Widok

Dj Lech Radziun - opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
chcialabym prosic o opinie na temat tego Dj.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej

Będzie grał na naszym weselu w sierpniu. oto mój wątek

http://forum.trojmiasto.pl/szukam-DJa-mowiacego-po-angielsku-t160216,1,130.html

i inny http://forum.trojmiasto.pl/DJ-Lech-Radziun-t51793.html

i kolejny

http://forum.trojmiasto.pl/DJ-w-stylu-DJ-Roberta-Jakubka-t159834,1,130.html?hl=radziun#hl

pozdr.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dzieki

A jakies konkretne i dokladne opinie?
W jaki sposob prowadzi wesele, jakie zabawy i atrakcje przewiduje..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
U mnie był na weselu, rewelacja!w trakcie wesela słucha pary młodej, podchodzi do niej co pól godzinki i pyta sie czy cos dodać, lub sam mówi co zaraz będzie.Mówi tez na co zwrócic uwagę itd.Poza tym optymistyczny bardzo i usmiechnięty, widac, ze lubi swoja pracę. Konkursy wybierasz sama, dostosowuje sie do towarzystwa. Wybierałam miedzy dobrymi dj, ale on był najlepszy, polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6
wypowiem się po 27 sierpnia bo będzie na weselu mojej przyjaciółki :) ale z tego co słyszałam do tej pory ma dobre opinie :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja go mialam na swoim weselu i bylam naprawde szczerze polecam. Goscie bawili sie do samego konca i mozna ustalic z nim co ma grac. Poza tym to naprawde sympatyczny facet. Ja nie mam do niego zarzutow.
Pan Lech Radziun grał na naszym weselu. Gościom bardzo się podobała (brali nawet namiary na DJa:). Zna się na rzeczy, często doradzał nam coś co nie wydawało nam się najlepszym pomysłem a okazywało się strzałem w dziesiątkę. Fajnie prowadzi zabawy- dużo śmiechu ale bez niestosowności. Polecamy
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
potwierdzam - po prostu dobry dj
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6
Mogę dodać już swoją opinię po swoim weselu i potwierdzam - wspaniały prowadzący :) Nie powiem, bałam się, bo znałam go tylko z forum, ale teraz mogę z czystym sumieniem polecić:) cały czas z nami wszystko konsultował, pełna współpraca, profesjonalizm, zaangażowanie :) wszyscy goście również zadowoleni :)
image
jestem wideowcem, "robiłem" z nim wesele. Jest "zaaaaebisty". Polecam na 1000%.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
pozdrawiam Panie Piotrze:) i potwierdzam Pan Lech jest extra:)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
najlepszy !! Bawiłam sie u niego podczas wesela koleżanki i od samego początku była rewelacyjna zabawa, potrafi świetnie wpleść różne konkursy i zabawy w trakcie całego wesela, idealnie dobiera repertuar - ąz się nie chce wychodzić z wesela!!! Polecam. Gdybym wcześniej jego poznała na pewno wzięli byśmy go na nasze wesele zamiast swoje wespołu
image
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja również chciała bym dodać z czystym sumieniem pozytywną opinię o Panu Leszku! Prowadził nasze wesele 20 sierpnia. Zabawa była przednia, śmieszne konkursy, znakomita muzyka- dla starszych i młodych no i świetne dodatkowe efekty- wszystko to dało niesamowita atmosferę na weselu. Goście byli zachwyceni i ubawieni. spełnił nasze oczekiwania w 100%. POLECAMY i pozdrawiamy!
potwierdzam, pełny profesjonalizm Pana Lecha
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Mialam okazje bawic sie niedawno na weselu prowadzonym wlasnie przez Radziuna i jestem bardzo zaskoczona tymi pozytywnymi opiniami.. uwazam, ze jest on zdecydowanie przereklamowany. Nie ma konkretnego planu na calosc imprezy, slabe teksty, malo elegancki wyglad, brak oglady.. A swoje prezentacje robi z bledami ortograficznymi, gdzie 'przyrzeka sie' przez "ż" :)) Na bank nie bede nikomu polecac..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 26
Rewelacyjny!a byłam na wielu weselach już.
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pan Lech był dj na moim weselu. Wszyscy goście zachwyceni i my również. Śmieszne zabawy i wyczucie. Za każdym razem wszystko z nami konsultował. Polecam!!:)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie ma planu wesela? to jakies smieszne stwierdzenie, na spotkaniu przed weselem omówilismy jakie i kiedy beda konkursy ( wczesniej otrzymalismy od Pana Lecha liste proponowanych zabaw), przekazalismy plik z pierwszym tancem, ktory Pan Lech dopasował pod wzgledem głosnosci (był to domowy miks piosenek o róznych jakościach). ustalal z nami podczas wesela - teraz bedzie to , prosze sie przygotowac ze tort, ze taniec, o wszystkim nas uprzedzal. wyglad jak najbardziej elegancki i odpowiedni na wesele. ja bede polecać, bo drugie imie tego Pana to Profesjonalizm
image
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
Aga M - co to kurka jest?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pelen profesjonalizm, jak najbardziej polecam , wspominamy go z mezem bardzo serdecznie mimo ze od wesela minelo pare latek...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie uważam, żeby był przereklamowany, bo reklam o nim nie ma :) Są tylko blogi, gdzie są opinie ludzi, a są same pozytywne. Czyli coś w tym jest.
U nas pan Lech grał we wrześniu 2011. Naprawdę gorąco polecam!!! Na pierwszym spotkaniu wiedziałam już, że chcę mieć tego DJ,uśmiechnięty i pozytywnie patrzący na świat, a każdy zespół był kiepski, z którymi się spotykaliśmy.
Muzyka dopasowana do gości, konkursy prześmieszne, zabawy dla każdego, zwłaszcza super gdy goście ubierali kapelusze i "jechali pociągiem zwiedzać świat miksem różnych piosenek", albo gdzie chłopaki przebrali się i zrobili koncert a młody był Elvisem, to każdy był posikany ze śmiechu. Mój teść nie poznał syna w przebraniu. Nikt się nie spodziewał takich zabaw, nigdy nie było takich na weselach w mojej rodzinie. Każdy dobrze się bawił. Mieliśmy prezentację multimedialną i na niej każdy płakał ze wzruszenia.
Podejście Lecha jest naprawdę profesjonalne. Wszystko konsultuje z młodymi. Dopasowuje się do każdego, gra w zespole, czyli współpracuje z fotografem, kamerzystami i gośćmi przede wszystkim. Naprawdę Super!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6
Świetny facet, mega pozytywny i genialny w tym co robi. Poprowadził nasze wesele 2 tyg. temu oraz wesele znajomych w sierpniu zeszłego roku. Lech Radziun to gwarancja udanej imprezy. Gorąco polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Gorąco polecamy grał u nas na weselu w sierpniu i u znajomych w zeszłym roku i było super. Doskonałe konkursy gwarantujące świetną zabawę. GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Konkursy ? Po Co
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
konkursy w sumie dla Gosci prawda? zeby się dobrze bawili, zeby integrowały sie Rodziny, aby Młoda Para sędziowała i kibicowała swoim super Drużynom!

a Pan Lech to Profesjonalny Dj- Wodzirej, jak widac na przestrzeni lat zmienia sie tylko na lepsze!
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dj super. Pelen profesjonalizm, otwarty na propozycje, usmiechniety. Zacheca gosci do zabaw i tanca. U nas goscie bawili sie do 5 rano. Wszyscy byli zachwyceni Panem Lechem. Serdecznie polecam.... Jezeli zastanawiacie sie pomiedzy dj a orkiestra to na 200% dj. Nie wyobrazamy sobie lepiej poprowadzonego wesela.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,
Mileliśmy Dj Lecha Radziuna na naszym weselu, nogi przestaly boleć mnie po tygodniu! Eleganckie zabawy i dopasowana muzyka, goście nie schodzili z parkietu! Polecam z miła chęcią wszystkim tego Pana :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry