Widok

ARDYSS bielizna modelująca/wyszczuplająca. Słyszałyście o tym?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Miała może któraś z Was do czynienia z tym produktem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hopsa :)
Slyszalyscie:) Ja osobiscie goraco poelcam brazylijska bielizne wyszczuplajaca: http://wyszczuplajaca.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak rewelka ta bielizna :) mam do sprzedania tanio.prosze pisac na email aniabzdyl@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
witam ja mam do czynienia z ta bielizna firmy Ardyss i nawet mam do sprzedania produkty tej firmy :-) zapraszam na allegro wpisz ardyss i tam mnie znajdziesz ja osobiscie uzywam koszulke tej firmy i jestem bardzo zadowolona.mnie o 3 rozmiary wiec polecam lub pisac na emaila aniabzdyl@interia.pl na wszystkie pytania odpowiem pozdrawiam
Potrzebuje body megic te cienkie z nogawkami 48 rozmiar cielisty kolor
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie i odpowaidam -posiadam tę bielizne od 3 m-cy i jestem zachwycona rzeczywiscie zmniejsza o 2-3 rozmiary natychmiast ale i powoduje obkurvzanie się ciała i tym samym chudnięcie jest super !
Posiadam rózne rozmiary zadzwoń to bedew stanie ci pomoc tel 694229219 Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

do góry