Widok

Lokal na obiad po chrzcie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny.

Niedługo będzie chrzest naszej córeczki i tak z mężem zastanawiamy się nad wyborem lokalu na obiad po chrzcie. Możecie coś polecić? Najlepiej w Gdyni. Z góry dziękuję za wszystkie opinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zawsze bede polecac Natura Tour w Sopocie Kamiennym Potoku

akurat na pograniczu Gdyni i Sopotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ok dzięki a można wiedzieć dlaczego akurat ten?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
- przede wszystkim mimo ze polozony ok 200-300 metrow od glownej ulicy to w jest na zalesionym terenie na ktorym sa m.in. hustawki dla dzieci

- parking na ktorym goscie moga wygodnie zaparkowac

- pyszne domowe jedzenie i duzo

- no i cena, my akurat mielismy z roznych wzgledow promocyjna ale jak na warunki sopocko gdynskie jest bardzo atrakcyjna jak na ta ilosc jedzenia
a ja polecę "W ogrodach" http://www.wogrodach.pl/
Fajny wystrój, smaczne jedzenie, osobna sala bankietowa, na ok 20 osób.
Sympatyczna, pomocna właścicielka.
Robiliśmy tam obiad po ślubie i wszystkim bardzo się podobało.
image[/url]image[/url]
Ja również podłączam się pod pytanie. Tylko interesowałyby mnie lokale w Gdańsku
Może jeszcze ktoś nam coś podpowie :)
ślicznie dziękuję! pozdrawiam
http://babycafe.pl/cafe-restauracja.html

my myslimy zeby zrobic tutaj,idealne miejsce dla dzieci,jest specjalna sala do zabawy,nie beda sie udzic przy stole..tak mi sie wydaje :)
image

image
My z mężem robiliśmy chrzciny w BabyCafe i wszystko wypadło świetnie... ;) Dzieciaki bawiły sie animatorem na sali zabaw a my w bardzo rodzinnej atmosferze siedzieliśmy kilka godzin jedząc najpierw przystawkę, potem zupkę, drugie danie, tort, pijąc po prostu przepyszną kawę... Co do jedzenia, to gości było 28 i wszystkim bez wyjątku nie tylko smakowało, ale bardzo chwalili. Ceny też ok, wszystko się ustala indywidualnie. Gdybym miała robić chrzciny jeszcze raz to nie zawahała bym się ani minuty :) Chrzciny w BabyCafe wypadły rewelacyjnie...
Pozdrawiam
A my wyprawialiśmy w "Malinowym Ogrodzie" w Domu Muzyka. Bardzo miła obsługa i atmosfera, lokal przytulny, w tle przyciszona muzyka, parking dla gości restauracji bezpłatny. Jedyne co mnie zdziwiło, to że opłata za wyserwowanie tortu nie jest od razu wliczona w cenę menu. Chociaż, może są takie osoby, które nie chcą wogóle tortu, to wtedy zapłacą troche mniej.

Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam
image

image
to ja trochę inaczej - NIE polecam restauracji Orzeł na Warszewskiej. Tzn nie ma tam tragedii , ale jest bardzo przeciętnie. Jedzenie zwykłe, wystrój prosi o zmianę, my mieliśmy chrzciny w grudniu, i było tam poprostu zimno.
image
image
podbijam , czy któraś z Was robiła w http://babycafe.pl/cafe-restauracja.html ? chce zrobić chrzciny w maju ale obawiam się że komuniści :) wszystkie lokale już porezerwowali . Interesuje mnie gdańsk starówka, okolice chełmu . Czy ktoś robił oststanio w tym ORLE na Warszawskiej ? Na razie pod uwagę biorę właścnie Orła ,baby-cafe i Malinowy Ogród na Łąkowej .. może coś jeszcze polecicie ?
my robiliśmy w Panoramie w Zieleniaku i byliśmy baaaaaaaaaardzo zadowoleni :) (pisałam już kilka razy - jaka cena, jakie menu itp.)
podnoszę , malinowy mi odpadł bo terminu na koniec maja nie ma :( ; polecicie coś jeszcze ?
zaścianek w Chwaszczynie
image
My wyprawialiśmy Chrzciny w BabyCafe i jesteśmy bardzo zadowoleni. Fantastyczne jedzenie, wszystko naprawdę bardzo smaczne. Ceny bardzo rozsądne. Po obiedzie bardzo dobra kawa i pyszny tort. Dzieciaki były na sali zabaw, po obiadku więc też fajnie wyszło.
Polecam zdecydowanie.
polecam, sprawdzone miejsce. http://www.pokojegdansk.eu lub salaokolicznościowa.pl
Ja zdecydowałam się na Mamma Cafe na Ujeścisku. Znajoma ostatnio tam robiła chrzciny i była bardzo zadowolona, tak że mam to miejsce z polecenia.
Byłam na Chrzcinach w Pomarańczowej Plaży, w Sopocie. Bardzo dobre jedzenie, domowe ciasto i z tego co mówili znajomi zapłacili 80 zł od osoby, a bawiliśmy się do wieczora
A my robiliśmy chrzciny w restauracji Biancas w Kosakowie polecam miło smacznie i przyjemnie też mają konik dla dzieci ceny przystępne no i smacznie i te ciasta mniam teraz idziemy tam na Komunie bo naszemu gościowi tak się tam spodobało, że zrobił prawie od razu rezeracje
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sopot to tylko Villa Antonina tam robilam chrzciny pyszne jedzenie i super obsluga rewelacyjne wnetrza mila atmosfera i klimat. Ceny dostosowane do potrzeb idealnie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

do góry