Widok
Nasz dzień 24.04.2010r.
Nie było do tej pory bardziej szczęśliwego dnia jak 24 kwietnia 2010roku!
Ale zacznijmy od początku:-)
Tak naprawde zaczeło się na dwa tygodnie przed ślubem jak przyjechaliśmy do Polski i zaczeliśmy wszystko załatwiać.Nerwów było mnustwo i w sumie to ja się strasznie przejmowalam tym czy wszystko wyjdzie tak jak tego chcemy.Dopiero w piątek na tłuczeniu butelek wszystkie nerwy ze mnie zeszły:-)Na tłuczenie przyjechało sporo ludzi bo aż 35 osób.Na szczęście o godz.22.00 wszystko się skończyło i o 24.00 leżałam już w łóżeczku:-)
Pobudke w sobote miałam już o 6.40 po tym jak zadzwonił do mnie tel.czy zamawiałam taxówke:-)
A teraz szczegóły tego cudownego dnia:
Na godz.10.00 byłam umówiona u Ani fryzjerki,czesanie trwało ponad godzine i wyszłam z zakładu bardzo zadowolona.
O 12.30 przyjechała wizażystka-Magda Purchla która wyczarowała na mojej twarzy poprostu cudowny makijaż który był bardzo trwały(trzymał sie aż do rana).
Godz.13.30 do mieszkania wpadła Asia-fotograf i Wirgiliusz-kamerzysta, no i sie zaczeło:-)
Wybiła godzina zero czyli 14.00 i zapukał On:-)Przystojniak w cudownym garniturze i wygladający poprostu nieziemsko!
Od tej pory wszystko działo się tak szybko,przywitanie gości,błogosławieństwo,zdjęcia i w końcu do kościoła.Pod domem stał piękny biały hummer z czerwonymi kokardami i tablicami "Para Młoda".Uroczystość w kościele była piękna,piękny wystrój kościoła który wykonała pani Beata Witkowicz i cudowna oprawa muzyczna.
Po uroczystości w kościele czas na zabawe weselną która byla świetna:-)
"Maciejka"spisała się bardzo dobrze,tylko kilka razy byliśmy zmuszeni zwrócić uwagę kelnerką że jest brudno na slołach.a poza tym wszystko było w porządku.
Przygrywała nam orkiestra "For sale"która była rewelacyjna,świetne konkursy i dobrze dobrana muzyka.
Wesele trwało do 4.00,a po nim odrazu udaliśmy sie do swojego pokoju i zaczeliśmy oglądać prezenty:-)Zasneliśmy około godz.6.00,a już na 12.00 trzeba było być gotowym na poprawiny które trwały do godz.18.00,a potem przeniosły się do mojej mamy do ogrodu:-)
W poniedziałek po poprawinach mieliśmy sesje w plenerze która choś byliśmy zmęczeni wyszła świetnie.
Podsumowanie:
Cieszcie się każdą chwilą ponieważ czas tak szybko leci:-)
Polecam:
-"Maciejka"w Koleczkowie
-Makijaż-Magda Purchla
-Fryzura-fryzjerka Ania z Gdyni
-Kwiaty-kwiaciarnia w Gdyni
-Orkiestra-"For sale"
-Wystrój kościoła-Beata Witkowicz
-Auto-Hummer Tczew(choć ostrzegam ponieważ chcieli od nas wyciągnąć 100zł.więcej w dniu ślubu)
-Salon sukien ślubnych -Farage(choś nie słuchajcie ekspedientek żeby przypiąć tren na dwie agrawki.Ja spędziłam ponad 30min.na podszywaniu sukni na weselu)
Ale zacznijmy od początku:-)
Tak naprawde zaczeło się na dwa tygodnie przed ślubem jak przyjechaliśmy do Polski i zaczeliśmy wszystko załatwiać.Nerwów było mnustwo i w sumie to ja się strasznie przejmowalam tym czy wszystko wyjdzie tak jak tego chcemy.Dopiero w piątek na tłuczeniu butelek wszystkie nerwy ze mnie zeszły:-)Na tłuczenie przyjechało sporo ludzi bo aż 35 osób.Na szczęście o godz.22.00 wszystko się skończyło i o 24.00 leżałam już w łóżeczku:-)
Pobudke w sobote miałam już o 6.40 po tym jak zadzwonił do mnie tel.czy zamawiałam taxówke:-)
A teraz szczegóły tego cudownego dnia:
Na godz.10.00 byłam umówiona u Ani fryzjerki,czesanie trwało ponad godzine i wyszłam z zakładu bardzo zadowolona.
O 12.30 przyjechała wizażystka-Magda Purchla która wyczarowała na mojej twarzy poprostu cudowny makijaż który był bardzo trwały(trzymał sie aż do rana).
Godz.13.30 do mieszkania wpadła Asia-fotograf i Wirgiliusz-kamerzysta, no i sie zaczeło:-)
Wybiła godzina zero czyli 14.00 i zapukał On:-)Przystojniak w cudownym garniturze i wygladający poprostu nieziemsko!
Od tej pory wszystko działo się tak szybko,przywitanie gości,błogosławieństwo,zdjęcia i w końcu do kościoła.Pod domem stał piękny biały hummer z czerwonymi kokardami i tablicami "Para Młoda".Uroczystość w kościele była piękna,piękny wystrój kościoła który wykonała pani Beata Witkowicz i cudowna oprawa muzyczna.
Po uroczystości w kościele czas na zabawe weselną która byla świetna:-)
"Maciejka"spisała się bardzo dobrze,tylko kilka razy byliśmy zmuszeni zwrócić uwagę kelnerką że jest brudno na slołach.a poza tym wszystko było w porządku.
Przygrywała nam orkiestra "For sale"która była rewelacyjna,świetne konkursy i dobrze dobrana muzyka.
Wesele trwało do 4.00,a po nim odrazu udaliśmy sie do swojego pokoju i zaczeliśmy oglądać prezenty:-)Zasneliśmy około godz.6.00,a już na 12.00 trzeba było być gotowym na poprawiny które trwały do godz.18.00,a potem przeniosły się do mojej mamy do ogrodu:-)
W poniedziałek po poprawinach mieliśmy sesje w plenerze która choś byliśmy zmęczeni wyszła świetnie.
Podsumowanie:
Cieszcie się każdą chwilą ponieważ czas tak szybko leci:-)
Polecam:
-"Maciejka"w Koleczkowie
-Makijaż-Magda Purchla
-Fryzura-fryzjerka Ania z Gdyni
-Kwiaty-kwiaciarnia w Gdyni
-Orkiestra-"For sale"
-Wystrój kościoła-Beata Witkowicz
-Auto-Hummer Tczew(choć ostrzegam ponieważ chcieli od nas wyciągnąć 100zł.więcej w dniu ślubu)
-Salon sukien ślubnych -Farage(choś nie słuchajcie ekspedientek żeby przypiąć tren na dwie agrawki.Ja spędziłam ponad 30min.na podszywaniu sukni na weselu)
gratuluje!:)
gratulacje! no to sezon letni na wesela wkońcu się rozpoczął:)
a powiedz jeszcze która pani Ania Cię czesała? ja jestem na próbne czesanie umówiona właśnie do p. Ani z Kosedy w Chyloni- nie znam jej i zastanawiam się co z tego wyjdzie:)
Cieszę się ze byłaś zadowlona z usług p. Beaty Witkiewicz bo ona jest też nasza dekoratorką:)
życzę wam dużo szczęścia i miłośći:)
a powiedz jeszcze która pani Ania Cię czesała? ja jestem na próbne czesanie umówiona właśnie do p. Ani z Kosedy w Chyloni- nie znam jej i zastanawiam się co z tego wyjdzie:)
Cieszę się ze byłaś zadowlona z usług p. Beaty Witkiewicz bo ona jest też nasza dekoratorką:)
życzę wam dużo szczęścia i miłośći:)

Uploaded with ImageShack.us

Bardzo dziekuje!!!
gosiek oto fryzura,ale po godzince wygladala lepiej bo loki sie troszke wyciagnely i wygladalo bardziej naturalnie:-)

gosiek oto fryzura,ale po godzince wygladala lepiej bo loki sie troszke wyciagnely i wygladalo bardziej naturalnie:-)

dekoracja aura to na klamkach czerwone kokardy i tablica Mloda Para i uwazam ze do tego auta w zupelnosci to wystarczylo:-)

GRATULUJĘ
Świetnie wygladaliście
Fryzurka super
Świetnie wygladaliście
Fryzurka super
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Gratulacje!
Śliczne zdjęcia.
Śliczne zdjęcia.
ale masz cudne włosy, zazdroszcze:) piękne zdjęcia, jeszcze raz wszystkiego dobrego:)
Ale sie rozkrecilam z tymi zdjeciami ale to juz ostatnie:-)

Aguś
Urocze zdjęcia. Wyglądaliście cudnie.
No i nie mogę się nie zgodzić z resztą kobitek włosy masz rewelacyjne, a jakie długie!
Muszę zadać to pytanie. To Twoje naturalne włoski czy doczepiane, przedłużane?
Nie obraź się tylko... :)
Szczęścia na nowej drodze :) :*
Urocze zdjęcia. Wyglądaliście cudnie.
No i nie mogę się nie zgodzić z resztą kobitek włosy masz rewelacyjne, a jakie długie!
Muszę zadać to pytanie. To Twoje naturalne włoski czy doczepiane, przedłużane?
Nie obraź się tylko... :)
Szczęścia na nowej drodze :) :*
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
No tak ks. Władysław to dusza człowiek:) Poprzedni proboszcz też był super, bardziej był budowniczym niż pielgrzymem (jak teraźniejszy) ale mamy szczęście do proboszczów, ja niestety już nie mieszkam na Witominie, ale w Redzie gdzie proboszczem nowej prafafii jest ks. Jan Kowalski, pewnie pamietasz bo to też wspaniały ksiądz:)
gratulacje!!!! pięknie wygladaliscie, ja 17 wrzesnia tez bede slubowac w tym kosciele.mieszkam po drugiej stronie ulicy w tych niskich blokach kolo lidla, chcialam nawet do Was wpasc zeby podpatrzec dekoracje i wogole popatrzec na szczesliwa Pania Mloda :) ale nie wiedzialam na ktora godzinke masz slub , nawet pytalam sie na forum czy ktos sie orientuje , no ale niestety :) ale teraz sobie na zdjeciach zobaczylam
JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
na weselu docelowo bylo 65osob,jedzenie dobre,w sam raz z poprawinami(radze zwracac uwage na kelnerki ktorym podczas naszego wesela kilkakrotnie byla zwracana uwaga ze jest brudno na stolach)na poczatku nam bylo cieplo bo palil sie delikatnie kominek,ale potem sie wypalil i bylo ok.Ogólnie miejsce idealne na wesele!!!Polecam z czystym sumieniem...