Widok

Gdzie kupić bieliznę ślubną?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hey Dziewczyny,

gdzie kupujecie bieliznę ślubną? Zależy mi na porządnym push-upie bez ramiączek... Polećcie coś:D

Pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny polecają - stacjonarny w Gdańsku i internetowy

http://www.milady.pl/bielizna-slubna-o_c_203_1.html
ja kupowałam w Esotique w Alfie - fajny, bardotka i tani w porównaniu z np. Triumfem ;)
ja kupowałam w triumph, ale to głównie ze względu na rozmiar i fason :) Fakt do tanich się nie zaliczał, ale myślę, że posłuży długo... ;)

W esotique maja za to świtne babki, które doskonale dobierają rozmiar :) - polecam się wybrać - pełna rozmiarówka z klasycznych białych biustonoszy z puch-up bez żadnych ozdobników.

Musisz pochodzić i pomierzyć - wszystko zależy od tego jaki masz rozmiar i sukienkę,bo bardotki są różne - od zabudowanych do mocno wyciętych.

Na pewno nie zdecydowałabym się na zakup przez internet - ja wymierzyłam biustonosze w:
- esotique
- intimissimmi
- atlantic
- triumph
- h&m
- new yorker

i tylko JEDEN był ok, nie mówiąc o rozmiarówce, żetylko w esotique i triumph jest podobna, bo i dużo zalezy tez od modelu :)
zdecydowanie polecam salon agnes w gdynii
też szukałam stanika bez ramiączek, który podtrzyma mój spory biust i właśnie tam go znalazłam, kosztował ok 90 pln
ja caly zestaw kupiłam trumphie (czy ja kto tam sie pisze :P) w manhatanie, cos kolo 350 zl, stanik majtki i pas. pończochy kupilam w zwykłum sklepie za 2 dychy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
Zależy czy masz standardowy rozmiar. Ja mam niestandardowy i nawet w Milady nic nie dostałam.Szukałam bardotki, bez pushup, żeby trzymała biust a nie eksponowała, no ale takich nie robią :)
Oglądałam też w Agnes tą bieliznę, to jakaś taka babcina mi się wydała...

Zwykłe biustonosze kupuję w esotique, mają duży wybór i tylko tu mają mój rozmiar. Myślę, że ślubny jest szansa, żeby tam znaleźć. Powodzenia!

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry