Widok

żywe zwierzęta - w jakim sklepie zoologicznym można zamówić?

orientujecie się może w jakim zoologicznym można zamówić żywe zwierzaki ? zamierzam zakupić fretkę i zauważyłam, że jest to chyba cięższe niż sama opieka nad nią ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od czasu do czasu pojawiają się w dziale "zwierzęta" na Trojmiasto.pl ogłoszenia dotyczące oddania czy sprzedania fretki przez osoby prywatne.
I na innych stronach też:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/232808/Oddam-fretke-za-koszt-utrzymania/#.U6F96ShCrDc
z chęcią kupiłabym tą fretkę, ale dałabym do 250zł za nieszczepioną lub 300 za szczepioną, a te z Gdyni niestety nie są szczepione ;(
Warto się potargować z właścicielem :)
A można też zaadoptować fretkę:
http://fretek.org/adopcje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo chętnie przygarnęłabym fretkę z tej strony, ale obawiam się tych wszelkich formalności i wizyt u mnie w domu zanim fretka do mnie trafi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Myślę, że to czysta formalność, a dasz dom fretce w potrzebie - spójrz na to w ten sposób :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
już pisałam do tych państwa sms, maila nawet na faceboku niestety zero odpowiedzi a dzwonić nie będę o takiej porze, a jutro wolne więc też nie wypada ;( a szkoda bo wolałabym uszczęśliwić tą fretkę dając jej nowy domek niż kupować w zoologicznym
Ja myślę, że w takiej sprawie możesz zadzwonić jutro, w końcu to nie Boże Narodzenie czy Wielkanoc, tyle że nie o wczesnej porze.
zadzwonię, mam nadzieję, że uda mi się go zaadoptować, jednak nadal mam obawy co do tych formalności, ale trudno najwyżej im się nie spodobam i wybiorą kogoś innego znając moje szczęście ;(
A zapytam z innej strony: znasz zwyczaje tego futrzaka? Masz świadomość, ze jest aktywny w nocy, hałasuje i spać nie daje?
tak mam tego pełną świadomość, tego, że ma swój specyficzny zapach również planuję zakup od 3 miesięcy klatka już stoi, tylko futrzaka brak ;(
Specyficzny zapach można zminimalizować kastrując zwierzaka... Powodzenia zatem i poproszę o wpis, jeśli się uda :). Trzymam kciuki.
bardzo dziękuję, jak tylko się czegoś dowiem dam znać ;)
Sklep zoologiczny Ilona z Gdyni, przy ul. Chylońskiej 28 realizuje zamówienia wszystkich zwierzą. Sama zamawiałam tam swoją fretkę. Szybka realizacja, młoda, zdrowa, z dobrej hodowli. Mogę polecić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm, myślę, że w ciągu półtora roku jednak się udało ;)

Może i tak, ale warto odwiedzić ten sklep zoologiczny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

do góry