Widok
nie opuszczę Was tak szybko ;)
niom - to już tylko 3 dni :) wiecie - chyba dzięki temu, że nie mamy wesela nie denerwuję się :)
mój prawie Mąż ;) miał już rozstrój żołądka ;) (chociaż to Jego 2 ślub)
a ja nic :)
tylko nie wiem jak wyjdzie z kwiatami :)
mam działkę w Jasieniu - tam jest pogodowy biegun Gdańska :/ i białe piwonie jeszcze nie kwitną :P
dzisiaj przejdę się na rynek na Przymorzu - może tam znajdę? bo inne kolory są :)
jutro rano jedziemy na giełdę - po tulipany ;) kilka dni temu Iza (z Alhambry) sprawdzała i jeszcze były w sprzedaży ;)
w ostateczności piwonie kupię na giełdzie - tylko po co mi pęczek 20-25 piwoni? jak ja potrzebuję 7-8 :P
no i jest niewiadoma odnośnie dekoracji na auto :P
niom - to już tylko 3 dni :) wiecie - chyba dzięki temu, że nie mamy wesela
mój prawie Mąż ;) miał już rozstrój żołądka ;) (chociaż to Jego 2 ślub)
a ja nic :)
tylko nie wiem jak wyjdzie z kwiatami :)
mam działkę w Jasieniu - tam jest pogodowy biegun Gdańska :/ i białe piwonie jeszcze nie kwitną :P
dzisiaj przejdę się na rynek na Przymorzu - może tam znajdę? bo inne kolory są :)
jutro rano jedziemy na giełdę - po tulipany ;) kilka dni temu Iza (z Alhambry) sprawdzała i jeszcze były w sprzedaży ;)
w ostateczności piwonie kupię na giełdzie - tylko po co mi pęczek 20-25 piwoni? jak ja potrzebuję 7-8 :P
no i jest niewiadoma odnośnie dekoracji na auto :P
makabum napisał(a):
> od niedzieli mam 3 w wazonie, wkladalam w paczkach, jedna
> zaczyna dzis rozkwitac. Przejde sie dzis na dzialke do ciotki i
> dam Ci znac. Tylko ze mieszkam w tczewie, chyba ze ktos jadac
> do gdanska by zabral i juz tam byc odebrala... Daj emaila
dziękuję :)
ale ja też mam u siebie na działce - ale te pąki nijak nie rozwiną się do soboty :/
a zostały tylko 2 dni :P potrzebuję takie już pęknięte pąki ;) (lekko rozwinięte)
agusiagda@o2.pl
> od niedzieli mam 3 w wazonie, wkladalam w paczkach, jedna
> zaczyna dzis rozkwitac. Przejde sie dzis na dzialke do ciotki i
> dam Ci znac. Tylko ze mieszkam w tczewie, chyba ze ktos jadac
> do gdanska by zabral i juz tam byc odebrala... Daj emaila
dziękuję :)
ale ja też mam u siebie na działce - ale te pąki nijak nie rozwiną się do soboty :/
a zostały tylko 2 dni :P potrzebuję takie już pęknięte pąki ;) (lekko rozwinięte)
agusiagda@o2.pl
jednak bukiet do odbioru rano :) Iza(z Alhambry - moje "Guru kwiatowe") będzie robić w domu ;)
oczywiście fotki wrzucę :) ale dopiero po powrocie - pod koniec przyszłego tygodnia ;)
dzięki za życzenia :* :* :*
trzymajcie kciuki, żeby język mi się nie poplątał ;)
to, że jutro zostanę ŻONĄ nie oznacza, że zniknę z forum ;)
oczywiście fotki wrzucę :) ale dopiero po powrocie - pod koniec przyszłego tygodnia ;)
dzięki za życzenia :* :* :*
trzymajcie kciuki, żeby język mi się nie poplątał ;)
to, że jutro zostanę ŻONĄ nie oznacza, że zniknę z forum ;)
kurcze... faktycznie... AgusiaGda to najbardziej "przydatna" forumka!!!! zawsze służy dobrą radą, fotki wklei, bukiet do sukienki dobierze....:))) mam nadzieję, że nadal tak będzie, tylko teraz będziesz doradzać już jako mężatka :D powodzenia jutro!!!! :) i Wszystkiego Najlepszego na nowej Drodze Życia:)))
tak jak obiecałam - wklejam fotki ;)
Makabum(+ Jej Siostra i Ciocia) pomogła nam z białymi piwoniami ;)
mój bukiet + butonierki :) (białe piwonie i czerwone tulipany)

bukiet świadkowej :) (białe piwonie i chabry)

Makabum - dzisiaj byłam u siebie na działce ;) wreszcie rozkwitły moje białe piwonie ;)
Makabum(+ Jej Siostra i Ciocia) pomogła nam z białymi piwoniami ;)
mój bukiet + butonierki :) (białe piwonie i czerwone tulipany)

bukiet świadkowej :) (białe piwonie i chabry)

Makabum - dzisiaj byłam u siebie na działce ;) wreszcie rozkwitły moje białe piwonie ;)