Widok

ILE OWOCÓW NA STÓŁ

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJKA, MAM DO WAS PYTANIE ILE KUPIĆ OWOCÓW DO DEKORACJI I ZJEDZENIA OCZYWIŚCIE, DLA OK 50 OS.?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam też jestem ciekawa
upup
tez mnie to interesuje!!!
[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
image
no to narazie same zainteresowane tylko...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha! dopisuję się do pytania, bo nie przyszło mi do głowy że jak stanę w sklepie to bedzie problem.. =]
to zależy jak są stoły rozstawione i jakie są patery do owoców ale nie więcej niż po 3 kg
u mnie będzie dodatkowy stół na owoce i ciasta, liczba gości - 65-80 (jeszcze nie znam konkretnej liczby), grudzień.
To ile powinnam tego wszystkiego kupić?
ja na 55 osob mialam owocow za kwote ~300zl. Glownie winogrona, brzoskwinie, banany, morele itp. wystarczylo i zostalo jeszcze
tak - za ok 300zł bedzie ok
licząc ze najbardziej idą winogrona :) prawie wcale jabłka, pomarańcze, mało brzoskiń
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
dzięki za info. dziewczyny ;)
image
dobrze wiedziec:)
image
Myśly mieli wesele na 110 osób z poprawinami: 3 koszyczki kiwi, 3 koszyczki morelek, skrzynka bananów, 3 arbuzy, 2 kg czereśni. okazało się, że bananków naprawdę sporo zostało, więc zawieźliśmy je do pobliskiego przedszkola - dzieci sobie zjadły na podwieczorek ;-)
Powodzenia

Inne tematy z forum Wesele

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry