Widok

Amlux pokojowa w golden tulip

praca tam to jakas kpina traktuja człowieka jak stolec za smieszna stawke 7zł na godzine harujesz jak wół sprzatajac apartamenty przerwa 20 min tylko raz na nia mozesz isc...,kierownictwo porazka to w jaki sposob sie odnosza do pracownic...jesli nie zrobisz wszystkich pokojow w 8h to zostajesz i robisz jak zrobisz mozesz isc do dokmu praca od pon do nd ....potrzebuja ludzi i nie dziwie sie ze wszyscy uciekaja..ogolem niw polecam......Jesli nie masz na chleb i musisz podjac jaka kolwiek prace to biezr to azle jesli masz odorbine ambicji i nie chcesz sie rozchorowac to nie biezr tej pracy....dodam jeszcze ze nawet nie piora szmatek do sprzatanaia sa bdudne od 3 tyg i jak czyms takim mozna czyscic cokowiek? ....brak rekawiczek totalny zal.....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
hej, do mnie dziś zadzwoniono i jutro mam przyjść na dzień próbny. Serio jest aż tak źle? Sama uciekłas z tamtad?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
co chwile ktos odchodzi i przychodzi i tak w koło tam jest...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
a chociaż wypłacają kasę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
a to już normalnie funkcjonuje?? Gastronomia też??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo tak już jest bo nie potrawią zadbaci o pracowiników
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak chcesz robic na umowe zlecenie nie majac nic to idz tam nie ma umowy na stale chyba ze masz grupe inwalidzka wtedy dostaniesz umowe
Przestań bzdury wypisywać !!!!! pracować się nie chce i tyle . Może za leżenie powinni ci płacić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23
Praca ciężka i niewarta 7zł/h. Nie dziwota, że wszyscy po kolei odchodzą. Nikt nie wytrzymuje ani fizycznie, ani psychicznie.
Normą jest zostawanie po godzinach. "To nie jest nasza wina, że się nie wyrabiacie! Tu jest odpowiedzialność zbiorowa!". Powrót do domu o 19-20 to norma. Mało tego! Nadgodziny robimy ZA DARMO. KPINA! Nikt nas nie słucha, jak się któraś wychyli?! TO LECI. Nie ma pracy od razu! Zwalniają za byle co i są przekonani, że znajdą kolejnych zdesperowanych i naiwnych ludzi do pracy.
Od początku funkcjonowania hotelu wszystkie szmaty były tylko płukane w wodzie. Sprzątało się brudnymi i śmierdzącymi ścierkami! Od kilku dni dopiero są wysyłane do pralni. Nie można się doprosić o wolne, niektóre panie harują po 7 dni w tygodniu i nie mają czasu zobaczyć się z własnym dzieckiem! Wyjście na przerwę w trakcie pracy graniczy z cudem.
Moja osobista opinia - państwo "Housekeeping supervisors" traktują wszystkich jako o wiele gorszych od siebie - jak te śmieci, które wyrzucamy. A szkoda, bo powinna panować miła atmosfera.
Generalnie? Niemiło i nie na dłuższą metę. Praca dla desperatów mających nóż na gardle i nie mających co do gara włożyć.
Nie dajcie się na to nabrać! Może jak wszyscy się tam zbuntują albo przestaną mieć chętnych do pracy to się ogarną!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda nikt nie potrafi sie tam nawet odezwac jak jest cos nie tak..kazdy siedzi cicho i pozwala na ublizanie sobie ja sie zbuntowałam powiedziałam co mysle itd ale powiedziałam ze nie dam sie tak traktowac ....praca praca niestety takie czasy wszedzie tak płaca i wszedzie trzeba sie nameczyc ostro zeby je zarobic ale nie dajmy soba pomiatac ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi o prace w jelitkowie w hotelu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamaist zalic sie na forum czemu nie zgosisz sprawy do Sadu Pracy czy innej instytucji??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
nie wypisuje bzdur tylko prawdę szczerą do bul
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja odeszłam parę dni temu. Brak przerw, brak mozliwości chwili odpoczynku, nie można nawet się spokojnie napić wody czy zjeść. Dostajesz 15 pokojów na dzień i już rano wiesz, że nie dasz rady tego zrobić przed 21. Meble są dramatycznej jakości, ciągle pozostają na nich ślady, a Ty szorujesz szorujesz. Tą samą ścierką czyścisz naczynia, zlew i kibel. To daje do myślenia. Stosowane środki czystości jakiejś dziwnej firmy i lepsza jest ciepła woda do zmywania tłuszczu niż one. Cały dzień pokojowi chodzą brudni i spoceni, co czuć w windach. W szatni też poprostu śmierdzi. Poza tym wszyscy mają mokro w butach od mycia prysznicy, po czym są odpażenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak jest z wypłacaniem pieniędzy?
dostajesz kase codziennie czy jak?
nie wiem, ale są osoby, które pracują od końca czerwca i czekają jeszcze na przelew
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wypłacaja niby 21 kazdego miesiaca
jest to na fakcie autentycznym wypłata jest od 15 do21 każdego miesiąca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest poprostu śmiechu warte
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam ten fakt bo brak szmatek i reczników i sierotków do pracy pracownicy żle traktują pracowników a zwłaszcza nowych i nie systematyczne godziny prac bo nikt nie potrawi się postawici do pracodawców czas najwyszy się postawici stawka 7złotych za 10 godzin dzienie to stanowczo za mało za taki zapierdol w hotelu a zwłaszcza golden tuli w jelitkowie
zgadzam się z tym faktem ten hotel to totalna porażka syf kiła mogiła praca w amlux to ostatnie koło ratunkowe gdy nie masz na chlep i sól to ratuje cie ta praca
CHLEP !!!! naucz się podstaw j.Polskiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie warunki pracy panują w tej firmie w hotelu na Przymorzu? Jest ogłoszenie że poszukują pokojówek, byłabym chętna do tej pracy ale proszę o opinie, dziękuje i pozdrawiam
Sorki,ale za bystra to ty nie jestes....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do mnie to było? Dziewczyny pisały o pracy w hotelu w Jelitkowie a ja pytam o hotel na Przymorzu. Więc bystra to raczej ty nie jesteś bo Jelitkowo nie jest na Przymorzu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mowimy o Amlux na Piastowskiej160 pokojowe dla jednych jelitkowo dla drugich przymorze
a jak wygląda podział na zmiany?
my chodziłysmy na 9 do 17 planowo ale tak na prawde az wynonałysmy obowiazki czyli 19 20...moze zmiany jakies wprowadzili...
cały tydzień?
Często tak, bo nie da się doprosić o choćby jeden dzień wolnego. A o wolnej sobocie lub niedzieli zapomnij. Chociaż teraz już może jest luźniej, bo sezon się kończy.
To wszystko prawda praca w tym hotelu jest porazkazero odpoczynku tyklo gonitwa nie wyjdziesz z czasem czesto po pracowalam tam wolala bym suchy chleb zjesc niz tam pracowac
Warto czasem poszukać opinii o firmie w której chce się zatrudnić ,a firma amlux ma same negatywne opinie ,nie tylko ludzie z pomorza źle ja oceniają ,a skoro tych negatywnych opinii jest aż tyle ,czyli nie warto nia sobie głowy zawracać

pozdrawiam

praca nie warta zachodu, nie otrzymałam wynagrodzenie, podpisałam umowę nie dostałam zwrotki spowrotem i nawet do zusu nie mieli zgłoszone

firma Amlux to golasy bez kasy czyli bankrut z warszafki
Jeszcze się wieść nie rozeszła?

Inne tematy z forum Praca

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

do góry