Widok

DJ Lech Radziun

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam DJ na wesele w czerwcu przyszłego roku.W knajpie polecili mi DJ Lecha Radziuna.Czy ktoś korzystał z uslug tego DJ?
Prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
UP!
CZESC,
U NAS GRAL DJ LECH RADZIUN, ALE NA POPRAWINACH. :)) ZABAWA SUPER, UMIAL DOSTOSWAC SIE DO TOWARZYSTWA, BYL ELASTYCZNY I OTWARTY NA SUGESTIE. MY BYLISMY BARDZO BARDZO ZADOWOLENI. ZRESZTA BYLISMY JUZ NA PARU INNYCH IMPRZEACH, KTOE ON PROWADZIL ( Z TYM, ZE ZAZWYCZAJ JAKIES JUBILEUSZE, URODZINY) I ZAWSZE ZABAWA JEST PRZEDNIA. :)) MYSLE, ZE TO DOBRY WYBOR :))
POZDRAWIAM
JUSTI

image image
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 31
ile placlas za poprawiny_
Dwa razy bylem na weselu gdzie gral - polecam. Bardzo fajnie poprowadzil wesele.

popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 28
My mieliśmy go prawi rok temu. Polecam gorąco! Miły, taktowny, wszystko się da dogadać, muzyka świetna (nie dawalismy mu żadnej listy utworów)-sam dobrał do towarzystwa.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 26
A ile za poprawiny??
image
image
Najlepiej zadwoń do tego dj i zapytaj... :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hej!
Prowadził nasze wesele w ostatnią sobotę. Potwierdzam kazdą powyższą opinię!! :) Był elastyczny, umiał dostosować się do towarzystwa, świetnie dobierał muzykę ("pod gości"), rewelacyjnie prowadził zabawy, jest otwarty i przesympatyczny :))
gorąco POLECAMY!! :) :) :)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 28
U nas tez gral Lech Radziun i szczerze go polecamy! Bardzo mily czlowiek i bardzo kontaktowy. Wszystko z nami dokladnie przedysutowal i byl otwarty na nasze sugestie. Program na biezaco dostosowywal do potrzeb Weselnikow:) Goscie byli zachwyceni:) PS. Widac, ze autentycznie lubi swoja prace:)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 25
u nas też grał - nie będę oryginalna, też polecam, bo po prostu jest dobrym dj-em :)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 27
bylabym wdzieczna za kontakt do tego Pana :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
603585754
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
cześć dziewczyny, my z narzeczonym też wybraliśmy dj Radziunia na nasze wesel, które odbędzie sie 29 maja. Nigdy nie byłam na weselu w wykonaniu dj, więc czy może ktoś napisać mi jaki styl ma taki dj, jakie mniej więcej piosenki puszcza? Bardziej tradycyjne biesiadne, czy może większość zagranicznych.
pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 26
wszystko zależy od preferencji gości - u nas były różne przeboje, większość chyba zagranicznych, ale i biesiadnych trochę też:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 22
u mojej siostry rok temu prowadzil poprawiny i naprawde moge go polecic
image
image
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 25
u mnie prowadził wesele i rewelacja, klasa, dobre wyczucie czasu i muzyki, naprawdę polecam, poza tym fajnie organizuje zabawy, takie jakie sobie zyczysz
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 24
U mnie będzie prowadził wesele za niecały miesiąc ;) Napewno napiszę opinię ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
A jest jakaś strona internetowa tego dj?
http://djlechrad.i365.pl/
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
5 Marca 2011 Mieliśmy ślub,
Grał na nim P.Lech!Na poprawinach także. Było super , dostosowal sie do towarzystwa , konkursy były prześmieszne i bardzo ekscytujące , goście plakali ze smiechu! Zabawa byla przednia!! Muzyka super wręcz idealnie dopasowana , nie bylo osoby która zagżala by miejsce przy stole.
Cena w normie
Gorąco polecam tym którzy chcą miec niezapomniane Wesele!
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 43
Byliśmy na ślubie córki we wrześniu 2011r. grał P. Lech Radziun ubawiliśmy się SUPER!!!!!!TEGO NIE DA SIE OPOWIEDZIEĆ SŁOWAMI muzyka idealnie dopasowana dla gości nie było osób siedzących przy stole a konkursy- było z nich moc śmiechu i przedniej zabawy GORĄCO GORĄCO POLECAM !!!!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 38
I u nas grał Dj Lech Radziun - 30 lipca 2011. To był strzał w dziesiątkę. Wszyscy chwalili. Goście się ubawili, praktycznie nie schodzili z parkietu. Chwalił też kamerzysta - za profesjonalny sprzęt, dzięki czemu jakośc dźwięku na płycie jest fantastyczna, bez przebić, chwalil fotograf - bo było to pierwsze wesele, na którym tańczyła :) Chwalimy i my, bo po dziś dzień mamy fantastyczne wspomnienia i nasze wesele było jednym z najlepszych, na jakim się bawiliśmy. Doskonałe pomysły na zabawy, fantazyjne przebrania, wprawiające gości w osłupienie, wszystko z klasą, bez perwersyjnych tanich żartów. Gorąco polecam!
image
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 37
Za wesele bierze 2.5tys zł
Polecam,Rewelacja w każdym calu!super konkursy,potrafi dostosować się do gości i ma dobrą organizacje i wyczucie muzyki:)
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 34
A jeszcze poprawiny tez byly SUPEROWE oceniam w skali do 10 na 110!!!!!!!!!Goraco polecam
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 33
Nasze wesele będzie prowadzić również Lech Radziun w czerwcu 2012. Na spotkaniu zrobił na Nas super wrażenie :)) Wiem, że i na weselu będzie rewelacyjnie :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 39
A ja jestem bardzo zaskoczona tymi pozytywnymi opiniami o dj Radziunie.. mialam okazje bawic sie niedawno na weselu prowadzonym wlasnie przez niego i krotko mowiac uwazam, ze jest zdecydowanie przereklamowany. Do tego bez konkretnego planu na calosc imprezy, slabe teksty, brak oglady.. Do tego robi prezentacje z bledami ortograficznymi, gdzie 'przyrzeka sie' przez "ż" :)) Na bank nie bede nikomu polecac..
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 52
musze przyznać, ze ja też jestem zaskoczony.. tez bawilem sie na weselu ktore prowadzil i generalnie, zabawy takie sobie, teksty tez.. tance trwaja w najlepsze a tu sru, przerwa.. i co chwila podchodzil do stolu prezydialnego.. jakby nie bylo mozna ustalic szczegolow wczesniej.. (...) szczerze powiedziawszy nie mam pojecia za co tyle kasy bierze.. jest sporo duzo lepszych djow i do tego tanszych.. co graja dluzej niz do 4ej i nie biora kasy dodatkowej za to.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 49
ech, konkurencja, widzę, nie śpi :/
image
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 42
Zadna konkurencja.. zwyczajnie wyrazilam swoja opinie.
To, ze mi taki poziom nie odpowiadal, nie przesadza, ze inni moga byc zadowoleni - zalezy kto czego oczekuje. Jednak w zadnym razie nie mozna powiedziec o Radziunie, ze jest facetem z klasa, chyba nie zaprzeczysz? :))
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 47
u nas grał Lech Radziun we wrześniu tego roku i jesteśmy zadowoleni. Konkursy doprowadziły do łez każdego, nawet babcię, wszyscy tańczyli przy super piosenkach, które dj dopasował do gości, mieliśmy prezentację multimedialną, na której każdy był wzruszony, była specjalna zabawa dla rodziców w podziękowaniu, gdzie był mix piosenek i goście podczas nich ubierali kapelusze - prześmieszne i wspaniale to wyszło. Ja bywałam na weselach, gdzie były zespoły ( a raczej grajki przytupajki, którzy nie umieją śpiewać a po 10 kieliszku to majaczą ). Więc nieskromnie muszę przyznać, że na moim weselu, gdzie po raz 1 był DJ i gdzie ciotki nie wyobrażają sobie wesela bez orkiestry a dla nich DJ to dyskoteka - wypadło super, wszyscy się bawili. Faktycznie podchodził do stołu naszego, żeby ustalić szczegóły, zresztą zawsze coś podczas wesela wypadnie - ale uważam, że bardzo dobrze że podchodził, ponieważ ja byłam tak zajęta gośćmi, że nie miałam czasu podejść. A podchodził zawsze w odpowiednim momencie i zawsze z pomysłem, co teraz robimy i czy jesteśmy za. Bardzo się cieszę, ponieważ dla mnie to jest profesjonalne podejście nic nie zrobił na własną rękę. Jak były jakieś szczególne momenty, które trzeba było uwiecznić na kamerze, to czekał na to aż się ustawią itd., także umiał się dopasować do całego zespołu, a nie prowadził imprezy sam sobie.
Szukając w ogóle zespołu na ślub, nikt nie spełnił moich oczekiwań, a z DJ tylko tym jednym się spotkaliśmy i od razu wiedziałam, że to będzie strzał w 10! i był!!!! Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 44
Mam dokladnie takie same odczucia co do dj-a!
Kami, nie wiem co znaczy dla Ciebie "klasa". Jeśli jest to wesele bez konkursów, gdzie goście popijają herbatkę z uniesionym jednym paluszkiem i rozmawiają podkreślając "ą" i "ę" przy okrągłych stolikach w angielskim stylu, to moje faktycznie takie nie było. Ale powiem Ci dlaczego uważam, że Lech Radziun ma klasę - bo potrafi poprowadzić polskie, tradycyjne wesele, bez zbędnego obciachu, bez konkursów w stylu przekładania jajka między nogawkami faceta, wszystko ze smakiem, bez podtekstów erotycznych, a mimo to bardzo zabawnie! Poza tym, jak pisała moja poprzedniczka, doskonale współpracuje z resztą zespołu obsługi wesela i to też świadczy o jego klasie.
image
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 41
http://forum.trojmiasto.pl/Dj-Lech-Radziun-opinie-t161397,1,130.html

moja opinia tutaj
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 42
Nie suszka, nie jest to popijanie herbatki z uniesionym palcem..
Chodzi o to, ze po pierwsze nie byl w moim odczuciu ubrany jak wypada na osobe prowadzaca taka uroczystosc, bo przeciez nie byl on tylko od puszczania muzyki, a takze prowadzenia konkursow i zabawiania gosci.. po drugie, zamiast ustalic z mlodymi plan na cala impreze i pozniej sie jego trzymac (w miare mozliwosci, bo zawsze cos wypadnie), to mokry i spocony latal co chwile do stolu i wtedy ustalal co ma byc w nastepnej kolejnosci.. Do tego wszystkiego przerywal zabawe, kiedy parkiet byl pelny albo zmienial drastycznie muzyke, kiedy ludzie sie w najlepsze bawili, co skutkowalo prawie pustym parkietem w ok. 3 sek... Nie potrafil w odpowiedni sposob powitac gosci na poczatku imprezy, czy komunikowac sie z nimi pod jej koniec.. Czy w Waszej prezentacji tez pozwolil sobie na bledy ortograficzne typu 'przyrzekali' przez 'ż'?? Znajomi na cale szczescie wylapali ten fakt odpowiednio wczesniej i unikneli obciachu przed setka gosci..
Ja nie polecilabym NIKOMU pana Radziuna.. nie dlatego, ze mam cos przeciwko weselom bez zespolow (na swoim tez mialam DJ'a), ale ze wzgledu na styl i sposob w jaki poprowadzil wesele na ktorym bylam gosciem kilka tygodni temu. Nie sprostalby nawet w 10% moim wymaganiom.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 48
kazdy wybiera tego, kto mu sie spodoba. u nas Pan Lech miał elegancką koszulę i w zaden sposób nie mozna by pomyslec, z enie pasują na osobę prowadzaca wesele. co do planu, jak wczesniej pisałam był , a to co sie miało dziac- kolejne zabawy było przez Pana Lecha zapowiadane. rozmawialismy tez z innymi djami , wyelagantowanymi, którzy rzucali ceny z kosmosu ( u innej pary w tym samym miesiącu, wieksze wesele prowadzili w nizszej cenie), ale Pan Lech sprawil najlepsze wrazenie i wiem, ze moge go polecic kazdemu , kto chce miec wesele na wysokim poziomie
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 42
No to ciekawe jak bardzo moga sie roznic opinie nt tej samej osoby :))
Zarowno wyczucie smaku, jak i elegancja to bardzo wzgledne pojecia..
Jedni dopuszczaja zalozenie koszuli z krotkim rekawem do garnituru, a inni nie :) Jednym sie podobaja 'weselne kamizelki' i muszniki pod garnitur, inni na to patrzec nie moga :D
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 50
pewnie, wszytsko zalezy od wyobrazenia o weselu, bywaja wesela w remizie i bywaja w zamku. bywaja tez wesela na których liczy sie dobra zabawa, a nie zapiecie krawata pod sama szyje.
image
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 39
A dopuszczasz mysl, ze mozna miec eleganckie, ale i tradycyjne wesele?? No chyba, ze pod pojeciem 'tradycyjne polskie wesle' kryje sie upicie wszystkich gosci do nieprzytomnosci, bezmyslne seksistowskie konkursy, itp.. dobra zabawa nie polega na sciaganiu krawata, czy marynarki po godzinie tanczenia..
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 48
oczywiscie , ze tradycyjne i eleganckie. takie wlasnie mielismy, zadne gosci sie nie upil do nieprzytomnosci, jesli o to Ci chodzi. a sciaganie krawata to juz indywidualna sprawa kazdego goscia:) nie chodzi mi tutaj o sprawdzanie ubioru dja, uwazamy, ze u nas wygladał tak, jak powinien, podobnie jak fotograf i kamerzysta. moim zdaniem prowadzenie wesela w garniturze nie jest najlepszym pomyslem, szczegolnie jesli jest wiele zabaw i konkursów.
image
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 41
A to dlaczego?? skoro goscie moga, to chyba ten kto prowadzi tym bardziej powinien..? on przeciez nie musial biegac, tanczyc itp..
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 47
Wesele o ktorym pisze tez bylo ekeganckie i sadze, ze ludzie dobrze sie bawili.. tylko ze niestety wyznacznia tego nie byl DJ, a sami organizatorzy i goscie. Impreza moglaby byc jeszcze lepsza, gdyby nie Radziun :D
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 47
i ja sie zgodze z Kami.. koszula z kroktim rekawem nie przystoi.. latanie ustalanie co teraz i co kiedy co chwila do stolu prezydialnego tez tak srednio pasi.. mozna to zalatwic gdzies na boku poprzez świadka na przyklad.. sposob prowadzenia konkursow mi osobiscie nie odpowiadal, ale to subiektywne odczucie.. na moim weselu tez byl dj.. i byl o niebo lepszy we wszystkim, i jesli p.Lech bierze 2.5tys to nie wiem za co, tym bardziej ze za niewiele wiecej niz polowa tej kwoty sa dje o wiele lepsi.. kotrych nie trzeba reklamowac tak bardzo jak radziuna na tym forum..
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 48
jak pisałam wczesniej kazdy sam wybiera. do nas nie latał co chwila, a jesli juz cos ustalal to nie przy naszym stole tylko kiedy bylismy niedaleko niego przy ktoryms z bocznych stołów. ja Pana Lecha nie reklamuje, gdyz dobrego reklamowa nie trzeba, samo sie obroni. po prostu pisze jakie mam wrazenia z naszego wesela. Znalezlismy go na tym forum i byla to druga osoba z ktora sie skontaktowalam. dj polecony przez restauracje nie mial terminu. pozniej ogladalismy plyte z weselem , ktore prowadzil, spotkanie z jeszcze jednym djem , wybralismy Pana Lecha ze zwgledu na poczucie humoru i indywidualne podejscie do nasego wesele. staly kontakt - wybor konkrusów, okreslenie muzyki jaka lubimy. jesli w tym roku bierze 2,5 to wiem, ze jego praca jest tyle warta i nie zamieza sie wiecej "przepychac słownie", jesli ktos jest niezadowolony to jego sprawa. jak mawiaja jeszcze sie taki nie urodzil, zeby wszystkim dogodzic...
image
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 41
Ja sie nie przepychalam i nie przepycham.. wyrazam tu tylko swoja opinie :)
Od tego chyba jest forum, prawda?
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 48
zdecydowanie od tego, ale człowiek, a zatem i jego opinia brzmi bardziej wiarygodnie, jak jest zalogowany:)
image
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 40
Droga Kami i doogas

Zanim zaczniecie wypisywac swoje głupoty to zastanówcie się, czy aby przerwy o których piszecie nie były KONIECZNE ?
Jak sobie wyobrażacie podanie pieczeni, dzika, tortu lub innych atrakcji kulinarnych podawanych na parkiecie bez zrobienia przerwy? Kuchni nie interesuje , że parkiet jest pełny tylko każą zrobić przerwę ale takie inteligentne osoby jak wy tego nie rozumieją...
Przerwa jest też konieczna przed np.konkursami aby się odpowiednio do nich przygotować a skoro jest pełny parkiet (a świadczy to raczej o dobrej zabawie) to niestety trzeba towarzystwo wysłać "na jednego"
Często para młoda WYRAŹNIE PROSI ABY O WSZELKICH ZABAWACH I KONKURSACH CHWILĘ WCZEŚNIEJ ICH POINFORMOWAĆ ale o tym też nie wiecie i piszecie farmazony...
Jeszcze jedna sprawa na zakończenie: Jak chcecie mieć dobrego DJ.na weselu to pewnie musi być ubrany w garnitur od Armaniego i poruszać się jak modelka na wybiegu oraz broń Boże nie ma prawa się pocić... Większych Głupot dawno nie czytałem...
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 39
Fotofocus,
'glupoty' i 'farmazony' to Ty wypisujesz..
wracajac do kwestii przerw - nie, nie bylo mowy o tych koniecznych na 'podanie pieczeni, dzika, tortu lub innych atrakcji kulinarnych', ani na konkursy. Para mloda nie wyrazala checi bycia informowana przy stole o kolejnym konkursie, czy zabawie. Jako swiadkowa moge to stwierdzic ze 100% pewnoscia :)
I nikt tu nie wymaga garnituru od Armaniego, a zwyklej schludnosci i dostosowania ubioru do okazji.. No chyba, ze p. Radziun bal sie robic konkurencje Panu Mlodemu... :):):):)
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 59
nie sadza, aby elegancka czarna koszula konkurowała z białą koszulą Młodego:) ale co by człowiek nie robil niektorzy i tak widza swiat tylko w dwóch kolorach:)
image
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 41
Aga, to mieliscie szczescie i mozesz cieszyc sie, ze u Was nie pojawil sie w bialo-szarej w paseczki z krotkim rekawkiem.. po paru godzinach dodatkowo wymietolona i wychodzaca ze spodni..
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 55
Ludzie! naprawde troche kultury.

jezeli DJ byl w pomietolonej koszuli to co?!.
Chyba to nie koniec swiata- trzeba bylo wynajac profesonalna orkiestre.
Nie wiem w czym problem jezeli nie podoba sie, nie wynajmujcie go na imprezy, jezeli jest inaczej to nie ma sprawy.
To forum zmeinilo sie w wylewanie zali i frustracji na innych.
Sami musimy zadbac,aby nasz slub byl idealni.
Zapewniam was nikt tego nie zrobi za Was.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 32
Jeśli się nie mylę, to DJ umawia się z Młodą Parą, a nie gośćmi... To jest wesele nowożeńców - goście to goście i nie mają tu nic do gadania ani oceniania.
Jeśli młodym odpowiadał - super!
Jeśli nie odpowiadał jakiejś paniusi - jej problem...

Ale jak widać nadal to forum polega na anonimowym obrabianiu pupy innym.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 33
Rzecz w tym, ze nie odpowiadal Parze Mlodej i jej rodzicom, ktorzy za impeze placili..
A wymietolona koszula swiadczy o braku kultury. Jest nie tylko dj'em ale i wodzirejem, wiec powinien umiec zadbac o schludny wyglad.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 49
Spoko nikt nie mowi, ze tak nie bylo- twoj wpis mi tez bardzo pomogl bede wiedziala na co zwracac uwage przy wyborze DJ'a.

Ale przestance z tymi atakami to jest meczace- watek jest dlugi i nic nowego do niego nie jest wnoszone.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak juz pisalam wyzej moim zdaiem to przesada , bo Pan Lech jest świetny
image
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 35
kami napisała 11 nic ciekawego nie wnoszących postów bo obraziła się na dj za koszulę...:) Jeszcze 11 pewnie napisze bo raczej jest zbyt mało rozgarnięta aby dać sobie spokój...Ciekawe jaki ma w tym interes aby obrabiać tyłek osoby prowadzącej wesele na którym była TYLKO gościem? Dlaczego para młoda nie zgłasza żali tylko jakaś niezalogowana paniusia, której nic nie odpowiada? Jej nie zadowoli pewnie nawet własny mąż...:)
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 39
Fotofokus, ja przynajmniej podpisuje sie tym samym nickiem, a nie jak ty za kazdym razem inaczej.. nie obrazam tez innych w odroznieniu do twojej osoby.
Malo rozgarniety to raczej ty jestes, skoro nie umiesz doczytac i zrozumiec o co chodzilo... nie obrazilam sie na dj ani za koszule, ani za inne rzeczy. Wyrazilam tylko swoja opinie, ze Radziun nie jest dj'em godnym polecenia i podalam powody.
Nie bylam tez tylko GOSCIEM, a siostra panny mlodej i zarazem swiadkowa. Wyrazilam tu opinie i moja, i mlodych i rodzicow oraz co niektorych gosci.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 48
DJ Lech Radziun ,gra na Sylwestra w Panu Tadeuszu w Chwaszczynie:)
image
image
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 29
kami - 12 post o tym samym :) napisz jeszcze kilka to pobijesz rekordy pana T. Dorniaka z najlepszym na świecie zespołem Massuana (czy jakoś tak...) Twoje wszystkie wypociny mogłaś napisać w jednym poście a nie zaśmiecać forum. Napisałaś, że ci się nie podobało - masz prawo - ale po co 12 razy? Robisz się nudna...
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 34
Ja nie musze sie pocic, zeby napisac kilka zdan na forum.. no ale Ty zapewne nie znasz tego uczucia, jakim jest latwosc formowania wypowiedzi.. zenada
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 52
13 post :) Pisz dalej! Rekord blisko!!!
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 33
przynajmniej pisze na temat, a nie 'po prostu' ale tobie gratuluje nabijania postow :)

moim zdaniem przy Limahlu dj Radziun jest chloptasiem z remizy :)

ale jak kazdy, mam prawo do swojego zdania :)
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 52
Aby nie być gołosłownym - trochę statystyki tego wątku:

Pozytywne opinie o DJ - 26
neutralne (pytania informacje itp) 20
negatywne - 2 (napisane 13 razy przez kami i 3 razy doogas)

Wniosek nasuwa się jeden - kami i doogas zdecydowanie większą liczbę pozytywnych opinii próbują przebić swoją negatywną pisaną po kilkanaście razy i nie potrafią wytłumaczyć PO CO TYLE RAZY TO PISZĄ!!!
Ciekawostką jest też to, że opinie o tym dj. od 5 lat są wyłącznie pozytywne i jedynymi osobami którym coś się nie podobało w tym okresie są kami i doogas !!!(dziwnie w tym samym czasie zaczęli pisać)
Osobiście z p.Lechem wiele razy pracowałem i wiem ,że opinie pisane przez kami i doogasa są BZDURĄ i OCZERNIANIEM !!!
Jak macie do tego dj. jakieś żale to zadzwońcie do niego i powiedzcie o tym! Tylko ze strachu pewnie tego nie zrobicie bo łatwiej wylać pomyje na kogoś anonimowo z za klawiatury komputera z ciepłego i bezpiecznego pokoju...
Czemu nie powiecie kiedy i gdzie te wasze straszne imprezy się odbyły! niech p.Lech się tego dowie i wszyscy forumowicze też!!!
Może nigdy się z nim nie spotkaliście!!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 38
gratuluje pozytywnych opinii :) neutralne to pojecie wzgledne.. fakt jest taki ze tez nie sa pozytywne..
nei sadze zebysmy probowali przebic 'zdecydowana wiekszosc' swoja opinia, bo to wciaz jest jedna opinia, ktora podtrzymujemy dyskutujac w odpowiedzi na wypowiedzi innych osob z forum, w ten sposob to chyba dziala? a moze powinno tak, ze sie pisze tylko w superlatywach a jesli ktos ma inne zdanie to nie pisze nic? to tez jest odpowiedz na kwestie 'po co tyle razy to pisza', odnosimy sie do wypowiedzi innych osob wyrazajac swoja opinie... a jesli ktos nas obraza z tytulu posiadania innego zdania, to tym bardziej motywuje to do uczestniczenia w dyskusji.

nie mam potrzeby dzwonic do dja bo nigdy z nim zadnego interesu nie bede robil, a poziom samoakceptacji i pewnosci siebie ma tak wysoki ze ew. krytyki prawdopodobnie by nie zrozumial.. anonimowy w internecie? :) dobre zarty :D .. nie raz sie udzielalismy na tym forum, w roznych watkach, i wciaz uwazam, ze mam prawo do wlasnej opinii i mam prawo sie nia podzielic, tak samo jak wy dzielicie sie waszymi opiniami.

a moze specjalnie piszemy takie rzeczy wywolujac dyskusje i robiac darmowa reklame>? :D
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 56
Panie fotofocus.. poniewaz nie bede miala ochoty po raz n-ty znizac sie do prezentowanego przez ciebie poziomu, bedzie to moj ostatni post w tym temacie.
Kazda odrobine myslaca osoba zauwazy, ze to na mnie tu najechano, bo smialam miec inne zdanie niz ogol i nie podzielilam opinii o tym 'rewelacyjnym' dj'u..
Przypuszczam, ze na forum moga byc osoby pedantyczne, o zblizonym do mnie poczuciu estetyki, dla ktorych bedzie mialo ogromne znaczenie takze to, jak wyglada i prezentuje sie pan zabawiajacy ich gosci w tym wyjatkowym dniu. Nie mowiac o prezentowanym przez niego poczucu humoru, czy jakze waznej sameji organizacji. Chcialam im oszczedzic stresu i rozczarowania jaki spotkal moja siostre. Ten kto bedzie chcial skorzysta.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 58
Witam. Miałam okazję być wielokrotnie na weselu prowadzonym przez pana Lecha Radziuna (w tym moim własnym) i mogę zatwierdzić, że zabawa była super. Dostosowywał się do gości i mimo, że podchodził do stołu w celu porozumienia się z parą młodą ( co kami najwyraźniej uważa za obrazę majestatu) to w celu takim, aby im dogodzić. Poza tym nie mogę się przyczepić do stroju pana Radziuna, gdyż na moim weselu był elegancko ubrany w garnitur (słyszałaś kwoko ). Poza tym jak komuś cena oferowana przez Pana Lecha nie odpowiada, to niech sobie na wesele weźmie jakiegoś małolata, za którego zapłaci powiedzmy 1000 zł i mimo "super ceny i wspaniałej reklamy" okaże się zupełną fajtłapą, ale jak zwykle pan Radziun BĘDZIE NAJGORSZY, bo przekrzywił mu się krawat. Bo nie puścił waszej ulubionej piosenki (dlatego, że gościom zwiędły by uszy od niej). Nie piszę tego tu wszystkiego, żeby się na kimkolwiek wyżyć ani nic w tym stylu. Tak jak kami i doogas mam prawo wyrazić swoją opinie. Tylko chce podkreślić, że może takie błędy się zdarzyły, ale to NIE POWÓD ABY OD RAZU SKREŚLAĆ DJ. Kami uwzięła się na Pana Radziuna za to, że miał na sobie koszulę elegancką, a nie tak jak wcześniej pisano garnitur od Armaniego. Dlatego, że zrobił mały błąd ortograficzny (chociaż nikt inny poza nią tak nie twierdzi), poza tym każdemu może się to zdarzyć po ciężkim dniu. Dlatego, że chciał coś uzgodnić z parą młodą. Dlatego, że jest głupią siostrą pani młodej. Jeśli, aż tak bardzo nie podobało jej się wesele to czemu nie napisze tego tutaj sama tylko pani tu go obsmarowuje hmmm...??? Poza tym gdyby był taki kiepski to raczej nie miał by pełnego kalendarza rok w rok prawda??? No a ma. Coś jeszcze chciałam?? A tak. Nie robię panu Lechowi reklamy. JA TYLKO WYRAŻAM SWOJĄ OPINIE. Poza tym jak ty kami twierdzisz, że wszyscy się na ciebie uwzięli to pomyśl jak musi się czuć Pan Lech Radziun po tym jak się do niego przyczepiłaś wcześniej.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 16
Witam, dnia 5.05.2012 w dworku Rajska Góra w Górze, dj. Lech Radziun poprowadził naszą imprezę weselną. Jesteśmy w pełni zadowoleni z efektów :-))) Muzyka była idealnie dobrana, goście się świetnie bawili, zabawy były naprawdę super. Sam Pan Lech nienagannie ubrany, miły, sympatyczny, kontaktowy. Nie zamieniłabym tego Dj`a i polecam wszystkim, którym zależy na udanym weselu. Jeżeli ktoś miałby do mnie jakieś pytania to proszę napisać na e-mail.
Pozdrawiamy wszystkie przyszłe młode pary,
Emilia i Daniel
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 12
Witaj. Ja bede miala tego dj na swoim weselu. Balismy sie troche zdecydowac na dj zamiast orkiestry poniewaz zawsze byly w naszej rodzinie orkiestry. Zalezy nam na tym aby dj potrafil poderwac do tanca kazdego, no i aby ludzie na weselu nie czuli sie jak na imprezie. Ciekawi nas rowniez to w jaki sposob przeprowadzane sa zabawy i ile ich jest?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
wszystko zależy od ustaleń z dj-em. nie byliście na spotkaniu z nim, na którym pokazuje filmy ze swoich wesel? myśmy go mieli i uważam, że możecie spać spokojnie. ludzie będą sie bawić jak nigdy!!! :)
image
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 13
moja Mama nie wyobrazala sobie wesele bez orkierstry i nie do konca byla pewna jak to bedzie, ale Pan Lech w akcji weselnej rozwial Jej watpliwosci. nie dal ciotkom posiedziec , konkursy do wyboru, otrzymalismy liste i wybralismy 4. do dzis Goiscie przy spotkaniach rodzinnych wspominaja jak sie swiietnie bawili. brac go jak ma wolny termin koniecznie! my go zechielismy widzac komentarze na forum i film, po rozmowie z żoną Pana Lecha.
image
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 17
polecamy Lecha w 100% - pełen profesjonalizm, super konkursy a przede wszystkim wie co robi a Młodzi nie muszą się o nic martwić! :-)
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 17
Polecam gorąco u nas też grał było super wesel, świetne konkursy i doskonała zabawa do rana. Byłem na 2 weselach gdzie grał DJ Lech Radziun i naprawde GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 13
Lech Radziun poprowadził nasze wesele 28 lipca. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy. Genialny dobór muzyki, świetne kulturalne konkursy oraz idealne wyczucie czasu. Myślę, że przekonał do siebie tę część gości, która sceptycznie podchodziła do pomysłu dj'a na weselu.
Ja natomiast czułem się spokojnie wiedząc, że za mikrofonem stoi kompetentny facet, który czuwa nad tym aby wszystko szło w odpowiednim kierunku. Uczciwie mogę powiedzieć, że to on pociągnął całe wesele od początku do końca.
Zarówno u nas jak i u znajomych na których weselu byliśmy w zeszłym roku, wykazał się pełnym profesjonalizmem, dlatego z czystym sumieniem polecam Pana Lecha.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 16
Był u mnie parę razy , ale w dyskotece (podobnie jak on , kilku innych), gapił się kilka godzin na to , co się działo u mnie w klubie (Nr 1 w Trójmieście) na parkiecie . Mam nadzieję , że czegoś się nauczył.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 34
Jak dla nas bomba, elegancko i z klasą! Z czystym sumieniem polecamy tego Dj'a!!!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 12
Marto... Jakas ty.... nie uzyje tutaj tego slowa... Po pierwsze nie wiem czy potrafisz liczyc ale tylko 2 watki a nie 15... matematyka sie klania. Poza tym uwazamy ze warto pochwalic osobe dzieki , ktorej wszystko bylo bardzo udane a tym bardziej ze forum to takie miejsce w ktorym ludzie dyskutuja i szukaja odpowiedzi na swoje pytania, jakbys nie wiedziala. A podpisujemy sie razem poniewaz to MY razem mielismy wesele a nie jedna osoba i to Nas obojga dotyczy... Nie wiem jak to wyglada u Ciebie. buahahahaha....
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 11
ale nie ekscytujcie się tak :) każdy inaczej to odbiera, może po prostu nie warto przesadzać, chyba lepiej założyć swój własny temat skoro tak bardzo chcecie wyrazić opinie o waszych usługodawcach zamiast je powtarzać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzień dobry,
czy mogłabym prosić Marlene i Arka o kontakt mejlowy.. chciałabym się dowiedzieć o namiary do dj , i opinie na jego temat . moj mejl to booster211@wp.pl
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
czy ja też mogłabym prosic o namiar na niego? inia_w@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Karolino sprawdz maila:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
dziekuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
:) proszę
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Czy mogę poprosić o kontakt do tego dj? Będę wdzięczna ! :-)
majewska.natalia@wp.pl
image
wysłane:)
image
mogę tez prosic? kiedy macie slub?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
mogę wysłać kontakt na maila:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam , również poprosze o namiary do DJ
dziekuje
zapomniałam podać email ups . : hayabusa1@wp.pl
Poproszę o kontakt jollcia@tlen.pl
Mogę również prosić o adres mailowy?
agata460@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja też bardzo proszę o namiar do tego Dj :) sandrusia52@wp.pl
Pan Dj Lech Radziun prowadził nasze wesele 13 lipca 2013 roku. Z szczerego serca można polecić. Nie jest to zwykły dj, a bardziej wodzirej :). Konkursy które wybraliśmy były bardzo profesjonalnie i kulturalnie przeprowadzone, wspaniały kontakt z goścmi, w zasadzie cały czas parkiet był pełen. Dodam, że dj prowadził u nas wesele i poprawiny, część gości która sceptycznie podchodziła do dj'a (wolą orkiestre) była zachwycona wyczuciem czasu i tym jak świetnie można się bawić przy odpowiednio dobranej muzyce.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 8
14.09.2013 Prowadził naszą imprezę weselną.
Wiele osób twierdzi, że to było najlepsze wesele na jakim byli.

Bardzo dobrze przygotowany - niekonwencjonalne zabawy, rekwizyty, muzyka dobrana indywidualnie do każdego.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7
Polecamy, polecamy, polecamy!!!!Był DJem na naszym weselu.
Rewelacyjny facet, pełen profesjonalizm, super przygotowanie!
Najwięksi sceptycy i maruderzy ostatni schodzili z parkietu, a ten zawsze był pełen. Idealna muzyka i rewelacyjne konkursy. Impreza na zawsze będzie zapamiętana jako wzór najlepszej zabawy!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5
Hej ;)! jestem kelnerką na sali bankietowej, gdzie Lechu gra baaaardzo często (sami go polecamy), i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić ;) nogi same rwą się do tańca (nawet z tacą w ręku hihihi) kiedy on prowadzi imprezę ;) bardzo miły i potrafi się dopasować do towarzystwa. Wie, że co innego lubi babcia Pana Młodego, a co innego jego młodsza siostra ;)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wesele mieliśmy całkiem niedawno bo 1 maja. Od początku chcieliśmy Dj Lecha, gdyż wcześniej mieliśmy okazję być tez na weselu prowadzonym przez niego. Także jesteśmy byliśmy zadowoleni i jako goście i "zledeniodawcy":). Najważniejsze dla nas było to , iż DJ jest elastyczny i bardzo dobrze wyczuwa towarzystwo. A zabawy jakie prowadzi to mnóstwo śmiechu i wszystko jest przemyślane. Pełen profesjonalizm na sali. Mogę podać więcej szczegółów jeśli ktoś sobie życzy.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
barbarella85, jesteś na wątku dotyczącym Lecha Radziuna. większość osób tu albo korzystało z jego usług albo ma przynajmniej jakąś opinię na jego temat, więc po prostu radzę poczytać, bo po co powtarzać wciąż to samo.
ja mogę tylko dodać, że prowadził nasze wesele i zabawa była przednia. nie mogę wyobrazić sobie lepszej. goście byli zachwyceni. było wesoło, ale ze smakiem! polecam!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6
POLECAM...!!!!
Super organizacja, miła i kulturalna atmosfera calą noc, goscie bawili się jak nigdy dotąd .

100% pewnosci, ze wszystko sie uda !!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,

Grał na naszym weselu w Czerwcu tego roku. Powiem krótko ... MEGA KOZAK !!!!! Musiałem dopłacić za salę bo goście tak dobrze się bawili i nie chcieli kończyć o 5 rano ! Pełen profesjonalizm !! POLECAM
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mielismy wesele 2 tygodnie temu . Super Dj naprawdę polecam dopasowuje się do gości , słucha , wspaniała współpraca musieliśmy przedłużyć poprawiny o 2 godziny goście nie chcieli iść do domu , konkursy super .Mega mega mega Gościu ! Ma praktycznie każdą piosenkę jaką goście chcieli usłyszeć :) POLECAM !!!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam, dnia 06.09.2014 w Chwaszczynie w Zascianku dj. Lech Radziun poprowadził naszą imprezę weselną. Jesteśmy w pełni zadowoleni z efektów :-))) Muzyka była idealnie dobrana, goście się świetnie bawili, zabawy były naprawdę super. Sam Pan Lech nienagannie ubrany, miły, sympatyczny, kontaktowy. Nie zamieniłabym tego Dj`a i polecam wszystkim, którym zależy na udanym weselu.
Napradwde goraco polecamy Kasia I Mirek
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam, czy mogę prosić namiary na dj, mój mail ala.kaczmarek@gmail.com.
Z góry dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo miło wspominam współprace z Panem Lechem. Polecam w 200 % ! Bardzo dobrze dobiera muzykę do gości, wszyscy bardzo dobrze sie bawili. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
W zeszłą sobotę 1.08.2015 DJ Lech Radziun prowadził nasze przyjęcie weselne. Wszyscy bawili się już od początku imprezy (narzucone było dobre tempo zabaw, ludzie nie siedzieli przy stołach tylko ciągle się bawili). Na zakończenie o godzinie 4.00 na parkiecie wciąż było sporo osób. Muzyka i zabawy dostosowane do towarzystwa. Nawet starsza rodzina, która wcześniej była sceptycznie nastawiona do dj-a zamiast orkiestry przyznała, że bawili się wyśmienicie. Polecam w 100%. U nas na weselu każdy był zachwycony prowadzeniem imprezy-zaręczeni znajomi już rezerwują terminy na przyszły rok :)

Kasia i Arek.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byliśmy gośćmi na tym weselu i również polecamy 😊
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Lech Radziun zna się swojej profesji doskonale. Nasze wesele odbywało się w miejscu, gdzie tańczyło się na zewnątrz. Wyciągnąć gości na zewnątrz od stołów nie jest łatwym zadaniem. Pan Lech dał radę w 100% a nawet więcej. Spadł nam z nieba :] jego prezencja i kultura osobista w trakcie imprezy była na bardzo wysokim poziomie.Zabawy weselne przeplatane z tańcami są wyśmienitym pomysłem Pana Leszka. Polecamy go każdemu, kto nie wie kogo wybrać na imprezę.
Panie Leszku, jeśli Pan to czyta - DZIĘKUJEMY! Alicja i Tomasz
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeśli organizujesz imprezę okolicznościowa TYLKO PAN LECH RADZIUN!!!! Powiemy krótko: profesjonalizm w każdym calu👍, Pan Lech zapewnił nam i gościom 150% super zabawy, śmiechu, kabaretu, muzyka, konkursy,współpraca, prowadzenie wszystko BOMBA! Wie co robi, wie jak robi i robi to profesjonalnie! A my dziękujemy serdecznie za to, że ta noc była na prawdę wyjątkowa-dzięki Panu! Pozdrawiamy serdecznie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Radziun całkiem niedawno prowadził nasze przyjęcie weselne. Znam naprawdę wielu DJ'ów/Wodzirejów i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ten jest jednym z najlepszych w swoim fachu.

Każdy element Jego realizacji jest przemyślany i profesjonalnie wykonany. Wszystkie atrakcje i zabawy bardzo doskonale wzbogaciły wesele.

Jeszcze raz polecam!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

DJ Lech Radziun

U nas zarówno wesele jak i poprawiny prowadził DJ Lech Radziun.
Możemy go polecić bez zawahania. Goście byli bardzo zadowoleni. Wszystko było w pełni dograne. Wszyscy bawili się świetnie, a my nie musieliśmy się martwić, że coś pójdzie nie tak. DJ w pełni zgrał się z obsługą sali, a goście szaleli do rana na parkiecie. Wszelkie zabawy poprowadzone wzorowo. Widać, że to profesjonalista w każdym calu i w dodatku lubi to co robi. Na pewno wybierzemy się na jeszcze nie jedną zabawę prowadzoną przez tego DJ'a.

Polecamy i pozdrawiamy!!!

Sylwia i Tomek - 4.06.2016
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry