Widok

NASZ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ – DŁUGO OBIECYWANA RELACJA Z 07.07.07 :D

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W końcu:D...w końcu doczekałam się cudnych zdjęć i własnej relacji na weselniku
Relacja będzie naprawdę długa, bo jest o czym opowiadać. Podziękowania też będą długie, bo jest komu dziękować. Mam nadzieję, że Was nie zanudzę...:) (jak dacie radę to przeczytać, w tym czasie akurat załadują się zdjęcia)

Na początek – dziękuję mojej ukochanej babci - odeszła od nas miesiąc przed ślubem, a mimo wszystko czułam, że jest z nami i wszystko widzi...nie da się tego opisać, ale coś w tym wszystkim jest...

Dziękuję rodzicom i siostrze-świadkowej za to, że przeżywali ten dzień tak mocno jak my – a chwilami miałam wrażenie, że nawet mocniej;) Mamie i siostrze – za wytrwałość w poszukiwaniach sukni i związanych z tym wycieczek...

Dziękuję pani Ewie z salonu fryzjerskiego Koseda za prześliczną fryzurę, którą wyczarowała z moich włosów nie mających tego dnia najmniejszej ochoty się kręcić– wyszło pięknie:)

Dziękuję pani Eli Skoczeń za... co tu dużo mówić – cudny makijaż, jakiego w życiu nie miałam...dzięki któremu czułam się jak nigdy dotąd i nie musiałam martwić się o to, jak wyjdę na zdjęciach. Makijaż, który o 4 rano dalej był tak piękny jak o 13 i zmywałam go z ciężkim bólem serca (ale sztuczne rzęsy zostawiłam na niedzielę):)

Dziękuję pani doktor Eli Baczewskiej z Elmedu, dzięki której mam cerę, jakiej u siebie nie pamiętam i za nieoczekiwany prezent ślubny w przeddzień ślubu w postaci bezpłatnego zabiegu:)

Dziękuję naszemu koledze Mirkowi za cudne obrączki – są dokładnie takie jak chcieliśmy, jeśli nie ładniejsze:)

Dziękuję kierownictwu i obsłudze hotelu Faltom w Rumi – wiedziałam, ze nie ma się czego obawiać bo są profesjonalni ale nie wiedziałam, że aż tak – jakość na najwyższym poziomie, zadbali o każdy najdrobniejszy szczegół, po prostu spisali się na 6 – cudownie przystrojone stoły, pięknie podane i przepyszne jedzenie – wszyscy byli pod wrażeniem:) Nie można im zarzucić po prostu niczego. A do tego jeszcze nasz apartament z ogromnym łóżkiem.....:) iście królewsko

Dziękuję pani z firmy Dorado za piękne przystrojenie sali, za balon wybuchowy, który wywołał okrzyki zachwytu;)

Dziękuję pani Ani z kwiaciarni na Obłużu za cudną wiązankę (była jeszcze piękniejsza niż ta, którą przyniosłam na zdjęciu, nie spodziewałam się, że wyjdzie tak przepięknie), za piękne kwiaty na salę, przystrojenie samochodu i kościoła – wszystko idealnie skomponowane i po prostu prześliczne:)

Dziękuję cukierni Delicje za przepiękny tort – ta cukrowa figurka pary młodej przerosła moje oczekiwania – pan cukiernik z Delicji to prawdziwy artysta:)

Dziękuję panu w złotym meloniku – naszemu DJ’owi panu Andrzejowi Karżewiczowi, który pięknie poprowadził wesele – wesoło, na luzie i tak, że każdy znalazł coś dla siebie:) A balon wybuchł podczas pierwszego tańca dokładnie w tej sekundzie, w której miał wybuchnąć – wielkie wyrazy uznania, że się udało:)

Dziękuję naszemu kamerzyście panu Krzysztofowi Cymbaluk z Bemarmedia za to, że że pracował tak, jakby go nie było i nie znikał mu uśmiech z twarzy:) Na film jeszcze czekamy...ale na pewno będzie piękny.

Dziękuję Grupie-a-propos za przepiękne zdjęcia, naprawdę jesteście profesjonalistami – potraficie uchwycić to, co najpiękniejsze a przy tym tak naturalne...nigdy nie sądziłam, że kiedykolwiek będziemy mieć takie zdjęcia:)

Dziękuję kierowcy limuzyny, za bieganie po Estakadzie Kwiatkowskiego w celu złapania naszej wiązanki z maski, którą porwał nam wiatr:)

Dziękuję mojemu mężowi za zachowanie świętego spokoju mimo nerwów i stresów tego dnia – że twardo przy mnie stał i mocno ściskał za rękę podczas przysięgi:)

Dziękuję też naszym kocurkom, które były wyjątkowo grzeczne podczas naszej nieobecności i nie zdemolowały mieszkania jak to mają w zwyczaju;P

A na koniec... DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM WAM KOCHANE FORUMKI ZA WSPARCIE, WSKAZÓWKI, ZA WSZELKĄ POMOC, ZA ŻYCZENIA...ZA TO, ŻE ZAWSZE MOŻNA NA WAS LICZYĆ – NIE ZORGANIZOWAŁABYM TAKIEGO ŚLUBU I WESELA GDYBY NIE WESELNIK – BO NIE WIEDZIAŁAM NAWET OD CZEGO ZACZĄĆ:):):)

No to teraz relacja:)
Ten dzień był najpiękniejszym dniem w naszym życiu, tyle wzruszeń, łez i radości na raz....wszystko się udało i było naprawdę cudownie...
ale do rzeczy:)
Z narzeczonym pożegnałam się w piątek i noc przed ślubem spałam u mamy. Budzik zadzwonił o 6...po czym stwierdziłam, że jest mi tak niedobrze i tak się boję, że nie wstanę...ale nie było wyjścia – nic nie zjadłam, wypiłam herbatkę z melisy i pojechałyśmy na 8 do fryzjera:)

image

i moja prawie gotowa fryzurka:)

image

Po fryzjerze w samochód i szybko do domu, zmusiłam się do zjedzenia ¼ bułki, po czym przyjechała pani Ela Skoczeń. Najpierw ja, potem siostra, pani Ela malowała mamę, kiedy przyjechał mój jeszcze nie mąż:) przystrojonym autkiem.
Zaczęłam panikować, bo nie byłam jeszcze ubrana i nie miał mi kto zapiąć 25 pętelek z tyłu sukni...moje butki i kabaretki:)

image

W końcu się udało i spóźnieni pojechaliśmy na sesję do Orłowa – ludzi mnóstwo, ale zupełnie nam to nie przeszkadzało, co chwilę ktoś obcy składał nam życzenia:) Wiatr podobno bardzo mocno wiał i podobno nie było ze ciepło – ale nam było tak gorąco z wrażeń, że nie zauważyłam:D Trochę fotek z sesji – tu zaliczyłam też pierwszą dziurę w sukni:O

image

image

image

image

image

image

image

image

a tu uciekająca Panna Młoda..... hehehe:)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Po sesji wracamy na chwilkę do domku na błogosławieństwo (w pośpiechu zjadłam jeszcze pół Marsa z obawy, że wszyscy w kościele usłyszą jak bardzo burczy mi w brzuchu:))...poza tym musiałam dzwonić do kwiaciarni w sprawie płatków róż, bo okazało się, że te które zbierałam sama przez pół roku, delikatnie mówiąc zgniły;P......no i w końcu wychodzimy i jedziemy do kościoła:)

image

I przyjeżdżamy pod kościół – wyobrażałam sobie ten moment 100 razy i było dokładnie tak jak myślałam – super uczucie, kiedy wszyscy na nas już czekali i wypatrywali nas pod kościołem:) Przyszło tyle ludzi...znajomi z pracy, z uczelni, z ogólniaka i nawet z podstawówki:) Wysiadamy....:)

image

image

image

image

image

I największy stres tego dnia czyli msza - ostatnie poprawki w zakrystii...:)

image

Droga do ołtarza, jedna z dziewczynek zupełnie zapomniała, że ma sypać kwiatki i po prostu sobie przespacerowała:) a druga w ostatniej chwili zapytała, czy może sypać na mnie a nie na ziemię – moje szczęście, że zapytała, dopiero by było hehe:)

image

image

image

No i nadszedł czas na przysięgę...poszło pięknie ale głos troszkę mi się zatrząsł w pewnym momencie, podobno prawie nie było mnie słychać, chociaż zdawało mi się, że mówię strasznie głośno hehe:) Co chwilę było słychać czyjeś pochlipywania z tyłu...Mój mąż natomiast z tego stresu przez pierwsze słowa przysięgi patrzał na księdza zamiast na mnie – na swoje szczęście szybko się zorientował – oj, byłyby bęcki:)

image

image

image

Obrączki...ksiądz trochę się namęczył, żeby je odplątać z poduszeczki...

image

image

I już – jesteśmy mężem i żoną:) jak jakieś głupki oglądamy co chwilę obrączki – zupełnie tego nieświadomi hehe:)

image

Jeszcze kilka fotek z kościoła:)

image

image

image

image

image

image

i wychodzimy...

image

Składanie życzeń trwało prawie godzinę (taksówkarze byli już wkurzeni, że muszą tyle czekać:)), przyszło naprawdę mnóstwo ludzi, za co wszystkim bardzo dziękujemy:)

image

image

image

image

image

image

image

I już pod hotelem...Kierownictwo wyszło żeby nas przywitać i pogratulować – mile nas to zaskoczyło

image

image

Sala wyglądała przepięknie, cudnie przystrojone stoły – wszystko tak jak miało być, w kolorze złoto/ecru - pierwszy toast, naprawdę przepyszny obiad a przy tym wszystko pięknie podane. Faltom spisał się na medal, zorganizowali naprawdę królewskie przyjęcie. Obsługę i ilość kelnerów widać zresztą na zdjęciach – mówią same za siebie:)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

A to nasze (z wielkim poświęceniem) robione przeze mnie winietki:) Robiłam też zawieszki na wódkę, ale przy pudełeczkach dla gości już się poddałam – zrobiłam połowę, więcej nie zdążyłam wiec dalej leżą w szafie:)

image

Problemy z podpięciem trenu do pierwszego tańca....DJ czeka, ja wkurzona, Marcin wkurzony a mamy i ciotki walczą z suknią....

image

image

I pierwszy taniec, pod koniec wybucha balon a wszyscy aaaa, ooooo.....hehehe:) bardzo wzruszający moment:)

image

image

image

Po obiadku wjeżdża nasz tort weselny...na szczycie cukrowe figurki pary młodej w wykonaniu cukiernika z Delicji - cudo:)

image

image

image

image

I zabawa do białego rana:) Nasz Dj to naprawdę wariat:) bawił się razem z nami do (dosłownie) upadłego, momentami myślałam, że serce mi wyskoczy

image

image

image

image

image

A niektóre dzieci zasypiały ze zmęczenia na podłodze:O

image

Podziękowania dla rodziców – po prostu wiedziałam, wiedziałam, że tak będzie – pierwsze słowa Sipińskiej, ja nie zdążyłam nic powiedzieć i już popłynęły mi łzy – a potem wszystkim pozostałym:)

image

image

Oczepiny...trochę konkursów i śmiechu:)
image

image

a tutaj wywróżyliśmy sobie synka:)

image

I moja mała sesja w hotelowych wnętrzach:)

image

image

image

image

image

i z mężusiem

image

A na koniec kilka fotek z naszego ‘tygodniowego miesiąca miodowego’:)

image

image

image

image

I KONIEC:D

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecznego usmiecju

Wow! Jak pięknie :)
Wszystkiego najlepszego :)

agus jestem pod wrażeniem.Wszystko wyszło Wam rewelacyjnie!!!!!!Składam najserdeczniejsze życzenia.Mam kilka pytan:
Jaka to sukienka???- jest boska!!!!
Gdzie byliście na miesiącu miodowym???
To na razie tyle:)
image
Jeszcze raz wszystkiego dobrego ..szczęścia !!! Wasz DJ.
super zdjęcia - pozadrościć tylko:) dużo szczęścia i wiecznej radości jak w dniu ślubu:)

image
image
Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze życia!!!!
Piekne zdięcia!!!!!
A gdzie była podróż poslubna?

image
ślicznie napisana relacja, tak od serca :) mało takich na weslniku, a szkoda...
Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na Waszej nowej drodze życia!!!
ło matko! strasznie dluga ale fantasyczna relacja!!!!

jeszcze raz zycze Wam samych pieknych dni!!!

image
image
Bardzo ładnie wyglądałaś, tak subtelnie i delikatnie, świetnie suknia wyglądała z tyłu; prześliczne zdjęcia! Wszystkiego najlepszego dla was obojga na tej nowej drodze życia!

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Wszystkiego dobrego dla Was obojga :)
- czy Twój mąż chodził może do XII LO w Gdyni do Wendy - bo wydaje mi się że znamy się z widzenia?
Jeszcze raz wszystkiego naj...
Dziękuję dziewczynki:)))
Wiem, ze dluga ta relacja ale to i tak w duzym skrocie hehe:) prawda taka, ze uwielbiam czytac relacje innych wiec Wam swojej tez nie pozalowalam;)
suknia to Sincerity 3234 a bylismy w Egipcie:)

image
image
Ślicznie wyglądałaś księżniczko, to moja druga relacja jaką przeczytałam na forum, bo jestem świeżynką :-) i wzruszyłam się do łez....takie to wszystko jest ekscytujące i niezwykłe. Zazdroszczę Wam, ze to już przeżyłyście, ja musze jeszcze tyle czekać i latać i załatwiać :-) ale i tak się cieszę !!!!
Możesz podać mi namiary na taki pyszny torcik?-ta para ślubna rewelacyjna!(ile kosztował?)

image
image
Przepieknie wyglądaliście!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Agnieszko, czekałam na tą relację z zapartym tchem i jest przecudowna. Wyglądałaś przepięknie! Pan w "złotym meloniku" wywołał miłe wspomnienia, mogę potwierdzić, że potrafi niezmordowanie tańczyć do białego rana!

Twoja fryzura - naprawdę ciekawa, kolor włosków chyba zgapię, o ile się na moich włosach da

Wizytówki ;oP piękne hehe, jak to się stało, że akurat te sfotografowałaś hihi.

Serdecznie Was pozdrawiam i życzę Wam miłości i radości.
Jej.... rozmarzyłam się

image
image
GRATULACJE :) Wszystkiego dobrego !!

image
image
Wszystkiego Najlepszego
a tak przy okazji znam Łukasza i Sylwię
gratulacje!!!!

Wszystkiego, wszystkiego najlepszego! :)

Śpiąca malutka rozbawiła mnie do łez! :)))))))) Naprawde super niezła impreza! :)

Z calego serca duzo milosci i szczescia w zyciu. :)

[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Megii - tak chodzil do XII:)
Tysiola - tak to sie stalo, ze nie ja sfotografowalam tylko sam Lukasz:) - ja z tego wszystkiego nie zrobilam zdjec ani winietkom, ani zawieszkom - a tak sie nad nimi meczylam.....:( ani krowkom weselnym, ani weselnym kieliszkom:) nie mowiac o tym ze nie mam nawet zadnego zdjecia z tego dnia z cala swoja najblizsza rodzina...eh...teraz ja bede czekac na Twoja relacje;)

Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za wszystkie miłe słowa!!!:)))))

image
image
ale suuuper!
Aguś, popłakałam się i ze śmiechu i wzruszenia :)
Jeszcze raz - gorące gratulacje!

usmiechu przez caałe zycie takiego jak w dnu slubu!!!! :)

image
Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze !!

image

image[/url]
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/ur
wszystkiego dobrego i gratulacje
image

image
Oglądam po raz piaty ;o) i napatrzeć się nie mogę. Gdzie zamówiliście takie piekne kwiaty dla rodziców?

i czy długo wcześniej zaczełaś farbować włosy, aby mieć taki ładny kolor?

image
image
przepiekna z was para. Tobie i mężowi dobrze z oczu patrzy;-)))
Wiele szcześcia i radosci i spełnienia marzeń.
Ślicznie wygladaliscie!!!
tysiola, pasemka robilam 2 tyg przed slubem, specjalnie tak, bo przez te pierwsze dni zawsze wydaja mi sie za jasne a po 2 tyg jest tak akurat:)
a kwiatki u mnie na Obluzu w kwiaciarni- ta sama kobitka zajela sie wszystkimi kwiatami -od wiazanek po kwiatki na samochod, sale i do kosciola, tu jest jeszcze jedno zdjecie na ktorych widac te kosze dla rodzicow, mialo byc wklejone wyzej ale cos widze ze nie wyszlo:)
image

image
image
Witam cieplutko wszystkie forumowiczki. Jestem od dziś świeżynką, Twoja relacja jest drugą jaką przeczytałam-aż się wzruszyłam i łezka mi się zakręciła. Przede mną jeszcze tyle szukania i załatwiania.
Wygladałaś cudownie księżniczko :-) Suknia piękna, może chcesz sprzedać?:-)
Czy mogłabyś mi podać namiary na ten pyszny torcik z tą parką?Jest extra!Pozdrawiam

image
image
Piękne ;o)

image
image
wszystkiego najlepszego agusp :) piekna relacja :))

piękna relacja ...piękna para :) spełnienia marzeń :)

image
image

Wszystkiego najlepszego :) Piekna relacja :)

Bardzo mi sie podoba wasza sala i dekoracja :)

Świetnia relacja!!! Wszystkiego Najlepszego:)

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
Piękna relacja i ile fotek - szok !!!!

Pięknie wyglądaliście :-)

Wszystkiego Najlepszego Kochani

image
image
Gratulacje!!

Pozdrow ode mnie meza...omal nie spadlam z krzesla ;-) to moj kolega z podstawowki ;-))) Chodzilam z Marcinem do jednej klasy ;-))). Pokarz mu moja relacje...powinien mnie poznac ;-)! Mialam slub tydzien po was!

Zycze wam wszystkiego naj naj naj!!!
wszystkiedo dobrego i najlepszego sliczna suknia figurka wogole wszystko cacy:)

image
tez bym chciala zeby mi sie tak wszystko udalo jak Tobie:))))cacy:)
agusp, wszystkiego naj naj naj, pięknie wyglądaliście razem, przepiękna sukienka i wogule wszystko suuuper, buziaki dla was i życzę wam dużo miłości i wytrwania :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

image
image
agusp piekna relacja na prawde mozna by bylo tak na was patrzyc i patrzyc

a powiedz mi ile kosztowal ten tort i na ile mieliscie osob

[url=http://www.forum.e-wesele.pl/]
image[/url]
image
Tak pięknie opisałaś ten wyjątkowy dzień, że już nie mogę się doczekać naszego. Ach... by był podobnie piękny jak Wasz:) Wszystkiego najlepszego!!

image
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

pani Ela Baczewska... moją paszczę też doprowadziła do porządku :) jest rewelacyjna

image
image
dziewczyny, jestescie kochane:) bardzo, bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia:)
co do sukni...gdybym wiedziala, ze bedzie tyle chetnych na kupno (Matea, nie jestes pierwsza:)) to bym ja sama kupila:) ale niestety byla tylko wypozyczona...
a jesli chodzi o torcik, wazyl 9kg, na 75 osob, kosztowal 500zl+50zl za cukrowa figurke (poszlam ze zdjeciem i cukiernik zrobil doslownie identyczna! - poprosilam tylko o zmiane koloru wlosow panny mlodej bo tamta byla czarnulka:)) - zamawiany w Delicjach
Michalowa - no patrz jaki ten swiat maly:)))

image
image
tylko pozazdrościc.

image
gratulacje !!!! i wszystkiego najlepszego :)
sliczna mialas fryzure

piekna fryzurka,cudna suknia,sliczna figurka na tort :) mam prosbe czy moglabym prosic na maila o fotke fryzurki???super kolor :) chcialabym zgapic :P aha i gdzie tak fajniue farbuja wlosy? z gory dziekuje karcia273@wp.pl
Agus...prosze o podanie nr. tel. do cukiernika i delicji. Kto robił Wam taką fajną dekorację-te serduszka z balonów? super mi się podobają

image
image
kochana akto zrobił Ci takie ładne paznokcie?

image
image
przylaczam sie do pytania piekne pazurki;)zycze wam duzo szczescia,super relacja,tak duzo zdjec az sie milo oglada

image
naprawdę pięknie wygladałaś, oboje super. Masz namiary na tego dj u was na weselu ile kosztuje prowadzenie wesela przez niego, a i adres restauracji w której mieliscie wesele. Jeszcze raz wszystkiego naj naj
wszystkiego najlepszego;))

image
image
;o) Zgadnij od czego dziś zaczęłam dzień... jak nie od obejrzenia Waszej relacji po raz xxx ;o)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

image
image
karolka1985 - zaraz poszukam fotek, na których lepiej widać fryzurę i wyślę Ci mailem:) Jeśli chodzi o fryzjera, od lat chodzimy (ja, moja mama i siostra:)) w to samo miejsce – Koseda w Gdyni Chyloni (na dole, w budynku Domu Towarowego Chylonia) – tam wszystkie babki są profesjonalistkami i można bez obawy im się powierzyć:) my chodzimy do p.Ewy (ten salon był oficjalnym fryzjerem Miss World w zeszłym roku – i naprawdę można im zaufać, my zawsze wychodzimy zadowolone:) a moja ciocia była teraz z nami i powiedziała, ze po raz pierwszy w życiu jest zadowolona po wyjściu od fryzjera:))

Matea- dekorację robiła firma Dorado z Gdańska, koszt takich balonowych serc za Parą Młodą to 200zł o ile dobrze pamiętam...a jeśli chodzi o tort i Delicje – tam jest tylko jeden cukiernik od takich rzeczy, nie wiem nawet jak się nazywa, bo wszystko załatwiałam z panią, która przyjmuje zamówienia (nie wiem czy to nie przypadkiem szefowa, bo zawsze ją wołali kiedy mówiłam, że chodzi o zamówienie na wesele) –
(tych cukierni jest kilka, ale zamawiać chyba najlepiej na 10 Lutego w Gdyni, bo to ta ‘główna’)
namiary:)
http://www.delicje.xcom.pl/delicje.htm

necik – wesele było na sali balowej w hotelu Faltom w Rumi http://www.hotel-faltom.com.pl/
a nasz DJ to p. Andrzej Karżewicz z Elbląga – jest rewelacyjny!!! Muzyka leci z płyt, ale sam podśpiewuje i szaleje na parkiecie (co zresztą widać na fotkach:)) – naprawdę potrafi bawić ludzi:D
mam do niego tylko tel. 504 290 264 (my płaciliśmy 1000zł)

a pazurki... – sama do ostatnich dni nie miałam pojęcia co z nimi zrobić, bo całe życie miałam swoje naturalne...i na fryzurze próbnej zobaczyłam swojej fryzjerki, ze ma śliczne paznokcie i tym sposobem trafiłam do Agi (Pustki Cisowskie) tel. 660 414 514 – robi tylko akryl i french (ze wzorkami chyba tez jeśli ktoś sobie życzy) – przesympatyczna osoba a przy tym robi to naprawdę bardzo dokładnie i ślicznie – ja się tak przyzwyczaiłam, ze 2 dni temu znowu u niej byłam na uzupełnieniu, chociaż miały być tylko na ślub...mój maż jest tylko bardzo niepocieszony z tego powodu, bo nie znosi takich:)

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia!!!!:D Tysiolka, kochana jestes:))) no i teraz masz zadanie bojowe - zeby Twoja relacja tez była taka długa;P albo dluzsza!!!:)

image
image
Gratulacje!
Cały czas uśmiech na twarzach! Super:)
Uśmiechajcie się tak zawsze!

image

image
CUDOWNIE WYGLĄDALIŚCIE!!!!!!! wSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO, JEDNA Z LEPSZYCH RELACJI NA FORUM, A WSZYTSKIE TAKIE BYC POWINNY ;-)

image
image
super zdjeci ai wesele. mam pytanie gdzie zamawials wiazanke , i masz namiary do tej wizazystki, ile kosztowal towj mal=kijaz i wiazanka jesli mozesz powiedzic?? i gdzie zamawilisci ete figutki na tort sa super moze chcesz sprzedac??:)
masz jakies dokladniejsz zdjecie twojego makijkazu??
a gdzie byliście w Egipcie? Jaki to hotel?

image

Wiązanka – kwiaciarnia Casablanca na Obłużu (pani Ania)
Makijaż to oczywiście słynna pani Ela Skoczeń - www.es-wizaz.pl
(kosztował 125zł- chyba...nie pamiętam dokładnie), mam dokładniejsze zdjęcia ale w domu (a teraz jestem w pracy:)), więc wyślę Ci wieczorkiem:)
o torcie i figurce pisałam wyżej – była z masy cukrowej:) i nie mam jej na sprzedaż, bo ktoś urwał panu młodemu głowę (i pewnie zjadł hehehe)
a w Egipcie byliśmy w Makadi (20km od Hurghady) – hotel Le Meridien Makadi Bay 5* - rewelacyjny....te baseny....:)))

image
image
Dzięki, ruszamy na Egipt w przyszłym tygodniu....., ale do innego hotelu który jest podobny do tego w którym Wy byliście... - myślałam, że to ten sam hotel....... :), pozdrawiam i życzę dużo szczęścia....

image

Wszystkiego dobrego! Swietna relacja! Pieknia para. Przyłaczam sie do prośby o dokładniejsze zdjęcia makijażu, za które z góry dziękuję: monta2@op.pl
image
Agulka... wyslij mi prosze zdjęcie tej parki z tortu na maila...nakręciłam się na nią strasznie.A sukieneczkę gdzie wypożyczałaś i ile kosztowało wypożyczenie?

image
image
dziewczyny obiecane zdjęcia makijazu:)
image
image

a suknia jest do wypozyczenia na pewno w Madonnie w Gdyni, ja sie nie załapałam:( i swoją wypożyczałam w salonie LadyM w Starogardzie Gdańskim (cena 2500zł, wypożyczenie 1200zł)
Matea, zdjecie swojej figurki zaraz Ci wysle, a w poniedziałek moge Ci wysłac parę innych fotek takich figurek, bo mam tego mnostwo (ale w pracy:))

image
image
Super Aguś-jestes kochana!!! więc czekam na te fotki parek

image
image
Agnieszko,

jeszcze raz najserdeczniejsze zyczenia i gratulacje!!!
Wygladaliscie tego dnia cudnie :)

Milo bylo przeczytac cala relacje z tego dnia :) oraz zobaczyc reszte tych pieknych zdjec.

Pozdrawiam,
Ola
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
piekna relacja :))) piekna mialas sukienke i bardzo podobalo mi sie ustrojenie sali tak prosto i na temat:)))Gdzie kupowalas te baloniki malutkie ??????

Hmmm i miejsce wydaje mi sie znajome hehe:)))
Pracuje w Faltomie :)

image
Jeszcze raz wszystkiego naj, naj...
Miło było Was widzieć razem w tak pięknym dniu i to na żywo :))))
Piękne macie fotki
Dużo miłości :))))))
Pozdrowienia dla (już) ;) meża M. :))

image
Dziękuję dziewczynki:D
andzik, Ty sie tam pewnie stresjesz teraz, za 2 godz slub....:) na pewno bedzie pieknie:))
Agusia22- pracujesz w Faltomie? bylas na moim weselu moze...?hehehe:) te male baloniki (rozumiem, ze chodzi i te z balonu wybuchowego) - sama tego nie robilam tylko firma Dorado z Gdanska, oni to 'instalowali' na sali:)

image
image
jeszcze dokladniejsze zblizenie tego makujazu o ktore prosilyscie, znowu cos mi nie wyszlo...;P
image

image
image
gratuuję!!!

cudowna relacja ;]

życzę duzo szczęścia i miłości!!!!
ale sie rozmarzyłam.... ...................:)

image
super relacja ,,,,,,,,,,,,,,,,wszystkiego najlepszego
Gratuluję! Rewelacyjna suknia i makijaż!

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
Gratuluje sliczni ludzie sliczne zdjecia

image

image
20 lipca 2007
UP ;o)

image
image
Wspaniale!! Serdecznie gratuluje, piekne wesele i Wy tacy szczesliwi!!!

Piekna sukienka, moze chcesz ja odsprzedac? Chetnie odkupie.

Pozdrawiam

Irena
dziękuję:)))
a suknia była niestety tylko wypożyczona...

image
image
NAJlepsze życzenia!!!

pięknie wyglądałaś:) chyba nie byłaś bardzo zdenerwowana, to dobrze.
piękny mały bukiecik - kontrastowe róże super:)

imageimage
wszystkiego co najlepsze!!!! super relacja!

image
image
wszystkiego naj naj naj

Dziekuję super relację ;) Pozdrawiam

image
hejka agusp, chcialabym zapytac czy kupowalas balon strzelajacy z allegro? jesli tak to czy posiadasz instrukcje obslugi do niego?bo mi przyslali bez... jesli masz to prosze przeslij mi, dzieki

WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
alycja - balon 'instalowała' firma, która zajęła się dekoracją sali...wiem, że był do niego jakiś mały detonator, bo DJ odpalił go podczas pierwszego tańca, ale jak to wyglądało i gdzie było to nie mam pojęcia....napisz do tych od których kupiłaś, niech Ci powiedzą jak to dziala:)

image
image
hejka, no tak, pisalam ale zero odzewu, wiesz ja oczywiscie wiem ze jest detonator, ale myslalam ze moze masz taka ''profesjonalna ''instrukcje:) hehe, dzieki mimo wszystko, a twoja relacja jest naprawde piekna i wzruszajaca!
gratulacje, bardzo ladnie wygladalas:)))

WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Agusp mogłabyś mi napisać na e-maila skąd z Obłuża miałaś bukiecik ślubny??

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image
Agusp- ślicznie wyglądaliście.Agusp, czy masz może jakieś więsze zdjęcia bukietu i mogłabys mi wysłać na maila: alessandra23@tlen.pl Bukiecik jest śliczny, a jak się trzymał? W której kwiaciarni był wykonany?

super relacja agusp!:)

image
image
Wszystko wyglada cudownie, i mam wrazenie, ze tak jak sobie wszystko wymarzylas - i to najwazniejsze! Naprawde szczere GRATULACJE!

cywilny
image
koscielny
image
Uśmiechnęłam się widząc Twoją relację :) z radości, że jednak świat może być piękny :)) serdeczne życzenia!!
image

image
Gratulacje!!!! Wygladaliście cudownie:)Aż łeska sie w oku zakręciła:))))Wspaniałe zdjęcia i jak widać wesele się udało i wszyscy zadowoleni:))))Naprawde super!!!Jeszcze raz gratulacje:)

image
image
Witam i też gratuluje :) Ślicznie wyglądaliście, a relacje czyta się z zapartym tchem :) Mam taka prośbę czy masz jeszcze namiary na tą firmę dekoracyjną z Gdańska- ślicznie to zrobili i chciałabym tak samo :) Ile w sumie wyniosła Cię ich usługa?? Proszę o info na maila agamotyl@wp.pl
o rany, podbity wątek po takim czasie....:) miło powspominać....:)) Ta firma to Doraco z Wrzeszcza, maila zaraz wysyłam, bo gdzieś to wszystko jeszcze mam:)
image
image
Coś niesamowitego w tych oczach tli się miłość nic dodac nic ująć
wróżka Angelika
Klimat jak na kremacji babci. Szaro buro i nijako.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Efa, to po co odkopujesz watek sprzed 6 lat? Autorce relacji, o ile tu czasem zaglada, zycze zeby nie przejmowala sie uwagami tego typu :-)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak w ogóle można coś takiego napisać o czyimś ślubie. po co tu zaglądasz sfrustrowana krowo??

pokaż swoje zdjęcia anonimowy trolu - ocenimy czy może ty wyglądasz szaro, buro i jak po kremacji...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Kasyno (3 odpowiedzi)

Verde Kasyno to platforma, która zapewnia bezpieczne i ekscytujące doświadczenie w grach...

do góry