Widok

Endokrynolog

Hej :)
Czy ktoś zna bardzo dobrego endokrynologa w 3mieście ??? najlepiej na NFZ (ale, żeby terminy nie były zbyt odległe), także może być prywatnie. Słyszałam, że w Madisonie jest ponoć bardzo dobra Pani endokrynolog-ginekolog. Czy ktoś się u niej leczy ? Chciałabym poznać opinię na jej temat.
Przez pewien czas chodziłam do endokrynologa (M. Krynickiego) do Gdyni , ul. Armii Krajowej - nie polecam !

Także szukam dobrego dermatologa, specjalizującego się chorobami dt. wypadania włosów. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu specjalistów ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dermatolog Piotr Szlązak jest niezły.
Z endokrynologów w Gdańsku polecani są lekarze z Endomedu oraz dr Mizan-Gross.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
leczyłam się u doktora Szlązaka, ale niestety, przepisał mnie do swojego kolegi... :/
ale jak to-przepisał? Przecież to Ty dzwonisz do rejestracji i umawiasz się do kogo chcesz... CHyba że jednorazowo nie miał terminu wtedy, gdy potrzebowałaś?
Moja historia wyglądała następująco :
Moja ciocia pracuje w pewnej gazecie i jej koleżanka po fachu potrzebowała osoby do przetestowania preparatów kosmetycznych do włosów, ale najpierw potrzebna była konsultacja u dermatologa, dlatego skierowała mnie właśnie do dr Szlązaka, leczył mnie przez jakiś czas, ale potem powiedział, że ma za dużo pacjentów i musi mnie przepisać do swojego kolegi :/
eeee, a ja bym sie nie dala, zadzwonilabym do rejestracji i umowila sie znowu do szlązaka. Poszlabym do niego jak gdyby nigdy nic. A jesli on sam by powrocil do wątku przeniesienia (chociaz jest szansa. ze nie bedzie pamietal, ze Cie przeniosl), argumentowalabym, ze wolę być leczona przez niego i ze z szacunku dla pacjenta powinien pozostawic do mojego wyboru, kto mnie leczy.
Dobra jest dr endokrynolog Rodziewicz na ul. Kowalskiej w Gdańsku Głównym.
Bardzo dobra jest endokrynolog Mizan-Gross. Wcześniej chodziłam do innej enokrynolog i porażka. Dr Mizan wszystko świetnie tłumaczy i przede wszystkim zwraca uwagę na problemy o których mówię
Potwierdzam, ale chyba już nie przyjmuje nowych pacjentów.
dr Rodziewicz również polecam, bardzo dokładnie wszystko tłumaczy
Zgadza się, tylko że nie jest endokrynologiem, tylko internistą, od dawna zajmującym sie tarczycą, więc z doświadczeniem, ale bez specjalizacji

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

do góry