Widok

Dobra farba zmywalna-jaka polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiadomo przy dzieciach wszystko sie brudzi :))

jaka polecacie? tak aby fajnie zmywala, a nie robila sie jasniejsza..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
beckers lateksowa - ekstra się maluje i wszystko wyczyścisz:0
image
Tikkurilla-my mieszkalismy tam kolorki pan pomogł nam drobrac swietna zmywalna (a miałam test ostatnio jak moja chrzesniaczka nas odwiedziła i....czerwonym mazakiem podpisała się na scianie...) pozatym tam sa tez dla alergików farby takze polecam
image[/url]
we wrześniu tez to przerabiałam ;) korzystałam z fachowej wiedzy mojego Szwagra i kupiliśmy farbę Beckers :) lateksową :) Designer Colour (lateksowa, wodorozcieńczalna)

w jeden dzień pomalowałam pokój (2 warstwy - pierwsza nie rozcieńczona, druga rozcieńczona)

"DESIGNER Colour jest wodorozcieńczalną, matową farbą lateksową wysokiej jakości. Tworzy piękne, matowe, zmywalne wykończenie. Farba nie żółknie z upływem czasu. Wydziela nieznaczny zapach podczas aplikacji i schnięcia. Farbę łatwo się nakłada. Wyróżnia się dobrym kryciem i trwałością koloru. Farba DESIGNER Colour jest rekomendowana przez Polskie Towarzystwo Alergologiczne. "
http://www.beckers.pl/s,strona,do-scian-i-sufitow,65.html
o no to dzieki :))

cos bede kombinowac, bo przed swietami chcemy odswiezyc :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (120 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry