Widok

NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W ŻYCIU-ŚLUB JAK MARZENIE....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć wszystkim :)

Zacznę od tego drogie panny:), że uczestniczyłam na forum raczej biernie. ..
Dzięki Waszym relacjom znalazłam sporo podpowiedzi i dlatego chciałabym się podzielić teraz z Wami, może moja relacja się komuś przyda tak jak mnie rok temu. Piszę dopiero teraz, bo czekałam na film i zdjęcia aby napisać już kompletną relację. Ja również borykałam się z różnymi problemami związanymi z przygotowaniami ślubnymi...
Nasze wesele było przepiękne! Po prostu nie da się tego opisać, stres oczywiście towarzyszył ale na szczęście wszystko ułożyło się należycie i bez żadnych niemiłych niespodzianek.
BŁOGOSŁAWIEŃSTWO...Nie ma nic bardziej wzruszającego, każdy próbuje trzymać fason...ALE:) po prostu jest to niemożliwe! Chyba nic nie muszę dodawać na ten temat.
KOŚCIÓŁ- KLASZTOR w Wejherowie (przepiękny kościółek w stylu barokowym) Tutaj muszę podziękować koleżankom i sąsiadkom:), które pięknie przystroiły ławki oraz krzesełka, mieliśmy ślub w okresie Świąt Wielkanocnych więc dużo było też kwiatów ze strony Kościoła. Całe nabożeństwo przebiegło bezstresowo, dzięki księdzu, który nas nie raz rozśmieszał:) kazanie krótkie i na temat.
WESELE- CZARSASZ w Luzinie- Wierzcie mi naszukaliśmy się sali i naprawdę można przebierać, ale zawężyliśmy krąg poszukiwań do 3 i w konsekwencji wybraliśmy Czardasz, z powodu najlepszej oferty i pięknej sali. Sala pięknie przystrojona(wynajęliśmy babkę z Luzina). Jedzenie pyszne i duuużo:)
ZESPÓŁ- BRAVOTON- Nie znam lepszego zespołu!! Tu nie miałam w ogóle problemu z poszukiwaniami, ponieważ zespół ten grał na weselu u mojego brata 8 lat temu i już wtedy wiedziałam kto będzie zabawiał gości na moim:). Są to profesjonaliści, którzy grają pod gości, tak aby super się bawili:) Wiadomo, że na weselach jest mieszanka towarzyska i musi być wszystko dla wszystkich! Goście się wybawili przez całą noc i to bez wyjątku- Ci starsi i młodsi i najmłodsi.. Zespół grał na weselu i na poprawinach- goście byli zachwyceni, no i impreza niezapomniana!
FILM- WIDEOFILMOWANIE ze Staromłyńskiej w Wejherowie- Wyszedł super, ogląda się go z humorem, kościół jest nagrany może przez 15 min czyli wszystko co najważniejsze(o to nam chodziło bo z reguły przewija się zawsze Kościół) Film liczy około 2,5 godz, jest na nim sesja zdjęciowa, bo na sesji mieliśmy i fotografa i kamerzystę co daje super efekt.
FOTOGRAF- (ta sama firma co kamerzysta) Sprawdził się w 100 procentach, wszystkie momenty uwiecznione, sesja choć było pochmurno to zdjęcia rewelacja!
Zapomniałabym o mojej sukni! A to przecież dla nas dziewczyn najważniejsze! Sukienkę już miałam wcześniej uszytą na wymiar i swój projekt! Idealna dla mnie, lepszej bym sobie nie wymarzyła:). Moja suknia była szyta przez 2 krawcowe z Wejherowa, dziewczyny mają talent....
Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z naszego wesela i Wam życzę tego samego, aby wszystko się udało zgodnie z planem, bez żadnych niemiłych niespodzianek.
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się aby ten dzień był tak niezwykły i udany!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratuluje:)
image
image
GRATULACJE! Uwielbiam czytać takie wspaniałe relacje. A co ze wspomnianymi fotkami?? :)
image

Uploaded with ImageShack.us
gratulacje i czekamy na więcej obiecanych fotek:)))
dużo szczęścia :)
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
image
image

Uploaded with ImageShack.us
gratuluję:)
Ogromne gratulacje!!!
image

jestem przerażona...
Gratulacje! Bardzo ładna suknia.

Te w/w zdjęcia to od fotografa czy od kogoś z rodziny?
ładna sukienka no i gratulacje ;)
serdeczne gratulacje !! :)
image

gratulacje! piękna i oryginalna suknia :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
gratulację chociaż to już trochę minęło
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
gratulacje suknia fikusna;-)
image
image
gratuluję:)
suknia dla odważnych:)
image
image
Dziękuję wszystkim:)
A zdjęcia są od rodziny i od fotografa
Gratulacje:)
imageimage
gratulacje :)
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
oryginalna suknia :) moje gratulacje :)
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
gratulacje :) powtórze- nietypowa i oryginalna suknia :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Może i nie będę oryginalna ale muszę to napisać WSPANIAŁA SUKNIA !!
Najlepszego na Nowej Drodze Życia :o))
imageimageimage
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:) a suknia...rewelacyjna, pięknie w niej wyglądałaś!
esmeralda życzę dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia. Gratuluję odwagi - fajna stylizacja :)

Najważniejsze że jesteś zadowolona ze zdjęć, moim zdaniem te z plaży jednak nie są najlepsze- fotograf nie poradził sobie z tym że było pochmurno, wg mnie są niedoświetlone, ale to tylko moja opinia ;)
image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry