Widok

Murat Reda

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam , naprawde nikt nic nie wie ?? nie byl na zadnej imprezie weselu itp ??
bo my rozmawiamy w sprawie sali i w sumie jestesmy bardzo zadowoleni z podejscia Pana i z menu jakie maja ale chcialabym jakies opinie zanim podpisze umowe zeby wiedziec co ew. ryzykuje :)
z gory dziekuje
robiliśmy tam zdjęcia na weselu i z obserwacji wszystko wydawało się bardzo dobrze zorganizowane, młodzi później też się dobrze wypowiadali. Chyba jak sie zastanawiacie to powinniście być zadowoleni.
Na podstawie 2 wesel i studniówki mogę stwierdzić,że nie należy oszczędzać na jedzeniu.Z obsługą współpracuje się bardzo dobrze.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
moge prosic o rozwiniecie wypowiedzi "nie nalezy oszczedzac na jedzeniu" ??
ja powiem tak sal masz kilka do wyboru (pracowałam tam kiedyś) jeśli chodzi o "nienależy oszczędzać na jedzeniu" no to cóż to jest hotel... dostajesz porcje na tależu czasem zdaży się że nie zdążysz zjeść albo zostawisz sobie na "za chwilkę" i tu łup kielner zabieże ci talerz bo uzna że już zjadłaś :))) poza tym wiem że kielneży lubią sobie zdrowo popić pod koniec wesele i nie jedna butelka winka zniknie a tyu nawet nie będziesz wiedziała :) też wesele w hotelu nie należy do najtańszych więc na twoim miejscu wolałaby wybrać jakąś ładną salę z kucharką i takrze niczym się nie przejmować . W hotel jest kilka sal i kilka wsesl na raz ne ma żadnego ciekawego zaplecza i wszyscy się mieszają na korytarzach a do tego jeszcze goście hotelowi chcą posiedzieć przy piwku w knajpce :) i jest za duży tłok :) osobiście nie polecam robić wesele a w jakim kolwiek hotelu :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm... o kelnerach to moze sie i zgodze ale poki co to wlasnie w Muracie mam najtanjej za osobe przy bardzo podobnym menu ... a sprawdzalam naprawde sporo miejsc ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a Faltom?

asia-wszedzie tak robia, podbieraja alkohol oraz oddaja połowe jedzenia :) nie tylko w Muracie :)
pewnie i tak :) ale osobiście bardziej podoba mi się faltom i pokoje i sale na wyższym poziomie L:)
Witam,
nie wiem jak jest teraz ale ja ślub miałam w Muracie w 2007 roku w sali witrażowej. Jedzenia było dużo, kelnerzy zabierali talerze dopiero gdy wszyscy zjedli. Z obsługi jestem bardzo zadowolona. U góry, w restauracji, w tym czasie odbywało się drugie wesele ale goście nam się nie mieszali. Jeżeli chodzi o kelnerów, nie wiem może nam trafili się abstynenci bo alkohol nie ginął- wręcz przeciwnie: po poprawinach, podeszła do nas kierowniczka gastronomii i powiedziała że u kelnerów znaleziono dwie butelki wódki. Powiedzieli że dostali i okazało się, że faktycznie mój teść im dał bo uznał, że fajne z nich chłopaki:)
Ja polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
up up
jakieś w miare świeże opinie ??
Byłam tam raz, ze dwa lata temu. Wesele odbywało się latem na sali na parterze, po prawej stronie od wejścia. Sala bez klimatyzacji - masakra. Jedzenie dosyć dobre, jednak bez szału. Obsługa ok.
bylam tam na weselu jakiś czas temu. nie wiem czy dobrze pamietam, ale to byla sala na dole? w kazdym razie spora sala.
obsluga wysmienita, jedzenie pyszne. i wcale nie bylo go malo, ale to chyba chodzi o ustalenie jedzenia. odbywaly sie wtedy dwa wesela i goscie wychodzili na zewnatrz i nie bylo jakiegos wiekszego problemu z tym. ja polecam.
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
Dziekuje :)
poprawka Dziękuje za wszystkie opinie , te dobre i te zle rowniez :)
może jakieś świeże opinie ?? ja mogę tylko powiedzieć , że współpraca przed weselna uklada nam się rewelacyjnie .. oby tak dalej :)
hopsa
Byłam tam na weselu raz i już nigdy bym tam nie poszła ;) W czasie kiedy odbywało się wesele na dole była dyskoteka ... goscie z dyskoteki próbowali wkręcić sie na wesele ;] naszczęscie ktoś ich wyprosił .... obok drzwi do sali jeden chłopak z dyskoteki wymiotował .... no i jakaś przyszła panna młoda urządzała tam sobie wieczór panieński ... no i niestety okradli jej koleżanke, więc przyjechała policja ... ogólnie nie było fajnie. Chociaż może teraz jest lepiej ;)
Murat ma od tego całkowicie nową salę weselną - polecam zobaczyć.
Odstąpię termin: 27.08.2011r.

Sala "Lazurowy Błękit"

Kontakt: 507-366-758
email: stasszym@gmail.com

HOTEL MURAT W REDZIE ***
Nowe sale będzie można zobaczyć podczas IV Pomorskiej Gali Ślubnej która odbędzie się 21 listopada w Muracie.
jakies swieze opinie? na co zwrocic uwage przed podpisaniem umowy? kazdy szczegol mile widziany ;)
w reportażu kilka zdjęć z jednej z sal Muratu:
http://blog.krawcywizerunku.pl/2012/01/asia-i-slawek-reportaz-slubny-wesele-murat/
Bardzo eleganckie miejsce zdecydowanie polecam :)
My też już po, ale niewiele :-)

Tak więc polecam w 100%...robią to na codzień, więc są w pełni profesjonalni. Współpracowaliśmy od początku do końca z Panem Waldemarem, którego z chęcią kazdemu polecę. Wiele lat w branży widać już po pierwszym spotkaniu...do każdej pary podchodzi oddzielnie, nic nie dzieje się sztampowo.

Sala piękna, ustrojenie też (wybieralismy tylko typ i kolor kwiatów).
Obłsuga chętna do pomocy.

Pozdrawiam wszystkie Mężatki z Murata :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry