Widok
haha i sie chwal i smaka rób :D ale ci dobrze.
tez mi sie zdaje ze ta strona nie wytrzymuje taaakiej ilosci nowych uzytkowników, ja jestem chili ;) mam avatar z wiedzminką :D troche mnie tam duzo haha, szkoda ze ostatnio albo nie mam ankiet i kampani albo jak mam to badziewie jak ten niagaro...
adaimisia a my sie gdzies spotkalysmy, na pampersach czy J&J ;) ???
tez mi sie zdaje ze ta strona nie wytrzymuje taaakiej ilosci nowych uzytkowników, ja jestem chili ;) mam avatar z wiedzminką :D troche mnie tam duzo haha, szkoda ze ostatnio albo nie mam ankiet i kampani albo jak mam to badziewie jak ten niagaro...
adaimisia a my sie gdzies spotkalysmy, na pampersach czy J&J ;) ???
Kocham moje B.O.M.

mycha, NIAGARO.PL to portal muzyczny na ktorym mozesz wyszukiwac pliki muzyczne, mp3, sluchac (teoretycznie) brzplatnie i legalnie sciagac, popierac, tworzyc wlasne playlisty, wyszukiwac inne pla się, playlisty, widziec i slychac to czego słuchaja inni uzytkownicy i twoi znajomi, wpisywac komentarze do albumów i utworów. generalnie byloby ok, jakby stronka tak nie szwankowala, wiesza się, wiekszosci utworów odtarzac niemozna bo sie nie ma uprawnien, nie wiem czy trza to wylkupic czy co? zrobilam swoja playliste i d**a blada, nie moge jej odsłuchac haha
Kocham moje B.O.M.

Ja tez sie dostałam do niagaro :( pierwszy raz jestem rozczarowana kampania.Myśle,ze dla 30-stek gdzie brakuje na co dzien czasu na wszystko siedzenie na portalu,układanie list,słuchanie list innych i wielu innych atrakcji jakie stronka ma w swojej ofercie to zdecydowanie nietrafiona kampania.Owszem lubie sluchac muzyki ale włacze radio lub nagram sobie płytke i słucham :) Myśle,ze dla młodzieży lub prawdziwych melomanów ta stronka jest odpowiednia.
Napislam im w raporcie swoje odczucia i to,ze moge rozmawiac na temat tej strony,zdawac im raporty ale nie bede jej odwiedzac bo poprostu nie spełnia moich potrzeb.Zaznaczyłam,ze mam nadzieje,ze nie bedzie to miało znaczenia przy wyborze mnie do nastepnych kampanii.Ciekawe co mi odpisze Tereska :)
A jak wy odbieracie ta kampanie?Pewnie znajda sie osoby,którym sie ona podoba.Napiszcie prosze.
Napislam im w raporcie swoje odczucia i to,ze moge rozmawiac na temat tej strony,zdawac im raporty ale nie bede jej odwiedzac bo poprostu nie spełnia moich potrzeb.Zaznaczyłam,ze mam nadzieje,ze nie bedzie to miało znaczenia przy wyborze mnie do nastepnych kampanii.Ciekawe co mi odpisze Tereska :)
A jak wy odbieracie ta kampanie?Pewnie znajda sie osoby,którym sie ona podoba.Napiszcie prosze.
Ja na razie staram się jakoś nie nastawiać ani na tak ani na nie. Stwierdziłam, że skoro i tak musimy siedzieć w domu te cztery dni, to będzie czas, żeby to "cudo" ;) przetestować.
Także teraz siedzę i przesłuchuję sobie co ciekawsze playlisty mając nadzieję, że jednak w przyszłym tygodniu kampania nas czymś zaskoczy (na przykład wszystkim ze streetcom'u doładują konta) i będzie można bardziej wykorzystać i sprawdzić możliwości serwisu. :)
Także teraz siedzę i przesłuchuję sobie co ciekawsze playlisty mając nadzieję, że jednak w przyszłym tygodniu kampania nas czymś zaskoczy (na przykład wszystkim ze streetcom'u doładują konta) i będzie można bardziej wykorzystać i sprawdzić możliwości serwisu. :)
i ja tez !!! :jupi:
z tym niagaro...to porażka jakaś, dostalam kod one-week-pass , ale... wiekszośći moich utworów tam nie ma, wyszukiwarka mnie wkurza, bo zaczyna wyszukiwac utwór albo artystę nawet jak sie jeszcze nie zdazy w pisac calej nazwy i wyszukuje wszelkich z podobnym pierwszym czlonem nazwy a potem sie wiesza albo okazuje sie ze tego artysty którego szukam nie ma, kurcze niech juz sie tamta kampania skonczy
z tym niagaro...to porażka jakaś, dostalam kod one-week-pass , ale... wiekszośći moich utworów tam nie ma, wyszukiwarka mnie wkurza, bo zaczyna wyszukiwac utwór albo artystę nawet jak sie jeszcze nie zdazy w pisac calej nazwy i wyszukuje wszelkich z podobnym pierwszym czlonem nazwy a potem sie wiesza albo okazuje sie ze tego artysty którego szukam nie ma, kurcze niech juz sie tamta kampania skonczy
Kocham moje B.O.M.

Ja jakis czas temu zapisalam męża, wysłałam wszystko i poki co cisza. Ja już kilka kamp zaliczylam, nie wiem od czego to zalezy. Moja pierwsza kampania to był brise i wtedy wysłałam im tylko jeden raport koncowy, bo to byl akurat czas, kiedy przed porodem byłam w szpitalu i po porodzie jakoś ze czasu ani glowy do tego nie mialam :) myslalam ze z racji mojej nieaktywnosci mi nie beda niczego dawac, ale jest w miare ok.
Ja nie mam ankiety GiZ :/
Dziewczyny, ile piszecie średnio raportów? Bo ja np do Żołądkowej Gorzkiej napisałam tylko 2, bo na jednej imprezie wszystko poszło :) Ale napisałam większą ilość osób, bo było więcej ludzi.
Natomiast do niagaro napisałam 1, bo raz się tam zalogowałam wypełniłam niagaro1 i nie dostałam żadnego maila z czymś tam z czym miałam dostać :) i w ogóle mi się to nie podoba ;)
Jak jest u Was?
Dziewczyny, ile piszecie średnio raportów? Bo ja np do Żołądkowej Gorzkiej napisałam tylko 2, bo na jednej imprezie wszystko poszło :) Ale napisałam większą ilość osób, bo było więcej ludzi.
Natomiast do niagaro napisałam 1, bo raz się tam zalogowałam wypełniłam niagaro1 i nie dostałam żadnego maila z czymś tam z czym miałam dostać :) i w ogóle mi się to nie podoba ;)
Jak jest u Was?
O Ducku było info, że wysyłają 30 czerwca.
"Już 30 czerwca nadamy kurierem do Ciebie paczkę. Paczka powinna dotrzeć do Ciebie w ciągu tygodnia. Jeśli jej nie otrzymasz napisz do mnie maila.
Wstępne informacje na temat kampanii znajdziesz w swojej Strefie Eksperta na whttp://www.streetcom.pl Z pozostałymi szczegółami dotyczącymi kampanii zapoznasz się z przewodnika w Paczce Ambasadora. "
"Już 30 czerwca nadamy kurierem do Ciebie paczkę. Paczka powinna dotrzeć do Ciebie w ciągu tygodnia. Jeśli jej nie otrzymasz napisz do mnie maila.
Wstępne informacje na temat kampanii znajdziesz w swojej Strefie Eksperta na whttp://www.streetcom.pl Z pozostałymi szczegółami dotyczącymi kampanii zapoznasz się z przewodnika w Paczce Ambasadora. "
Dziewczyny.W strefie eksperta pisze,że dostaniemy w paczce ducka dwa produkty,jeden dla nas,drugi dla koleżanki,bedą dwa różne zapachy,oraz przewodnik.Nie wiem czy będą ulotki,w raportach pisze ile rozdałeś ulotek więc może będą.
l=http://www.suwaczki.com/]
[/url]http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlpiqv2twmk7cx.png

Dziewczyny czy zauważyłyście zmianę w raportach? Ostatnio jak wypełniałam przy Żołądkowej i poprzednich, były podpunkty które dotyczyły miejsca przeprowadzenia rozmowy itp. Teraz ankiety z rozmowy wyglądają prościej tzn chcą mniej szczegółów. Za to raport końcowy jest bardziej rozbudowany. Mam zatem pytanko czy to tylko w przypadku ptasiego mleczka tak jest czy zmienili formę każdych raportów?
Tak chodzi mi dokładnie o ten fragment, może faktycznie w ptasim jest inaczej, u mnie pod raportem jest tak:
Ekspertko zależy nam bardzo abyś podała dokładną opinię na temat Ptasiego Mleczka Dwóch Paluszków!
Najlepiej prześlij nam cytat, czyli dokładnie to co powiedziała osoba, z którą rozmawiałaś o produkcie.
UWAGA! Opis rozmowy powinien dotyczyć tylko tej kampanii. Nie wspominaj i nie opisuj rozmów z innych akcji.
Ekspertko zależy nam bardzo abyś podała dokładną opinię na temat Ptasiego Mleczka Dwóch Paluszków!
Najlepiej prześlij nam cytat, czyli dokładnie to co powiedziała osoba, z którą rozmawiałaś o produkcie.
UWAGA! Opis rozmowy powinien dotyczyć tylko tej kampanii. Nie wspominaj i nie opisuj rozmów z innych akcji.
Ja także mam ankietę "Czas wolny" i szczególny nacisk na gry miejskie :/
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_miejska
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_miejska
Też dzisiaj dostałam paczkę z Candii. Otrzymanie przesyłki trzeba potwierdzić na http://www.streetcom.pl - tak wpiszcie.
www.trzeciwymiar.blox.pl
Witam
Dziewczyny do kiedy trawa kampania Candii?
Ja też mam testować mleczko, ale nie było mnie i nie byłam w stanie odebrać paczki a teraz każą mi pojechać do Gdańsk- Kowale by odebrać paczkę od nich z siedziby :/ samochód będę miała dopiero za tydzień by podjechać po nią :(
To moja piewsza kampania:)
Pozdrawiam
Dziewczyny do kiedy trawa kampania Candii?
Ja też mam testować mleczko, ale nie było mnie i nie byłam w stanie odebrać paczki a teraz każą mi pojechać do Gdańsk- Kowale by odebrać paczkę od nich z siedziby :/ samochód będę miała dopiero za tydzień by podjechać po nią :(
To moja piewsza kampania:)
Pozdrawiam
Dziewczyny pomóżcie proszę.
Dostałam właśnie maila od Streetcomu o takiej treści:
Droga Ekspertko,
Tylko Ty nie wypełniłaś raportu końcowego dotyczącego kampanii Ptasie Mleczko Dwa Paluszki a przecież otrzymałaś produkt do testowania.
To ma wpływ na Twój udział w kolejnych kampaniach. Czekam do 23/07/2010.
Wejdź na http://www.streetcom.pl zaloguj się i w Strefie Eksperta po prawej stronie wypełnij :
PTASIE MLECZKO- raport końcowy.
To Twój obowiązek, pamiętaj!
I moje pytanie brzmi:
Jak to możliwe że dostałam takiego maila, skoro już dawno wypełniłam i odesłałam raport końcowy. Nie mam go nawet w swojej strefie eksperta to nawet fizycznie nie mam jak go wypełnić drugi raz:( Czy miałyście kiedyś taki problem no i co teraz zrobić? :(
Dostałam właśnie maila od Streetcomu o takiej treści:
Droga Ekspertko,
Tylko Ty nie wypełniłaś raportu końcowego dotyczącego kampanii Ptasie Mleczko Dwa Paluszki a przecież otrzymałaś produkt do testowania.
To ma wpływ na Twój udział w kolejnych kampaniach. Czekam do 23/07/2010.
Wejdź na http://www.streetcom.pl zaloguj się i w Strefie Eksperta po prawej stronie wypełnij :
PTASIE MLECZKO- raport końcowy.
To Twój obowiązek, pamiętaj!
I moje pytanie brzmi:
Jak to możliwe że dostałam takiego maila, skoro już dawno wypełniłam i odesłałam raport końcowy. Nie mam go nawet w swojej strefie eksperta to nawet fizycznie nie mam jak go wypełnić drugi raz:( Czy miałyście kiedyś taki problem no i co teraz zrobić? :(
hej miałam smsa z prośbą o potwierdzenie adresu Lego, wyplenilam, zaznaczyłam opcję ze nie wybieram się w podanym okresie na urlop, kliknełam wyslij, niby wysłało ale wyskoczył mi bład, po czym aniety w profilu juz nie ma. Kurna nie wiem czy potwierdzenie adresu doratło czy nie...
Kocham moje B.O.M.

Agusia i własnie potwierdz prosze ze otrzymalas ode mnie mleczko na http://www.streetcom.pl
hehe, dobre fiffi, usmialam sie :)
nie, nie jestem zlota expertka, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest
czytalam tylko o jakims kluczu
jakby co, to nie zalapalam sie do lego, pluszakow ani żywca
(to tak liczac z tych ostatnich)
u mni teraz tez ciezko z raportami
bo ja generalnei nie pisze od razu, tylko sobie spisuje na kartke i pozniej, jak jakims cudem mam wolna chwile, to spisuje co mi powiedziqano
a teraz jakos tak nerwowo u mnie ze czasu brak na wszystko
jeszcze teraz urodziny mlodego i ja mam glowe zupelnie nie wiem gdzie
:D
nie, nie jestem zlota expertka, nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest
czytalam tylko o jakims kluczu
jakby co, to nie zalapalam sie do lego, pluszakow ani żywca
(to tak liczac z tych ostatnich)
u mni teraz tez ciezko z raportami
bo ja generalnei nie pisze od razu, tylko sobie spisuje na kartke i pozniej, jak jakims cudem mam wolna chwile, to spisuje co mi powiedziqano
a teraz jakos tak nerwowo u mnie ze czasu brak na wszystko
jeszcze teraz urodziny mlodego i ja mam glowe zupelnie nie wiem gdzie
:D
u mnie podobnie z raportami, czasem wysyłam po kilka jednoczesnie, teraz lato, wakacje w pełni to radziej siadam do kompa, a od wrzesnia do pracy. Jak mi sie nie chce wracać...
Z wodami fajnie, ciekawe ile ich dostaniemy, pewnie zgrzewkę, albo jakis fajny mix. ja tez nie przepadam za napojami z cukrem, młodszy synek woli zwykła wode mineralna, ale starszy oj chetnie się skusi ;)
Co do LEGO to jestem ciekawa, fajnie byoby jakbysmy dostali DUPLO, bo do 1 kampanii sie nie dostalismy to teraz synus miałby frajde, ale coś tam pisało ze to LEGO GRY wiec mmoze tym razem frajda dla starszego, a wlasnie dziewczyny w BIEDRONKACH jest promocja na klocki które idealnie pasuja do duplo to mozecie sobie dokupić dla maluszków http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/szkola_1/big/12.jpg
kosztuja 17,99 i faktycznie pasuja i calkiem niezłe jakosciowo.
Składają się z 27 elementów
Z wodami fajnie, ciekawe ile ich dostaniemy, pewnie zgrzewkę, albo jakis fajny mix. ja tez nie przepadam za napojami z cukrem, młodszy synek woli zwykła wode mineralna, ale starszy oj chetnie się skusi ;)
Co do LEGO to jestem ciekawa, fajnie byoby jakbysmy dostali DUPLO, bo do 1 kampanii sie nie dostalismy to teraz synus miałby frajde, ale coś tam pisało ze to LEGO GRY wiec mmoze tym razem frajda dla starszego, a wlasnie dziewczyny w BIEDRONKACH jest promocja na klocki które idealnie pasuja do duplo to mozecie sobie dokupić dla maluszków http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/szkola_1/big/12.jpg
kosztuja 17,99 i faktycznie pasuja i calkiem niezłe jakosciowo.
Składają się z 27 elementów
Kocham moje B.O.M.

mamy klocki :jupi:
http://www.bricker.pl/planszowe/412-3840-pirate-code-5702014589728.html
http://www.bricker.pl/planszowe/412-3840-pirate-code-5702014589728.html
Kocham moje B.O.M.

ja mialam o grach miejskich
pewno chodzi o cos takiego
nowa forma rozrywki, rozgrywana w wielu miastach świata. Esencją gier miejskich jest wykorzystywanie przestrzeni miejskiej jako istotnego elementu rozgrywki. Łączy w sobie cechy flash mobów, happeningów ulicznych oraz gier komputerowych, RPG i harcerskich podchodów. Gry miejskie organizowane są w różnych miejscach niezależnie od siebie, głównie w dużych miastach. Przybiera zarówno formy otwarte jak i zamknięte, wchodząc nieraz w skład ofert imprez integracyjnych dla firm. Gry miejskie powstają zarówno jako projekty w pełni niezależne, jak i komercyjne. Ich tematyką są najczęściej wydarzenia historyczne, powieści oraz historie wymyślone przez autorów gry.
swoja droga ciekawe jakby cos takiego wyszlo np w gdansku
pewno chodzi o cos takiego
nowa forma rozrywki, rozgrywana w wielu miastach świata. Esencją gier miejskich jest wykorzystywanie przestrzeni miejskiej jako istotnego elementu rozgrywki. Łączy w sobie cechy flash mobów, happeningów ulicznych oraz gier komputerowych, RPG i harcerskich podchodów. Gry miejskie organizowane są w różnych miejscach niezależnie od siebie, głównie w dużych miastach. Przybiera zarówno formy otwarte jak i zamknięte, wchodząc nieraz w skład ofert imprez integracyjnych dla firm. Gry miejskie powstają zarówno jako projekty w pełni niezależne, jak i komercyjne. Ich tematyką są najczęściej wydarzenia historyczne, powieści oraz historie wymyślone przez autorów gry.
swoja droga ciekawe jakby cos takiego wyszlo np w gdansku
dziewczyny a powiedzcie jak to jest ze część się łapie na różne testy a niektóre wogóle?
mamomarty, widocznie nie stanowisz grupy docelowej dla pewnych ankiet i juz
oni biora pod uwage szereg cech: wiek, stan cywilny, ilosc dzieci i ich wiek, wyksztalcenie, miejsce zamieszkania, upodobania etc --- wszystko zalezy do producent jakiegos produktu sobie zazyczy
oni biora pod uwage szereg cech: wiek, stan cywilny, ilosc dzieci i ich wiek, wyksztalcenie, miejsce zamieszkania, upodobania etc --- wszystko zalezy do producent jakiegos produktu sobie zazyczy