniu całych rowerów - jak tak to może i Żuchliński nie jest najgorszy. Ja pisałem o pojedyńczych częściach - tutaj nie ma zielonego pojęcia. Roweru u niego nie kupowałem.
do góry