Widok

Grom fajerwerki-opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym uzyskać opinię na temat firmy grom , czy ktoś korzystał z ich usług i w ogóle czy warto.
Już raz pisałam taki wątek ale nie wiem czemu skasował się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja u nich zamawiałam pokaz i uważam że zrobili to naprawdę profesjonalnie , wyszło powyżej moich oczekiwań.
Ja tez byłam zadowolona , wprawdzie nie robili u mnie pokazu ale kupiłam u nich taki zestaw który używa się samemu.
a gdzie miesci sie ta firma?

i jak ten zestaw?? fajny byl?? dlugo byly sztuczne ognie??

image
Zestaw strzelał około 2,5 minuty kosztował 800 zł i był bardzo piękny.
Firma mieści się w Sopocie ale nie wiem gdzie mam do nich adres i telefon.
Miałem fajerwerki strzelane przez grom w zeszłym roku i z czystym sumieniem ich polecam. Zanim podpisałem umowę miałem możliwość obejrzenia poprzednich pokazów i wyboru tego czego chcę.
Było już sporo wątków dotyczących tej firmy i fajerwerków:

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=405645&t=344194
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=339804&t=255495
forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=255493&t=162386
A co to za filozofia wystrzelić parę fajerwerków, do tego nie potrzeba firmy , sam bym to potrafił zrobić.Wystarczy kupić karton rakiet w jakiejś hurtowni i tyle , wyjdzie taniej.
No nie wiem czy to takie proste, na naszym weselu mieliśmy fajerwerki przygotowane przez GROM podzielę się więc spostrzeżeniami.
Zanim zamówiliśmy pokaz wybieraliśmy rodzaje fajerwerków, kolory kształty itp oraz oglądaliśmy nagrane filmy z wcześniejszych wesel.
Fajerwerki mieliśmy puszczane przed oczepinami około 23:50 i trwały około 3,5 minuty. Wiedzieliśmy mniej więcej jak będą wyglądały ale przeszły one nasze oczekiwania- były wspaniałe.
Według zamówienia mieliśmy srebrne palmy , wielokolorowe peonie ,
złote brokaty , czerwone krosety , trzeszczące kwiaty i wiele innych , wszystko było bardzo ciekawie razem skomponowane.
Jeżeli w ogóle myślicie o fajerwerkach to naprawdę można ich polecić, zresztą zanim wzieliśmy grom to poczytaliśmy trochę opini o tej firmie.
Ja tez już wstępnie rozmawiałam o fajerwerkach więc wiem jak mogą wyglądać, sądząc po opinii cieszę się że dokonałam dobrego wyboru.
też się zastanawiam nad fajerwerkami bo bardzo bym chciała je mieć , nie wiem tylko czy czy będzie mnie stać na wydanie dodatkowych paru tysięcy.
Nie koniecznie musisz wydać parę tysięcy , my zapłaciliśmy 1500 zł ale można zrobić to jeszcze taniej.
Ja też zapłaciłam 1500 zł
też myślę że dokonałaś dobrego wyboru , ja byłam zachwycona.
a jak zamawialiście jedzenie, to wybieraliście kształt makaronu i kolor ziemniaków ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
weronika&kamil a jak wygladaly te fajerwerki: srebrne palmy , wielokolorowe peonie ,
złote brokaty , czerwone krosety , trzeszczące kwiaty i wiele innych ? ktos wkleil link z pokazem tej firmy ale ja tam nie widzialam takich fajerwerkow jak ty piszesz. czy to sa tylko nazwy a nie kształty? ma ktos filmi z takim fajerwerkami? bo te ktore widzialam to sa "normalne" a ja bym chciala zeby byly np w ksztalcie serca i jakies tam jeszcze inne zalezy co jest do wyboru. chcialabym zobaczyc filmik z takiego rodzaju fajerwerkami. sa takie ?
jeszcze jeden post:
forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=255493&t=162386
A jak wygląda u nich z wolnymi terminami , czy dużo wcześniej trzeba się umawiać?
Z tym niestety bywa problem , ja sama rezerwowałam termin dużo wcześniej ale moja kuzynka chciała pare dni temu zamówić pokaz na 12 lipca i nie mieli już wolnego miejsca. Z tego co wiem to robią 2-3 pokazy w ciągu jednego dnia więc zawsze jest szansa że akurat będzie wolny termin.
Z drugiej strony problemy z wolnymi terminami świadczą o dużej popularności.
W piątek oglądałam pokaz w Sopocie na hipodromie który robił grom , naprawdę jestem pod wrażeniem , do tego stopnia ze dzisiaj już mam zamówione u nich fajerwerki :)
Jak będę miała od Pana Andrzeja z gromu film z tego pokazu to postaram się go tu wkleić.
To dobrze że będziesz miała ten film, chciałabym go obejrzeć, bo coraz bardziej podoba mi sie pomysł fajerwerkowy.
to sprawdź na www.cezarbis.com.pl .. oni też działają w trójmieście, może oni będą mieli wolny termin
Mam prośbę czy mogłabym poprosić o jakieś namiary na ta firmę bo nie wiem gdzie zapodziałam ich namiary Dziękuje

image
Jeśli chodzi o grom to: 694 335 053

image

image
Majeczka23 napisał(a):

> Ja u nich zamawiałam pokaz i uważam że zrobili to naprawdę
> profesjonalnie , wyszło powyżej moich oczeHA
Pilne,Dziewczyny czy ktoras was ma adres do Gromu???
z gory dziekuje

image
najlepiej zadzwon do właściciela - p. Andrzeja, bardzo miły człowiek. Tel. 694 - 335 - 053
image
image
image
Ja będę miała wesele we wrześniu przyszłego roku najprawdopodobniej w Bardo ale z tego co wiem są tam problemy z fajerwerkami.
Podobno mają tam jakiegoś sąsiada który robi duże problemy i dzwoni na policję, nie wiem więc czy byłyby możliwe fajerwerki.
Nie ma problemu z zorganizowaniem pokazu w Bardo , w tym roku strzelałem w tym miejscu 13 i 26 Lipca oraz 15 i 30 Sierpnia.
Faktycznie są tam pewne problemy z sąsiadem i Bardo same nie organizuje fajerwerków , jednakże ja mogę ten pokaz wykonać, za wiedzą oczywiście dyrekcji Restauracji.

to ja tez jestem zaiteresowana fajerwerkami u pana z gromu slub mamy 13 czerwca.bede do pana dzwonic.

image
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakie sś ceny takiego pokazu

image

Ja przeznaczyłam na fajerwerki 2000 zł , mogłam wziąć tańsze ale na szczęście dokłada się mój Tata.
Ja już mam zamówione fajerwerki , nie wiem jaki będzie sam pokaz ale pierwsze wrażenie przy podpisywaniu umowy OK.
Tez zastanawiam sie nad fajerwerkami , ale chcialabym najpierw zobaczyc jak one wygladaja
super sprawa taki pokaz fajerwerków na weselu....goście będą zaszokowani bo u nas w Polsce to jeszcze nie jest takie popularne!!!
Wszystko niby fajnie ale właściwie dlaczego miałabym wynajmować firmę ?
Bardzo bym chciała miec fajerwerki , ale można przecież kupić w sklepie za połowe ceny i samemu puścić.
Z fajerwerkami jest podobnie jak ze zdjęciami lub filmowaniem , można wziąć z domu aparat i dać komuś aby porobił zdjęcia.
Pytanie jak to w efekcie końcowym będzie wyglądało :)
A tak na poważnie powodów aby zatrudnić profesjonalną firmę jest parę:

1. Fajerwerki muszą być ustawione w stojakach i przymocowane aby nie było sytuacji że się przewrócą i zaczną strzelać w stronę ludzi.

2. Ładunki powinny być odpalane elektrycznie w odpowiednim czasie , w innym przypadku między odpaleniami będą duże przerwy i nie będzie to wyglądało jak pokaz , raczej jak zabawa fajerwerkami.
Każdy pokaz zaczyna się od ułożenia scenariusza , dobrania kolorów , kształtów i efektów , tak naprawdę może to zrobić tylko ktoś kto ma doświadczenie.

3. Kupując fajerwerki w sklepie nie wiemy zupełnie jakie tworzą efekty , na rynku jest naprawdę sporo materiałów niskiej klasy.
Szczególnie jest to widoczne w towarze z marketów .
Jeżeli ktoś zajmuje się tym profesjonalnie to doskonale zna te które mogą dać odpowiednią jakość pokazu.

4. Wynajmując firmę nie trzeba się martwić o sprawy formalne które zazwyczaj leżą w gestii wykonawcy pokazu.

weronika&kamil a jak wygladaly te fajerwerki: srebrne palmy , wielokolorowe peonie ,
złote brokaty , czerwone krosety , trzeszczące kwiaty i wiele innych ? ktos wkleil link z pokazem tej firmy ale ja tam nie widzialam takich fajerwerkow jak ty piszesz. czy to sa tylko nazwy a nie kształty? ma ktos filmi z takim fajerwerkami? bo te ktore widzialam to sa "normalne" a ja bym chciala zeby byly np w ksztalcie serca i jakies tam jeszcze inne zalezy co jest do wyboru. chcialabym zobaczyc filmik z takiego rodzaju fajerwerkami. sa takie ?
czy ktoras z ogłaszajacych sie tu firm mam cos takiego i moze mi to zaprezentowac?
brocade crown :

http://www.youtube.com/watch?v=N8tlb57GdYI
brocade crown to złote brokaty tak dla wyjasnienia
to mialybyc palmy? wyobrazalam to sobie inaczej- moze mam za bujna wyobraznie:) a w kształcie serca? ma pan jeszcze jakies inne filmiki?
Nie , palmy wyglądają zupełnie inaczej , tworzą wybuch w kształcie gałęzi palmy kokosowej i czasem od dołu ciągną srebrny ogon .
Serca na niebie możliwe są tylko w przypadku dużych ładunków które używa się raczej na imprezach masowych , ale to już zupełnie inna bajka zwłaszcza cenowa.
wiec jak wygladaly fajerwerki o ktorych pisala jedna forumowiczka ktore pana firma robila? we wczesniejszych moich wypowiedziach jest o ktore chodzi
tu mam srebrną palmę a dokładnie silver crackling palm
w tym linku co wczesniej pan napisal byla ta srebrna palma tak?
Ciężko słowami opisywać efekty fajerwerków , Pani Karolina miała około 30 różnych efektów , między innymi te o których napisała .
Podałem linki do dwóch tzn :
złote brokaty i srebrne palmy , mogę wyszukać jeszcze inne i coś wrzucić.
z tego wszystkiego nie wpisałem linku :)

srebrna palma
http://www.youtube.com/watch?v=Zve9xuhh7SI&feature=PlayList&p=7C1AF794105E0EFD&playnext=1&playnext_from=PL&index=14
Na stronie gromu wyczytałam że można kupić jakieś zestawy wie ktoś może o co chodzi ?
zestawy do samodzielnego odpalenia, jest takie coś podobno. chyba około 400zł kosztuje
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Za 400 zł można złożyć 2 minutowy zestaw , najwięcej zestawów zamawianych jest za około 600-1000 zł , cena zależy od intensywności , czasu i efektów.
Odpalenie może być ręczne lub na pilota.
to chyba dobre rozwiązanie , chciałabym mieć coś takiego na pilota:)
jak to działa?
Ja miałam też pokaz odpalany na pilota tzn o godz. 24 dostałam pilota który jak nacisnełam uruchomił pierwsze fajerwerki.
Resztę odpalał pan z gromu, polecam takie rozwiązanie.
Ile placilaś za te fajerwerki z pilotem i ile czasu trwal caly pokaz?
Też bym chciała wiedzieć jaki jest koszt fajerwerków , wprawdzie kosztów jest coraz więcej ,ale na własnym weselu mogłabym wydać na to pieniądze.
Też mam pytanko czy np za 1500 zł dałoby się zamówić pokaz na czerwiec 2010?
Ja zapłaciłam 800 zł , ale był to zestaw który odpalało się samemu.
W sumie było to około 2,5 minuty i bardzo mi sie podobał.
Czerwiec 2010 jest w większości wolny, za 1500 zł spokojnie można zorganizować pokaz weselny.
Tańszą opcją jest zamówienie zestawu do samodzielnego odpalenia, cena zestawu od 500 zł.
Korzystałam z usług Gromu , jestem bardzo zadowolona.
My mieliśmy pokaz za 2000 i trwał 10 minut. Zaczynał się od pieknego czerwonego serca a kończył bombami na niebie o ślicznych ksztaltach. Wszystko zrobione przez profesjonalną firmę z Zielonej Góry, która zajmuje się tym na codzień a zaopatruje w największej hurtowni fajerwerków w Europie. Osobiście gorąco polecam bo warto mieć takie wspomnienia. W razie potrzeby proszę o kontakt podam namiary, bo tu nie chcę robić reklamy.
Dostałem sporo telefonów z pytaniem czy można robić pokaz fajerwerków po godzinie 22 , odpowiem w ten sposób , można ale należy się liczyć że nie wszyscy będą z tego zadowoleni.
15 Sierpnia miałem realizację na weselu w Rumi przy restauracji Tequila ,pokaz ok, goście i młodzi zadowoleni jednak znalazł się człowiek któremu to przeszkadzało i zgłosił sprawę na policję o zakłócanie ciszy nocnej.
Urząd miasta Rumi nie wymaga uzyskania zezwolenia , zgodnie jednak z zasadami miesiąc wcześniej poinformowałem urząd i policję o pokazie.
Pomimo tego zostałem wezwany na policję , policjanci uważali ze wezwanie mnie to bezsens ale według przepisów musieli mnie ukarać mandatem 1oo zł :)
Okazuje się że jakiekolwiek strzelanie po godzinie 22 może się zakonczyć mandatem niezależnie nawet czy jest organizowane przez miasto czy osobę prywatną.
Przepisy dotyczące fajerwerków są w Polsce niespójne i niejasne i w zasadzie nikt nie wie ( łącznie z policją) jak je interpretować.
Podsumowując na kilkadziesiąt wykonanych pokazów w tym roku jeden mandat , całkiem niezły bilans, strzelać więc będę o 22 , 23, 24, a nawet rano.
Pozdrawiam

My mieliśmy grom fajerwerki też 15 sierpnia (nie w Tequili ) i polecamy. No i u nas nie można było sobie samemu zorganizować fajerwerków musiała to zrobić profesjonalna firma, która w razie czego (np urazu gościa, pożaru) ponosi za to odpowiedzialność. Wiadomo że takie rzeczy nie maja miejsca, ale ktoś odpowiedzialny musi być. Poza tym moja przyjaciółka tydzień przed nami też miała tą firmę i również wszyscy goście byli zadowoleni i pod wrażeniem. Poza tym w jej przypadku żadna inna firma nie chciała się pojąc strzelania fajerwerków ze względu na miejsce . Pan z Grom fajerwerki powiedział że on po prostu zgłasza to do urzędu i strzela i wszystko jest legalnie.
mam pytanie do osob, ktore juz korzystaly z uslug firmy grom.. ktory zestaw fajerwerek z ich strony internetowej polecacie??
image
image
up
image
image
Mam zamówione fajerwerki w Gromie na czerwiec , w lipcu zeszłego roku widziałam ich pokaz u kolezanki na weselu w Bardo , wszyscy byli zachwyceni nie mam więc wątpliwości że dobrze wybrałam.
Opinia została zablokowana przez moderatora
Przykro mi że konkurencja w tak niegodziwy sposób prowadzi walkę o klienta.
pozdrawiam forumowiczów.
Pytanie do Gromu - czy macie w swojej ofercie suchy lód i oczywiście maszynę do wytwarzania z niego dymu ciągnącego sie po ziemi. Jeśli tak to ile taka usługa by kosztowała?
Niestety nie posiadam takiego urzadzenia.
Jeszcze w zeszłym roku miałem maszynę do baniek i dymu , jednakze ze względu na bardzo nikłe zainteresowanie zrezygnowałem z tego.
Proponuję poszukać w firmach które zajmują się obsługą imprez i dyskotek.
Panie Wulkan uważam że nie powinien Pan pisać na temat co do którego nie posiada Pana 100% informacji. Temat zezwolenia był poruszony przez jedna panią w tym watku która uparcie twierdziła że Grom takiego zezwolenia nie ma i ja postanowiłam to sprawdzić. Temat został usuniety przez Admina. Ale powtórzę zadzwoniłam najpierw do urzędu a Pani z uzrędu powiedziała że takich rejestrów nie posiadają a nawet jak przeszukaja całą bazę to dana osoba mogła starać się o pozwolenie w innym urzędzie. Poinformowała mnie żebym zadzwoiniła do ministerstwa i tam spytała o koncesję (wydawaną przez MSWiA zgodnie z ustawą o swobodzie działalności gospodarczej) Zadzwoniłam a tam powiedziano mi że takiej informacji przez telefon nie otrzymam. Mogę zwrócic sie z zapytanie objętym opłata (nie pamiętam ile ok 100 chyba), powiedzieć czemu potrzebuję tej informacji i uzyskam ją po czasie pisemnie.
Interesował się tym gdyż sama miałam wesele w Bardo i pokaz organizowany przez grom. Dzień wczesniej też Pan z Gromu robił tam pokaz. Bardo nie zgadza się na pokazy bez zezwoleń ale do małych fajerwerków ( tak powiedział sam kierownik) wystarczy zgłoszenie w urzędzie gminy. Byliśmy bardzo zadowoleni z usługi, zdziwił mnie fakt iz niektórzy twierdzą że grom robi to nielegalnie.
Aha i moge powiedziec że Pana z Gromu kilkakrotnie właśnie w BArdo sprawdzała policja. I jakoś nie siedzi w więzieniu. Rozumiem że nie podejmuje z Panem dyskusji bo nie jest Pan dla niego partnerem do rozmów. To bezczelność oskarżać kogoś bez żadnych podstaw. Gdybym była zdeterminowana sama sprawdziłabym.
Mam pytanie do pana z gromu , jakie pozwolenia są potrzebne do pokazu w Sopocie przy plaży piratów i kto takie pozwolenia załatwia.
Druga sprawa to ile powinny trwać fajerwerki na 18 urodzinach.
magdar sorki ze odpowiem.. ;)
ale nie ma chyba czasu okreslonego na 18ste urodziny ;)

moim zdaniem zeby to jakos wygladalo pokaz nie moze byc krotszy niz 3-4 min ;)
image
Aby zorganizować pokaz fajerwerków w Sopocie trzeba mieć parę papierków :

1- opinia straży pożarnej( we wniosku trzeba określić lokalizację ,
klasyfikację fajerwerków , sposób odpalania , masę ładunku
pirotechnicznego ,zabezpieczenie przeciwpożarowe i parę innych
drobiazgów) .
2- Pozwolenie Prezydenta miasta ( wydawane na podstawie opinii
komendanta straży pożarnej)

3- poinformowanie policji ( potwierdzenie)

Jeżeli dostaję zlecenie pokazu to ja to załatwiam.

Czas pokazu nie powinien przekraczać 3 minut , lepiej zrobić krótszy ale bardziej intensywny.
Do Pana z Gromu , czy ma pan jakieś filmy z wesel na których były fajerwerki?
U mnie na weselu fajerwerki trwały 5 minut , było to w maju 2006 roku w Kozim Grodzie , pozdrowienia dla Pana Andrzeja z firmy grom.
Prosze bardzo

http://www.youtube.com/watch?v=oM_lIztdWhI
http://www.youtube.com/watch?v=t_hOgTzHK8E&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=c9xz9e2fbgY&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=D2G9eKjO94E&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=Umb-JVZnrdM&feature=channel

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba się zdecyduję na fajerwerki , jakoś trzeba będzie dopiąć budżet.
widziałam
Widziałam pokaz który robił GROM w ostatnią sobotę , koło Faltomu w Rumii ,strasznie mi się podobały te fajerwerki. Porozmawiałam na miejscu z panem który to robił i umówiłam sie na spotkanie w sprawie fajerwerków na moim weselu.
Zdecydowanie polecam !
W czerwcu zeszłego roku miałam wesele W Bardo i fajerwerki zamówione w Gromie , było bombowo , wybuchowo i bezproblemowo.
Moja siostra miała Fajerwerki na weselu w Grand hotelu w Sopocie robione przez grom.
Terminu wesela jeszcze nie mam ( chciałabym w lecie 2112) i zamierzam też zamówić taki pokaz u nich.
Ja zamówiłam w gromie pokaz w zeszłym roku , chciałam na początku wydać nie wiecej niż 1500 zł ale dołożył się mój Tata i będę miała fajerwerki za 2200 zł.
Fajerwerki mają być kolorowe, intensywne i zróżnicowane .
Goście nic nie wiedzą będzie to więc niespodzianka.
Mam parę pytań do Pana z Gromu:
- czy fajerwerki mogą być o północy
- kto załatwia pozwolenia
- jak wcześnie trzeba zamówić pokaz
ja miałam fajerwerki o pólnocy , W pałacu bellow w sławutówku i wszystki sprawy załatwiał pan Andrzej.\
pokaz zamawialam 2 miesiace przed trminem tzn w czerwcu 2010( wesele sierpień)
Polecam GROM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla wyjasnienia wątpliwości :

- fajerwerki mogą być o pólnocy
- ja załatwiam pozwolenia
- pokaz zazwyczaj powinno się zamawiac pare miesięcy wcześniej , z uwagi że robimy do trzech pokazów jednego dnia to trafiają się wolne terminy i mozna zamówic nawet pare dni wcześniej
- wiekszość miejsc nadaje sie do zorganizowania pokazu , jednak żadko ale zadażają się lokalizacje gdzie nie można tego zrobić.

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam wesele w czerwcu , ciekawe czy jeszcze są wolne terminy na fajerwerki. Ma ktoś namiary na tą firmę ,mail lub telefon?

do ewelina

sprawdz http://www.wulkanfajerwerki.pl
zobacz ile oni strzelają i jak ładnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Są też inne firmy pięknie strzeląjące w naszym regionie:

Click - http://www.click.gda.pl

TOP10 - http://www.fajerwerkimarket.pl/

DIK Pirotechnika - http://www.dik-pirotechnika.pl/

EuroStar - http://www.fajerwerki.gda.pl/

PyroWorms - http://pyroworms.pl/

Proszę sprawdzić również ich oferty
pewnie są wolne terminy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trzeba pytać, sprawdzać, mogą być wolne terminy, w końcu jest tu trochę tych firm pirotechnicznych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zazwyczaj są wolne terminy ponieważ realizujemy do 3 pokazów jednego dnia ( o tej samej godzinie) , soboty aż do Października są częściowo zajęte ale w każdym terminie można jeszcze zamówić pokaz.
Jeżeli dany dzień jest całkowicie zajęty proponujemy zestawy do samodzielnego odpalenia.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja skorzystam z okazji i pochwalę publicznie PyroWorms, którzy strzelali na moim weselu w sierpniu br. Również załatwili niezbędne pozwolenia, a pokaz wszyscy do dzisiaj wspominają - za naprawdę rozsądną cenę było intensywnie i kreatywnie;-) Słyszałam nawet takie opinie, że fajerwerki były lepsze niż na niejednym sylwestrze;-) Plus bardzo miły kontakt z PyroWormsami;-) Polecam!
Po dłuuugim czasie nieobecności na forum witam ponownie.

Wszystkich poszukujących wspaniałego pokazu jak najbardziej polecam Grom fajerwerki. Goście byli zachwyceni, kontakt super, niczym się nie trzeba przejmować. Uzgodniliśmy cenę, kolorystykę i czas pokazu w 5 minut. Zdecydowanie polecam.

Są jeszcze wolne terminy na 2019.

Podbijam

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry