Widok

Lampiony szczęścia

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Miał ktoś u siebie? Planuję taką niespodziankę na panieński dla przyszłej Panny Młodej.
Na zdjęciach i filmikach wygląda to pięknie, widział ktoś może na żywo? Na allegro jest tego sporo, nie wiecie może gdzie w 3mieście można to kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
było to na roczku mojej chrześniaczki, jak jeszcze nie było takie popularne. piękny efekt. kupowane były na allegro po 4 zł/szt. każdy z gości wypuścił lampion z życzeniem dla Małej:)
image
Dzięki za opinię :)
Ktoś jeszcze widział?
Widziałam na weselu i wiem, że taką samą atrakcję chcę na swoim. Efekt fantastyczny!!!
Witam;

U nas są do nabycia takie lampiony;

Pozdrawiam Agata
image
www:http://www.agatadekoracje.pl tel:508 414 614

A tak wygląda to na zdjęciach...

image
image
Byłem na weselu gdzie taki lampion spadł na auto jednego z gości i uszkodził lakier... ale o ile są warunki to polecam... fajny efekt :)

Nie wiedziałam że latarnie do nieba to inaczej lampiony szczęścia. Ja również je miałam na weselu. Rewelacja. Niestety Rezydencja Bardo wymagała aby wszystkie pokazy nadzorowała profesjonalna firma, aby uniknąc sytuacji jak z tym samochodem. Ktoś musi ponosić odpowiedzialność w razie wypadku, dlatego mieliśmy lampiony od Groma połączone z pokazem fajerwerków.
U nas na weselu puszczalismy lampion szczescia,efekt super.zamawialismy z allegro
czy na puszczanie tych lampionów trzeba mieć jakieś pozwolenie? albo trzeba to gdzieś zgłosić, np. do straży pożarnej?
Ja z wielką chęcią zakupiłabym ok 10szt. lampionów na Walentynki.
Agato mogłabyś podesłac mi cenę jak i zdjęcie takiego lampionu na emaila?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Przyłączam się do pytania.
Dodam, że chciałabym puścić lampiony gdzieś na plaży lub na Molo.

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry