Widok

żwirownia wytnie las i wybuduje kąpielisko k. Banina / Borowiec

http://www.chwaszczyno.com/index.cgi?action=01show&idn=8746&kind=23
W końcowej części artykułu inwestor wiele obiecuje !
Proszę o opinie po przeczytaniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem za pozostawieniem lasu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez jestem za pozostawieniem lasu, kopalnia zafunduje nam krajobraz jak po armagedonie, dodatkowo halas ktory niesie sie juz z dotychczasowego wyrobiska.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wynik konsultacji społecznych już jest rozstrzygnięty. Nie sądzę by ktoś rozsądny chciał zamienić piękne 50 ha lasu na księżycowy krajobraz.
Boje się czegoś innego. Jak czytam , rozmowy pilotowali radni i urzędnicy gminni a z tego nic dobrego dla Banina nie wynikmie. Zero zaufania dla tych urzędasów po sprawie obwodnicy. No i co to za kuriozalna obietnica - zaczniemy płacić podatki jak pozwolicie nam zrujnować waszą ziemię. Do tej pory rujnowali i nie płacili ? Kto na to pozwolił ? Gdzie był Żurawicz ?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak myślałem. Popieram wasze opinie. Wyobraźcie sobie tysiące ciężarówek na trasie dojazdu do wykopaliska , i ten szum całą dobę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Widzimy się więc drodzy Sąsiedzi ponownie w styczniu 2014. Oby i tym razem nas nie zabrakło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakis czas temu wycieli troche lasu, ktos wie czy dalej beda wycinac, bo zblizaja sie coraz blizej Banina???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry