Widok

Moja opinia o DJ-u ;) Jakby ktoś potrzebował :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Parę dni temu wyszłam za mąż, i na naszym weselu grał DJ - Lech Radziun ;) Muszę wam powiedzieć, że jestem w 100% zadowolona, miły, uśmiechnięty, do tego muzykę dopasował idealnie. Naprawdę wielu gości po weselu powiedziało mi że super wybór ;) Naprawdę jest wart pieniędzy - chociaz i tak uważam że nie jest najdrożej w porównaniu z innymi ;) Naprawdę w 100% polecam !! jakby ktoś miał jakieś pytania to na maila orangeWMG@wp.pl
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za opinie:) tez będę miała tego DJ na weselu szukam jeszcze tylko oprawę muzycznej do USC mogłabyś mi kogoś polecić?
W USC na stałe grają, na 2 minuty przed ślubem, siedzi tam taka kobieta, dajesz jej 60 zł, a Oni Ci ładnie zagrają w trakcie ceremonii :) Myśmy nie chcieli, a jednak na parę minut przed weselem żeby nie było głuchej ciszy się zdecydowaliśmy ;) - Naprawdę ładnie zagrali ;) Aha, i jeszcze jedno, ceremonia w urzędzie trwa może 5 minut, i nie wiem czy jest sens żeby placić komuś za 5 minut grania np 200 zł :)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry