Widok

ARDYSS bielizna modelująca/wyszczuplająca. Słyszałyście o tym?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Miała może któraś z Was do czynienia z tym produktem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hopsa :)
Slyszalyscie:) Ja osobiscie goraco poelcam brazylijska bielizne wyszczuplajaca: http://wyszczuplajaca.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak rewelka ta bielizna :) mam do sprzedania tanio.prosze pisac na email aniabzdyl@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
witam ja mam do czynienia z ta bielizna firmy Ardyss i nawet mam do sprzedania produkty tej firmy :-) zapraszam na allegro wpisz ardyss i tam mnie znajdziesz ja osobiscie uzywam koszulke tej firmy i jestem bardzo zadowolona.mnie o 3 rozmiary wiec polecam lub pisac na emaila aniabzdyl@interia.pl na wszystkie pytania odpowiem pozdrawiam
Potrzebuje body megic te cienkie z nogawkami 48 rozmiar cielisty kolor
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie i odpowaidam -posiadam tę bielizne od 3 m-cy i jestem zachwycona rzeczywiscie zmniejsza o 2-3 rozmiary natychmiast ale i powoduje obkurvzanie się ciała i tym samym chudnięcie jest super !
Posiadam rózne rozmiary zadzwoń to bedew stanie ci pomoc tel 694229219 Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Badania prenatalne ! Kto miał ? (64 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry