Widok

Dobry ginekolog- starania o dziecko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, polećcie mi proszę dobrego gina- najlepiej w Gdyni, który pomoże nam w staraniach o dzidziusia. Od stycznia staramy się z mężem ,prowadzi mnie jeden gin, ale nie jestem zadowolona, co miesiąc każe mi przychodzić na monitoring- owulacja jest zawsze, a mimo to ciąży nie ma:/ Wydaje mi się, że to nie tu jest problem, a on poza tym kazał mi tylko zrobić hormony- również wyszły ok, ale nic z tego nie wynika. Może macie jakiegoś sprawdzonego lekarza, który Wam pomógł w poczęciu dziecka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja moge polecić dr Kwiecińskiego z kliniki invimed, staraliśmy się 5 lat aż tu nagle po 3 miesiącach w klinice za 9tygodni będziemy rodzicami :)
dr nie naciąga na kasę, piszę to bo różnie bywa w takich klinikach
A ile bierze za wizytę?
to moze trzeba meza przebadac jak z Tobą jest wszystko ok ??
image

Być może, właśnie szukam lekarza, który powie mi jakie jeszcze badania należy wykonać...
wizyta bodajże 100zł
a co do badań to na pewno jak masz jakieś to weźcie na wizytę,
ale u mnie wyniki hormonów od zawsze ok, okazało się że jest brak owulacji dostałam tabletki i nakaz korekty masy ciała (miałam nadwagę i to było przyczyną braku owulacji) i tak jak mówię po 3 miesiącach byłam w ciąży :)
w tej chwili chodze do dr Gosciniaka i nie zamierzam zmieniac. Do problemu a dokladnie szukania jego przyczyny zabral sie szybko i dokladnie. Polecam, ufam ze mi pomoze tak jak 4 kolezankom ktore problemy mialy a teraz sa mamusiami. Rowniez ma specjalnosc androloga wiec badania meza jak najbardziej zleci/oceni. Robi rowniez badania mikrobiologiczne sluzu. Wizyta 120 zł.
PS. Nie radze czytac opinii w internecie na temat tego lekarza. Sa bardzo negatywne. Na pierwsza wizyte szlam nastawiona zle, milo sie rozczarowalam, bo lekarz jest naprawde sympatyczny. Polecam i powodzenia zycze.
image
image
15 sierpnia 2009
A mozecie polecić też kogoś z Gdańska?
Aguszka :)
A dr Gościniak to gdzie przyjmuje?
dr Czech, Gameta w Gdyni, przetestowana z efektami- 25 tydzień ciąży
Gosciniak przyjmuje na Morenie, w domu parafialnym przy kościele.
Świetną lekarką jest dr Małgorzata Świątkowska - Freund, jest jednym z pierwszych lekarzy w Polsce, którzy zajmowali się badaniami prenatalnymi. Polecam.
Nr tel 607602603 po 16.00
może spróbuj http://www.klif-med.pl do Boćkowskiego....mi wprawdzie nie pomagał poczynać, ale po pierwszym poronieniu (u innego lekarza, moim zdaniem przez jego zbyt lightowe podejście) prowadził drugą ciązę i mam świetną córeczkę...a teraz trzecią...
Uważam, że to dobry lekarz....
albo Grzybowski - osobiście nie korystałam, ale znajome do niego chodziły
dr Małgorzata Świątkowska - Freund, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Alex i Max 01.07.2010
A gdzie ona przyjmuje?
Witam dziewczyny ja chodzę do InviMed w Gdyni wczoraj miałam pierwszą inseminację teraz pozostało czekać na wynik Polecam dr Kwieciński jestem bardzo zadowolona z obsługi
Asela pochwal sie u jakiego lekarza osiagnelas tak cudowny wynik , jak w suwaczku:):) i oczywiscie gratulacje:):)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (6 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

do góry