Widok

Fregata Szkoła Podstawowa dla Chłopców

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy może czyjeś dziecko uczęszcza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba nie :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
mój synek będzie chodził od września, na razie był próbnie - podobało mu się - miał być jeden dzień, ale chciał więcej - w sumie był tam kilka razy. SUPER
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, mój syn jest uczniem tej szkoły. Co do opinii, to zależy czego się oczekuje od szkoły. Ja jestem zadowolona. Ogromną rolę odgrywają nauczyciele, którzy w tym wypadku chcą robić to co robią. I to widać. Trochę mnie dziwią takie opinie, że to sekta, szkoła dla nawiedzonych, itp. Nie rozumiem jak można się tak kategorycznie wypowiadać nie znając tematu, ludzi którzy to organizują, itp. To mało tolerancyjne i trochę zaściankowe. Ja osobiście szkołę polecam, bo warto wspierać pozytywne działania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Juz i do nas ta sekta trafila, bardzo wspolczuje dzieciom, ktore tam poslecie.
Poczytajcie w necie o Sterniku, az strach sie bac. Ale w sumie, co kto lubi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
a tak zupełnie z ciekawości - czy to tak dobrze aby male dzieci dzielic na osobno chlopcow i osobno dziewczynki ? jakos tak dziwnie ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na początku też mi się to wydawało dziwne. Jednak kiedy poznałem kadrę tej szkoły i innych rodziców, moje wątpliwości zniknęły. Mój syn od roku się tam uczy i nie zamieniłbym tej szkoły na żadną inną!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie akurat podział na płcie nie dziwi a ciekawi, nie od dziś wiadomo, że dziewczynki idą innym tempem niż chłopcy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten temat był wałkowany na forum i nikt nie twierdził,że to sekta.
Pamiętajcie ,że ludzie którzy reklamują szkołę są jej wizytówką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry