Widok

NASZ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ – DŁUGO OBIECYWANA RELACJA Z 07.07.07 :D

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W końcu:D...w końcu doczekałam się cudnych zdjęć i własnej relacji na weselniku
Relacja będzie naprawdę długa, bo jest o czym opowiadać. Podziękowania też będą długie, bo jest komu dziękować. Mam nadzieję, że Was nie zanudzę...:) (jak dacie radę to przeczytać, w tym czasie akurat załadują się zdjęcia)

Na początek – dziękuję mojej ukochanej babci - odeszła od nas miesiąc przed ślubem, a mimo wszystko czułam, że jest z nami i wszystko widzi...nie da się tego opisać, ale coś w tym wszystkim jest...

Dziękuję rodzicom i siostrze-świadkowej za to, że przeżywali ten dzień tak mocno jak my – a chwilami miałam wrażenie, że nawet mocniej;) Mamie i siostrze – za wytrwałość w poszukiwaniach sukni i związanych z tym wycieczek...

Dziękuję pani Ewie z salonu fryzjerskiego Koseda za prześliczną fryzurę, którą wyczarowała z moich włosów nie mających tego dnia najmniejszej ochoty się kręcić– wyszło pięknie:)

Dziękuję pani Eli Skoczeń za... co tu dużo mówić – cudny makijaż, jakiego w życiu nie miałam...dzięki któremu czułam się jak nigdy dotąd i nie musiałam martwić się o to, jak wyjdę na zdjęciach. Makijaż, który o 4 rano dalej był tak piękny jak o 13 i zmywałam go z ciężkim bólem serca (ale sztuczne rzęsy zostawiłam na niedzielę):)

Dziękuję pani doktor Eli Baczewskiej z Elmedu, dzięki której mam cerę, jakiej u siebie nie pamiętam i za nieoczekiwany prezent ślubny w przeddzień ślubu w postaci bezpłatnego zabiegu:)

Dziękuję naszemu koledze Mirkowi za cudne obrączki – są dokładnie takie jak chcieliśmy, jeśli nie ładniejsze:)

Dziękuję kierownictwu i obsłudze hotelu Faltom w Rumi – wiedziałam, ze nie ma się czego obawiać bo są profesjonalni ale nie wiedziałam, że aż tak – jakość na najwyższym poziomie, zadbali o każdy najdrobniejszy szczegół, po prostu spisali się na 6 – cudownie przystrojone stoły, pięknie podane i przepyszne jedzenie – wszyscy byli pod wrażeniem:) Nie można im zarzucić po prostu niczego. A do tego jeszcze nasz apartament z ogromnym łóżkiem.....:) iście królewsko

Dziękuję pani z firmy Dorado za piękne przystrojenie sali, za balon wybuchowy, który wywołał okrzyki zachwytu;)

Dziękuję pani Ani z kwiaciarni na Obłużu za cudną wiązankę (była jeszcze piękniejsza niż ta, którą przyniosłam na zdjęciu, nie spodziewałam się, że wyjdzie tak przepięknie), za piękne kwiaty na salę, przystrojenie samochodu i kościoła – wszystko idealnie skomponowane i po prostu prześliczne:)

Dziękuję cukierni Delicje za przepiękny tort – ta cukrowa figurka pary młodej przerosła moje oczekiwania – pan cukiernik z Delicji to prawdziwy artysta:)

Dziękuję panu w złotym meloniku – naszemu DJ’owi panu Andrzejowi Karżewiczowi, który pięknie poprowadził wesele – wesoło, na luzie i tak, że każdy znalazł coś dla siebie:) A balon wybuchł podczas pierwszego tańca dokładnie w tej sekundzie, w której miał wybuchnąć – wielkie wyrazy uznania, że się udało:)

Dziękuję naszemu kamerzyście panu Krzysztofowi Cymbaluk z Bemarmedia za to, że że pracował tak, jakby go nie było i nie znikał mu uśmiech z twarzy:) Na film jeszcze czekamy...ale na pewno będzie piękny.

Dziękuję Grupie-a-propos za przepiękne zdjęcia, naprawdę jesteście profesjonalistami – potraficie uchwycić to, co najpiękniejsze a przy tym tak naturalne...nigdy nie sądziłam, że kiedykolwiek będziemy mieć takie zdjęcia:)

Dziękuję kierowcy limuzyny, za bieganie po Estakadzie Kwiatkowskiego w celu złapania naszej wiązanki z maski, którą porwał nam wiatr:)

Dziękuję mojemu mężowi za zachowanie świętego spokoju mimo nerwów i stresów tego dnia – że twardo przy mnie stał i mocno ściskał za rękę podczas przysięgi:)

Dziękuję też naszym kocurkom, które były wyjątkowo grzeczne podczas naszej nieobecności i nie zdemolowały mieszkania jak to mają w zwyczaju;P

A na koniec... DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM WAM KOCHANE FORUMKI ZA WSPARCIE, WSKAZÓWKI, ZA WSZELKĄ POMOC, ZA ŻYCZENIA...ZA TO, ŻE ZAWSZE MOŻNA NA WAS LICZYĆ – NIE ZORGANIZOWAŁABYM TAKIEGO ŚLUBU I WESELA GDYBY NIE WESELNIK – BO NIE WIEDZIAŁAM NAWET OD CZEGO ZACZĄĆ:):):)

No to teraz relacja:)
Ten dzień był najpiękniejszym dniem w naszym życiu, tyle wzruszeń, łez i radości na raz....wszystko się udało i było naprawdę cudownie...
ale do rzeczy:)
Z narzeczonym pożegnałam się w piątek i noc przed ślubem spałam u mamy. Budzik zadzwonił o 6...po czym stwierdziłam, że jest mi tak niedobrze i tak się boję, że nie wstanę...ale nie było wyjścia – nic nie zjadłam, wypiłam herbatkę z melisy i pojechałyśmy na 8 do fryzjera:)

image

i moja prawie gotowa fryzurka:)

image

Po fryzjerze w samochód i szybko do domu, zmusiłam się do zjedzenia ¼ bułki, po czym przyjechała pani Ela Skoczeń. Najpierw ja, potem siostra, pani Ela malowała mamę, kiedy przyjechał mój jeszcze nie mąż:) przystrojonym autkiem.
Zaczęłam panikować, bo nie byłam jeszcze ubrana i nie miał mi kto zapiąć 25 pętelek z tyłu sukni...moje butki i kabaretki:)

image

W końcu się udało i spóźnieni pojechaliśmy na sesję do Orłowa – ludzi mnóstwo, ale zupełnie nam to nie przeszkadzało, co chwilę ktoś obcy składał nam życzenia:) Wiatr podobno bardzo mocno wiał i podobno nie było ze ciepło – ale nam było tak gorąco z wrażeń, że nie zauważyłam:D Trochę fotek z sesji – tu zaliczyłam też pierwszą dziurę w sukni:O

image

image

image

image

image

image

image

image

a tu uciekająca Panna Młoda..... hehehe:)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Po sesji wracamy na chwilkę do domku na błogosławieństwo (w pośpiechu zjadłam jeszcze pół Marsa z obawy, że wszyscy w kościele usłyszą jak bardzo burczy mi w brzuchu:))...poza tym musiałam dzwonić do kwiaciarni w sprawie płatków róż, bo okazało się, że te które zbierałam sama przez pół roku, delikatnie mówiąc zgniły;P......no i w końcu wychodzimy i jedziemy do kościoła:)

image

I przyjeżdżamy pod kościół – wyobrażałam sobie ten moment 100 razy i było dokładnie tak jak myślałam – super uczucie, kiedy wszyscy na nas już czekali i wypatrywali nas pod kościołem:) Przyszło tyle ludzi...znajomi z pracy, z uczelni, z ogólniaka i nawet z podstawówki:) Wysiadamy....:)

image

image

image

image

image

I największy stres tego dnia czyli msza - ostatnie poprawki w zakrystii...:)

image

Droga do ołtarza, jedna z dziewczynek zupełnie zapomniała, że ma sypać kwiatki i po prostu sobie przespacerowała:) a druga w ostatniej chwili zapytała, czy może sypać na mnie a nie na ziemię – moje szczęście, że zapytała, dopiero by było hehe:)

image

image

image

No i nadszedł czas na przysięgę...poszło pięknie ale głos troszkę mi się zatrząsł w pewnym momencie, podobno prawie nie było mnie słychać, chociaż zdawało mi się, że mówię strasznie głośno hehe:) Co chwilę było słychać czyjeś pochlipywania z tyłu...Mój mąż natomiast z tego stresu przez pierwsze słowa przysięgi patrzał na księdza zamiast na mnie – na swoje szczęście szybko się zorientował – oj, byłyby bęcki:)

image

image

image

Obrączki...ksiądz trochę się namęczył, żeby je odplątać z poduszeczki...

image

image

I już – jesteśmy mężem i żoną:) jak jakieś głupki oglądamy co chwilę obrączki – zupełnie tego nieświadomi hehe:)

image

Jeszcze kilka fotek z kościoła:)

image

image

image

image

image

image

i wychodzimy...

image

Składanie życzeń trwało prawie godzinę (taksówkarze byli już wkurzeni, że muszą tyle czekać:)), przyszło naprawdę mnóstwo ludzi, za co wszystkim bardzo dziękujemy:)

image

image

image

image

image

image

image

I już pod hotelem...Kierownictwo wyszło żeby nas przywitać i pogratulować – mile nas to zaskoczyło

image

image

Sala wyglądała przepięknie, cudnie przystrojone stoły – wszystko tak jak miało być, w kolorze złoto/ecru - pierwszy toast, naprawdę przepyszny obiad a przy tym wszystko pięknie podane. Faltom spisał się na medal, zorganizowali naprawdę królewskie przyjęcie. Obsługę i ilość kelnerów widać zresztą na zdjęciach – mówią same za siebie:)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

A to nasze (z wielkim poświęceniem) robione przeze mnie winietki:) Robiłam też zawieszki na wódkę, ale przy pudełeczkach dla gości już się poddałam – zrobiłam połowę, więcej nie zdążyłam wiec dalej leżą w szafie:)

image

Problemy z podpięciem trenu do pierwszego tańca....DJ czeka, ja wkurzona, Marcin wkurzony a mamy i ciotki walczą z suknią....

image

image

I pierwszy taniec, pod koniec wybucha balon a wszyscy aaaa, ooooo.....hehehe:) bardzo wzruszający moment:)

image

image

image

Po obiadku wjeżdża nasz tort weselny...na szczycie cukrowe figurki pary młodej w wykonaniu cukiernika z Delicji - cudo:)

image

image

image

image

I zabawa do białego rana:) Nasz Dj to naprawdę wariat:) bawił się razem z nami do (dosłownie) upadłego, momentami myślałam, że serce mi wyskoczy

image

image

image

image

image

A niektóre dzieci zasypiały ze zmęczenia na podłodze:O

image

Podziękowania dla rodziców – po prostu wiedziałam, wiedziałam, że tak będzie – pierwsze słowa Sipińskiej, ja nie zdążyłam nic powiedzieć i już popłynęły mi łzy – a potem wszystkim pozostałym:)

image

image

Oczepiny...trochę konkursów i śmiechu:)
image

image

a tutaj wywróżyliśmy sobie synka:)

image

I moja mała sesja w hotelowych wnętrzach:)

image

image

image

image

image

i z mężusiem

image

A na koniec kilka fotek z naszego ‘tygodniowego miesiąca miodowego’:)

image

image

image

image

I KONIEC:D

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecznego usmiecju

Wow! Jak pięknie :)
Wszystkiego najlepszego :)

agus jestem pod wrażeniem.Wszystko wyszło Wam rewelacyjnie!!!!!!Składam najserdeczniejsze życzenia.Mam kilka pytan:
Jaka to sukienka???- jest boska!!!!
Gdzie byliście na miesiącu miodowym???
To na razie tyle:)
image
Jeszcze raz wszystkiego dobrego ..szczęścia !!! Wasz DJ.
super zdjęcia - pozadrościć tylko:) dużo szczęścia i wiecznej radości jak w dniu ślubu:)

image
image
Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze życia!!!!
Piekne zdięcia!!!!!
A gdzie była podróż poslubna?

image
ślicznie napisana relacja, tak od serca :) mało takich na weslniku, a szkoda...
Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na Waszej nowej drodze życia!!!
ło matko! strasznie dluga ale fantasyczna relacja!!!!

jeszcze raz zycze Wam samych pieknych dni!!!

image
image
Bardzo ładnie wyglądałaś, tak subtelnie i delikatnie, świetnie suknia wyglądała z tyłu; prześliczne zdjęcia! Wszystkiego najlepszego dla was obojga na tej nowej drodze życia!

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Wszystkiego dobrego dla Was obojga :)
- czy Twój mąż chodził może do XII LO w Gdyni do Wendy - bo wydaje mi się że znamy się z widzenia?
Jeszcze raz wszystkiego naj...
Dziękuję dziewczynki:)))
Wiem, ze dluga ta relacja ale to i tak w duzym skrocie hehe:) prawda taka, ze uwielbiam czytac relacje innych wiec Wam swojej tez nie pozalowalam;)
suknia to Sincerity 3234 a bylismy w Egipcie:)

image
image
Ślicznie wyglądałaś księżniczko, to moja druga relacja jaką przeczytałam na forum, bo jestem świeżynką :-) i wzruszyłam się do łez....takie to wszystko jest ekscytujące i niezwykłe. Zazdroszczę Wam, ze to już przeżyłyście, ja musze jeszcze tyle czekać i latać i załatwiać :-) ale i tak się cieszę !!!!
Możesz podać mi namiary na taki pyszny torcik?-ta para ślubna rewelacyjna!(ile kosztował?)

image
image
Przepieknie wyglądaliście!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Agnieszko, czekałam na tą relację z zapartym tchem i jest przecudowna. Wyglądałaś przepięknie! Pan w "złotym meloniku" wywołał miłe wspomnienia, mogę potwierdzić, że potrafi niezmordowanie tańczyć do białego rana!

Twoja fryzura - naprawdę ciekawa, kolor włosków chyba zgapię, o ile się na moich włosach da

Wizytówki ;oP piękne hehe, jak to się stało, że akurat te sfotografowałaś hihi.

Serdecznie Was pozdrawiam i życzę Wam miłości i radości.
Jej.... rozmarzyłam się

image
image
GRATULACJE :) Wszystkiego dobrego !!

image
image
Wszystkiego Najlepszego
a tak przy okazji znam Łukasza i Sylwię
gratulacje!!!!

Wszystkiego, wszystkiego najlepszego! :)

Śpiąca malutka rozbawiła mnie do łez! :)))))))) Naprawde super niezła impreza! :)

Z calego serca duzo milosci i szczescia w zyciu. :)

[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Megii - tak chodzil do XII:)
Tysiola - tak to sie stalo, ze nie ja sfotografowalam tylko sam Lukasz:) - ja z tego wszystkiego nie zrobilam zdjec ani winietkom, ani zawieszkom - a tak sie nad nimi meczylam.....:( ani krowkom weselnym, ani weselnym kieliszkom:) nie mowiac o tym ze nie mam nawet zadnego zdjecia z tego dnia z cala swoja najblizsza rodzina...eh...teraz ja bede czekac na Twoja relacje;)

Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za wszystkie miłe słowa!!!:)))))

image
image
ale suuuper!
Aguś, popłakałam się i ze śmiechu i wzruszenia :)
Jeszcze raz - gorące gratulacje!

usmiechu przez caałe zycie takiego jak w dnu slubu!!!! :)

image
Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze !!

image

image[/url]
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/ur
wszystkiego dobrego i gratulacje
image

image
Oglądam po raz piaty ;o) i napatrzeć się nie mogę. Gdzie zamówiliście takie piekne kwiaty dla rodziców?

i czy długo wcześniej zaczełaś farbować włosy, aby mieć taki ładny kolor?

image
image
przepiekna z was para. Tobie i mężowi dobrze z oczu patrzy;-)))
Wiele szcześcia i radosci i spełnienia marzeń.
Ślicznie wygladaliscie!!!
tysiola, pasemka robilam 2 tyg przed slubem, specjalnie tak, bo przez te pierwsze dni zawsze wydaja mi sie za jasne a po 2 tyg jest tak akurat:)
a kwiatki u mnie na Obluzu w kwiaciarni- ta sama kobitka zajela sie wszystkimi kwiatami -od wiazanek po kwiatki na samochod, sale i do kosciola, tu jest jeszcze jedno zdjecie na ktorych widac te kosze dla rodzicow, mialo byc wklejone wyzej ale cos widze ze nie wyszlo:)
image

image
image
Witam cieplutko wszystkie forumowiczki. Jestem od dziś świeżynką, Twoja relacja jest drugą jaką przeczytałam-aż się wzruszyłam i łezka mi się zakręciła. Przede mną jeszcze tyle szukania i załatwiania.
Wygladałaś cudownie księżniczko :-) Suknia piękna, może chcesz sprzedać?:-)
Czy mogłabyś mi podać namiary na ten pyszny torcik z tą parką?Jest extra!Pozdrawiam

image
image
Piękne ;o)

image
image
wszystkiego najlepszego agusp :) piekna relacja :))

piękna relacja ...piękna para :) spełnienia marzeń :)

image
image

Wszystkiego najlepszego :) Piekna relacja :)

Bardzo mi sie podoba wasza sala i dekoracja :)

Świetnia relacja!!! Wszystkiego Najlepszego:)

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
Piękna relacja i ile fotek - szok !!!!

Pięknie wyglądaliście :-)

Wszystkiego Najlepszego Kochani

image
image
Gratulacje!!

Pozdrow ode mnie meza...omal nie spadlam z krzesla ;-) to moj kolega z podstawowki ;-))) Chodzilam z Marcinem do jednej klasy ;-))). Pokarz mu moja relacje...powinien mnie poznac ;-)! Mialam slub tydzien po was!

Zycze wam wszystkiego naj naj naj!!!
wszystkiedo dobrego i najlepszego sliczna suknia figurka wogole wszystko cacy:)

image
tez bym chciala zeby mi sie tak wszystko udalo jak Tobie:))))cacy:)
agusp, wszystkiego naj naj naj, pięknie wyglądaliście razem, przepiękna sukienka i wogule wszystko suuuper, buziaki dla was i życzę wam dużo miłości i wytrwania :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

image
image
agusp piekna relacja na prawde mozna by bylo tak na was patrzyc i patrzyc

a powiedz mi ile kosztowal ten tort i na ile mieliscie osob

[url=http://www.forum.e-wesele.pl/]
image[/url]
image
Tak pięknie opisałaś ten wyjątkowy dzień, że już nie mogę się doczekać naszego. Ach... by był podobnie piękny jak Wasz:) Wszystkiego najlepszego!!

image
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

pani Ela Baczewska... moją paszczę też doprowadziła do porządku :) jest rewelacyjna

image
image
dziewczyny, jestescie kochane:) bardzo, bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia:)
co do sukni...gdybym wiedziala, ze bedzie tyle chetnych na kupno (Matea, nie jestes pierwsza:)) to bym ja sama kupila:) ale niestety byla tylko wypozyczona...
a jesli chodzi o torcik, wazyl 9kg, na 75 osob, kosztowal 500zl+50zl za cukrowa figurke (poszlam ze zdjeciem i cukiernik zrobil doslownie identyczna! - poprosilam tylko o zmiane koloru wlosow panny mlodej bo tamta byla czarnulka:)) - zamawiany w Delicjach
Michalowa - no patrz jaki ten swiat maly:)))

image
image
tylko pozazdrościc.

image
gratulacje !!!! i wszystkiego najlepszego :)
sliczna mialas fryzure

piekna fryzurka,cudna suknia,sliczna figurka na tort :) mam prosbe czy moglabym prosic na maila o fotke fryzurki???super kolor :) chcialabym zgapic :P aha i gdzie tak fajniue farbuja wlosy? z gory dziekuje karcia273@wp.pl
Agus...prosze o podanie nr. tel. do cukiernika i delicji. Kto robił Wam taką fajną dekorację-te serduszka z balonów? super mi się podobają

image
image
kochana akto zrobił Ci takie ładne paznokcie?

image
image
przylaczam sie do pytania piekne pazurki;)zycze wam duzo szczescia,super relacja,tak duzo zdjec az sie milo oglada

image
naprawdę pięknie wygladałaś, oboje super. Masz namiary na tego dj u was na weselu ile kosztuje prowadzenie wesela przez niego, a i adres restauracji w której mieliscie wesele. Jeszcze raz wszystkiego naj naj
wszystkiego najlepszego;))

image
image
;o) Zgadnij od czego dziś zaczęłam dzień... jak nie od obejrzenia Waszej relacji po raz xxx ;o)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

image
image
karolka1985 - zaraz poszukam fotek, na których lepiej widać fryzurę i wyślę Ci mailem:) Jeśli chodzi o fryzjera, od lat chodzimy (ja, moja mama i siostra:)) w to samo miejsce – Koseda w Gdyni Chyloni (na dole, w budynku Domu Towarowego Chylonia) – tam wszystkie babki są profesjonalistkami i można bez obawy im się powierzyć:) my chodzimy do p.Ewy (ten salon był oficjalnym fryzjerem Miss World w zeszłym roku – i naprawdę można im zaufać, my zawsze wychodzimy zadowolone:) a moja ciocia była teraz z nami i powiedziała, ze po raz pierwszy w życiu jest zadowolona po wyjściu od fryzjera:))

Matea- dekorację robiła firma Dorado z Gdańska, koszt takich balonowych serc za Parą Młodą to 200zł o ile dobrze pamiętam...a jeśli chodzi o tort i Delicje – tam jest tylko jeden cukiernik od takich rzeczy, nie wiem nawet jak się nazywa, bo wszystko załatwiałam z panią, która przyjmuje zamówienia (nie wiem czy to nie przypadkiem szefowa, bo zawsze ją wołali kiedy mówiłam, że chodzi o zamówienie na wesele) –
(tych cukierni jest kilka, ale zamawiać chyba najlepiej na 10 Lutego w Gdyni, bo to ta ‘główna’)
namiary:)
http://www.delicje.xcom.pl/delicje.htm

necik – wesele było na sali balowej w hotelu Faltom w Rumi http://www.hotel-faltom.com.pl/
a nasz DJ to p. Andrzej Karżewicz z Elbląga – jest rewelacyjny!!! Muzyka leci z płyt, ale sam podśpiewuje i szaleje na parkiecie (co zresztą widać na fotkach:)) – naprawdę potrafi bawić ludzi:D
mam do niego tylko tel. 504 290 264 (my płaciliśmy 1000zł)

a pazurki... – sama do ostatnich dni nie miałam pojęcia co z nimi zrobić, bo całe życie miałam swoje naturalne...i na fryzurze próbnej zobaczyłam swojej fryzjerki, ze ma śliczne paznokcie i tym sposobem trafiłam do Agi (Pustki Cisowskie) tel. 660 414 514 – robi tylko akryl i french (ze wzorkami chyba tez jeśli ktoś sobie życzy) – przesympatyczna osoba a przy tym robi to naprawdę bardzo dokładnie i ślicznie – ja się tak przyzwyczaiłam, ze 2 dni temu znowu u niej byłam na uzupełnieniu, chociaż miały być tylko na ślub...mój maż jest tylko bardzo niepocieszony z tego powodu, bo nie znosi takich:)

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia!!!!:D Tysiolka, kochana jestes:))) no i teraz masz zadanie bojowe - zeby Twoja relacja tez była taka długa;P albo dluzsza!!!:)

image
image
Gratulacje!
Cały czas uśmiech na twarzach! Super:)
Uśmiechajcie się tak zawsze!

image

image
CUDOWNIE WYGLĄDALIŚCIE!!!!!!! wSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO, JEDNA Z LEPSZYCH RELACJI NA FORUM, A WSZYTSKIE TAKIE BYC POWINNY ;-)

image
image
super zdjeci ai wesele. mam pytanie gdzie zamawials wiazanke , i masz namiary do tej wizazystki, ile kosztowal towj mal=kijaz i wiazanka jesli mozesz powiedzic?? i gdzie zamawilisci ete figutki na tort sa super moze chcesz sprzedac??:)
masz jakies dokladniejsz zdjecie twojego makijkazu??
a gdzie byliście w Egipcie? Jaki to hotel?

image

Wiązanka – kwiaciarnia Casablanca na Obłużu (pani Ania)
Makijaż to oczywiście słynna pani Ela Skoczeń - www.es-wizaz.pl
(kosztował 125zł- chyba...nie pamiętam dokładnie), mam dokładniejsze zdjęcia ale w domu (a teraz jestem w pracy:)), więc wyślę Ci wieczorkiem:)
o torcie i figurce pisałam wyżej – była z masy cukrowej:) i nie mam jej na sprzedaż, bo ktoś urwał panu młodemu głowę (i pewnie zjadł hehehe)
a w Egipcie byliśmy w Makadi (20km od Hurghady) – hotel Le Meridien Makadi Bay 5* - rewelacyjny....te baseny....:)))

image
image
Dzięki, ruszamy na Egipt w przyszłym tygodniu....., ale do innego hotelu który jest podobny do tego w którym Wy byliście... - myślałam, że to ten sam hotel....... :), pozdrawiam i życzę dużo szczęścia....

image

Wszystkiego dobrego! Swietna relacja! Pieknia para. Przyłaczam sie do prośby o dokładniejsze zdjęcia makijażu, za które z góry dziękuję: monta2@op.pl
image
Agulka... wyslij mi prosze zdjęcie tej parki z tortu na maila...nakręciłam się na nią strasznie.A sukieneczkę gdzie wypożyczałaś i ile kosztowało wypożyczenie?

image
image
dziewczyny obiecane zdjęcia makijazu:)
image
image

a suknia jest do wypozyczenia na pewno w Madonnie w Gdyni, ja sie nie załapałam:( i swoją wypożyczałam w salonie LadyM w Starogardzie Gdańskim (cena 2500zł, wypożyczenie 1200zł)
Matea, zdjecie swojej figurki zaraz Ci wysle, a w poniedziałek moge Ci wysłac parę innych fotek takich figurek, bo mam tego mnostwo (ale w pracy:))

image
image
Super Aguś-jestes kochana!!! więc czekam na te fotki parek

image
image
Agnieszko,

jeszcze raz najserdeczniejsze zyczenia i gratulacje!!!
Wygladaliscie tego dnia cudnie :)

Milo bylo przeczytac cala relacje z tego dnia :) oraz zobaczyc reszte tych pieknych zdjec.

Pozdrawiam,
Ola
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
piekna relacja :))) piekna mialas sukienke i bardzo podobalo mi sie ustrojenie sali tak prosto i na temat:)))Gdzie kupowalas te baloniki malutkie ??????

Hmmm i miejsce wydaje mi sie znajome hehe:)))
Pracuje w Faltomie :)

image
Jeszcze raz wszystkiego naj, naj...
Miło było Was widzieć razem w tak pięknym dniu i to na żywo :))))
Piękne macie fotki
Dużo miłości :))))))
Pozdrowienia dla (już) ;) meża M. :))

image
Dziękuję dziewczynki:D
andzik, Ty sie tam pewnie stresjesz teraz, za 2 godz slub....:) na pewno bedzie pieknie:))
Agusia22- pracujesz w Faltomie? bylas na moim weselu moze...?hehehe:) te male baloniki (rozumiem, ze chodzi i te z balonu wybuchowego) - sama tego nie robilam tylko firma Dorado z Gdanska, oni to 'instalowali' na sali:)

image
image
jeszcze dokladniejsze zblizenie tego makujazu o ktore prosilyscie, znowu cos mi nie wyszlo...;P
image

image
image
gratuuję!!!

cudowna relacja ;]

życzę duzo szczęścia i miłości!!!!
ale sie rozmarzyłam.... ...................:)

image
super relacja ,,,,,,,,,,,,,,,,wszystkiego najlepszego
Gratuluję! Rewelacyjna suknia i makijaż!

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
Gratuluje sliczni ludzie sliczne zdjecia

image

image
20 lipca 2007
UP ;o)

image
image
Wspaniale!! Serdecznie gratuluje, piekne wesele i Wy tacy szczesliwi!!!

Piekna sukienka, moze chcesz ja odsprzedac? Chetnie odkupie.

Pozdrawiam

Irena
dziękuję:)))
a suknia była niestety tylko wypożyczona...

image
image
NAJlepsze życzenia!!!

pięknie wyglądałaś:) chyba nie byłaś bardzo zdenerwowana, to dobrze.
piękny mały bukiecik - kontrastowe róże super:)

imageimage
wszystkiego co najlepsze!!!! super relacja!

image
image
wszystkiego naj naj naj

Dziekuję super relację ;) Pozdrawiam

image
hejka agusp, chcialabym zapytac czy kupowalas balon strzelajacy z allegro? jesli tak to czy posiadasz instrukcje obslugi do niego?bo mi przyslali bez... jesli masz to prosze przeslij mi, dzieki

WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
alycja - balon 'instalowała' firma, która zajęła się dekoracją sali...wiem, że był do niego jakiś mały detonator, bo DJ odpalił go podczas pierwszego tańca, ale jak to wyglądało i gdzie było to nie mam pojęcia....napisz do tych od których kupiłaś, niech Ci powiedzą jak to dziala:)

image
image
hejka, no tak, pisalam ale zero odzewu, wiesz ja oczywiscie wiem ze jest detonator, ale myslalam ze moze masz taka ''profesjonalna ''instrukcje:) hehe, dzieki mimo wszystko, a twoja relacja jest naprawde piekna i wzruszajaca!
gratulacje, bardzo ladnie wygladalas:)))

WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Agusp mogłabyś mi napisać na e-maila skąd z Obłuża miałaś bukiecik ślubny??

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image
Agusp- ślicznie wyglądaliście.Agusp, czy masz może jakieś więsze zdjęcia bukietu i mogłabys mi wysłać na maila: alessandra23@tlen.pl Bukiecik jest śliczny, a jak się trzymał? W której kwiaciarni był wykonany?

super relacja agusp!:)

image
image
Wszystko wyglada cudownie, i mam wrazenie, ze tak jak sobie wszystko wymarzylas - i to najwazniejsze! Naprawde szczere GRATULACJE!

cywilny
image
koscielny
image
Uśmiechnęłam się widząc Twoją relację :) z radości, że jednak świat może być piękny :)) serdeczne życzenia!!
image

image
Gratulacje!!!! Wygladaliście cudownie:)Aż łeska sie w oku zakręciła:))))Wspaniałe zdjęcia i jak widać wesele się udało i wszyscy zadowoleni:))))Naprawde super!!!Jeszcze raz gratulacje:)

image
image
Witam i też gratuluje :) Ślicznie wyglądaliście, a relacje czyta się z zapartym tchem :) Mam taka prośbę czy masz jeszcze namiary na tą firmę dekoracyjną z Gdańska- ślicznie to zrobili i chciałabym tak samo :) Ile w sumie wyniosła Cię ich usługa?? Proszę o info na maila agamotyl@wp.pl
o rany, podbity wątek po takim czasie....:) miło powspominać....:)) Ta firma to Doraco z Wrzeszcza, maila zaraz wysyłam, bo gdzieś to wszystko jeszcze mam:)
image
image
Coś niesamowitego w tych oczach tli się miłość nic dodac nic ująć
wróżka Angelika
Klimat jak na kremacji babci. Szaro buro i nijako.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Efa, to po co odkopujesz watek sprzed 6 lat? Autorce relacji, o ile tu czasem zaglada, zycze zeby nie przejmowala sie uwagami tego typu :-)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak w ogóle można coś takiego napisać o czyimś ślubie. po co tu zaglądasz sfrustrowana krowo??

pokaż swoje zdjęcia anonimowy trolu - ocenimy czy może ty wyglądasz szaro, buro i jak po kremacji...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry