Widok

Związek z ex prostytutką

Ja nie młody, ona tez . Czy przyzwyczai sie do skromnego faceta i życia z jednym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19
Właśnie szukam takiej kobiety na stale żeby nie stroniła od sexu starszej pani której zapewnie dużo doznań erotycznych jak tylko sobie życzy oraz wolność dla nie erotyczna pisz na e-mail jerzyn234@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
później to może, byle w trakcie była wierna ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak się zwiążesz to wtedy razi fakt,że będzie miała później 20 facetów.;-)
A jak w wieku 30-35 lat wiążesz się z zarąbistą fotomodelką w wieku 25 lat to też razi Cię fakt że miała wcześniej 20 facetów ?
o czym ty mówisz? Ten człowiek jest całkowicie zniszczony psychicznie, taki wrak. Dawała d*py za pieniądze, a ty chcesz ja kochać? To się nazywa patologia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sam podejmij decyzję, nie słuchaj innych. Ty przynajmniej Wiesz, że Twoja partnerka jest byłą prostytutką. A tu "dobre rady" udzielają ci kobiety, które niejednokrotnie żyją z mężczyzną, który korzystał z usług prostytutek i o tym nie wiedzą. Ale rad udzielają. Słuchaj tylko rozumu i głosu serca.
Jak by dobrze zarabiała to ja bym chciał związku :) Nie od dziś wiadomo, że takie dobrze zarabiają. Mogła by wrócić do zawodu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie każda tancerka to pani do towarzystwa. Tańczyć można różne rodzaje tańce a jak długo się trenuje taniec to tancerka i tancerz. Boli mnie to, że określenie tancerka jest czytane jako k***wa.
wszystko zależy od uczucia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zawsze bylem zdania,ze prostytutka to zawod i zdoswiadczenia moich 70lat widze,ze to prawda! Znalem wiele dziewczyn , ktore sie prostytuowaly, ale prywatnie byly bardzo mile . Z drugiej strony wiele cnotek bylo kiepskimi partnerkami zyciowymi. Mysle,ze niema jednej recepty. Wszystko moze sie zdarzyc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli tylko ta szklanka wody mialaby byc pretekstem, to zeby nie skonczylo sie jak mowil Baltroczyk:
"ku*wa, a pic sie nie chce"
Inka na innej, nie na mojej :) i dlatego głupio zazdrosny :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
K.a,ucałuj hejtera ode mnie i pozdrów go;-)
k.a.
na własnej piersi wyhodowany?;)
mam hejtera we własnym domu - no bomba!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale Ty milutka jestes. Jakie to slodkie. Urocze.
yhy
napewno doświadczona jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Majka
"@ex - na pocieszenie Ci powiem, że nas już nie szokujesz ;-) (o idiotyzmie oczywiście mowa)"

Dziwię się, że można się Wam z tym zżyć ;)
Hahha.
Masz tu buziaka. Przepraszam Cię jeszcze raz za me zachowanie.
Mam nadzieję, że przynajmniej choć chwilami doprowadziłem Cię do śmiechu ;)
to by sie zgadzało :) byłam tam w zeszły weekend - super było :) z resztą zachwycałam sie spacerem na forum :) dobrej nocy, śpij spokojnie i śnij słodko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry