Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
JuLa - opinia wątek zamknięty ..Syf, nikt nie sprzątał ze stolików, kolesiowi zbiły się kufle, nikt tego...
~JuLa
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 maja 2012

Copacabana to porażka wątek zamknięty Wiele minusów! Brak selekcji w klubie, może tam wejść każdy bez względu na...
~anja
-

dodano: 28 kwietnia 2012

Dziadostwo i cyganska muzyka wątek zamknięty Jak na monciak to zdecydowanie jeden z gorszych lokali, brud, smrod, nie...
~typo
1

dodano: 15 kwietnia 2012

.. wątek zamknięty Ten klub to największa porażka stulecia i wstyd dla SOPOTU !!! Bramka...
~adam
-

dodano: 24 kwietnia 2012

porażka! wątek zamknięty ten "klub" to kompletna porażka!!! ochroniarze chamscy, naćpani, niemili,...
~ang
-

dodano: 21 kwietnia 2012

Impreza super wątek zamknięty Witam wszystkich chciałbym polecić ten klub ! Jestem z Warszawy i bylem...
~Warszawiak
-

dodano: 15 kwietnia 2012

Brak mi słów wątek zamknięty Impreza wielce ogłoszona i super zapowiedź. Na danej imprezie nic z reklamy....
~zażenowana
-

dodano: 14 kwietnia 2012

drogo! wątek zamknięty barmanka skasowała mnie 18 zł za piwo. Takie tam są ceny?
~Adam
-

dodano: 14 kwietnia 2012

Żal pisać wątek zamknięty Poprzednie oceny są jak najbardziej trafne.Obsługa spięta,naćpana,nie...
~Junior
-

dodano: 24 marca 2012

Co to za klub, co to za miejsce, wole nie pamiętać !!! wątek zamknięty Myslałam, że może mam wygórowane cele wchodząc do klubu w Sopo ale widzę, że...
~Admunda
-

dodano: 20 marca 2012

bramka - opinia wątek zamknięty obecnie do copy przychodzi w piątki i soboty najwięcej ludzi dlatego wielu...
~bramka
-

dodano: 27 lutego 2012

Mam pytanie:) wątek zamknięty Byłem w tym Clubie w sobotę i słyszałem że są zdjęcia gdzieś na stronie....
~Anonim
-

dodano: 21 lutego 2012

Kompletna porażka wątek zamknięty W klubie nie wiedzą co to kultura. Ochroniarze szukają zaczepki, nie...
~ja
-

dodano: 12 lutego 2012

Skandal!!! wątek zamknięty Właśnie wróciłam z imprezy. Wejscie ze free alkohol do 22 -50%. Generalnie...
~zandi
-

dodano: 12 lutego 2012

Porażka wątek zamknięty Witam , poszedłem z narzeczoną oraz z kumplami do copacabany ponieważ stały...
~Klient
-

dodano: 5 lutego 2012

Brak słów wątek zamknięty Kolega kupuje 2 piwa, barman do niego "18 zł" (otwierając w tym samym czasie...
~Adam
-

dodano: 14 stycznia 2012

Konkurencja..? wątek zamknięty Widzę, że konkurencja nie śpi również w internecie... ; ) Niezły klimat jak...
~Adi
-

dodano: 27 grudnia 2011

Słabo wątek zamknięty Ochrona to typowe buraki nawciągane koksem szukający pretekstu do spięć....
~S.S.
-

dodano: 30 października 2011

Na prawdę nie polecam! wątek zamknięty Nie wiem od czego zacząć, może od beznadziejnej chamskiej obsługi która robi...
~Zniesmaczony klient
-

dodano: 14 października 2011

chamska Pani Dj .... wątek zamknięty witam poszlam ze znajomymi do nowego klubu Copacabana,,,wystroj ok......
~karina
1

dodano: 4 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry