Widok

Nasz dzień 29.05.2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie będę oryginalna jak powiem, że to był najpiękniejszy dzień w moim życiu:)
Może często nie udzielałam się na forum, ale wiele zyskałam czytając wasze rady, dlatego postanowiłam podzielić się w Wami swoimi opiniami.
Pogoda w dzień naszego ślubu była piękna, słońce świeciło nam od samego rana.
Nie będę opisywała co działo się godzinę po godzinie, bo nie chce Was zanudzać:))) Każda z Was przeżyła lub niebawem przeżyje swój najwspanialszy dzień...pamiętajcie tylko, żeby cieszyć się każdą chwilą tego dnia, bo godziny uciekają tak szybko:)
Nasze wesele według Nas udało super.
Wesele planowaliśmy ponad 1,5 roku i udało nam się zebrać wokół siebie świetnych profesjonalistów.
Chciałabym z całego serca podziękować:
1. Makijaż - p.Ela Skoczeń, decyzja, żeby p.Ela mnie malowała była najlepszą jaką mogłam podjąć. p.Ela to profesjonalista, makijaż był piękny,a zarazem delikatny. Wszyscy goście się zachwycali:)
2. Fryzjer - p.Agnieszka z salonu IMAGE we Wrzeszczu. Dogadałyśmy się bez słów. Fryzura była bombowa i trzymała się do rana:)
3. Fotograf - p.Agnieszka Krawczyńska. To jest fotograf z pasją. Ma świetne podejście, a atmosfera jaką wprowadza jest super. W pierwszej chwili spotkania już wiedzieliśmy z moim K, że to ona będzie naszym fotografem. Pani Agnieszka zaraża swoim optymizmem wszystkich wokół, a jej zdjęcie oddają wszystko.
4. Videofilmowanie - Video Groszek. O p.Marcinie można zdecydowanie powiedzieć, że zna się na swojej pracy i wykonuje ją bardzo sumiennie. Świetny kontakt i luźna atmosfera.
5. DJ Jakubek - p.Robert jest poprostu rewelacyjny. Goście bawili się świetnie do samego końca...zabawy jakie proponuje DJ Jakubek są nie do przebicia:)jeśli chodzi o muzykę to dobierał ją bez problemu. Na parkiecie bawili się wszyscy bez względu na wiek:)
6. Sala PFK w Sopocie - goście byli zachwyceni,piękne, urocze miejsce, jedzenie pyszne. Dekoracje w ilości minimalnej, bo sala sama w sobie jest piękna.
7. Tort z hotelu Haffner w Sopocie - poprostu miód w ustach, nigdy nie jadłam lepszego. Zamówiliśmy 10kg na 80 osób i nie zostało nam ani kawałka. Naprawde polecam
8. Ciasta - zamawialiśmy od p.Jolo z Gdyni, robi wypieki domowe. Ciasta smakują super. Polecam!

Dziękuję Wam za wszystkie rady i okazaną pomoc oraz jednocześnie życzę Wam powodzenia i wiele szczęścia

Poniżej kilka fotek:) Najpierw jedna dla próby po wklejam pierwszy raz:)

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

image

image

image

image

Gratulacje i dużo szczęścia:)))
imageimage
faktycznie słiczny makijaż :)

wszystkiego najlepszego !
image

o... i nawet msze mielisscie w tym samym kościele :)

sliczne zdjęcia :)
image

nulka wiem, że też masz w tym kościele. To najlepszy wybór, księża super, a msza piękna:)
gratuluje i wszystkiego najlepszego:)
image
image
Ślicznie wyglądaliście!!
Wszystkiego dobrego, duzo miłości i radości na Nowej Wspólnej Drodze Życia!!
image image

Gratulacje i wszystkiego najlepszego :)))
można wiedzieć skąd i za ile ten uroczy samochodzik? :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
GRATULACJE!!!!

super zdjęcia!
image
ja też będę tam mieć ślub :) Za każdym razem jak oglądam zdjęcia stamtąd przekonuję się, że to był dobry wybór :)

Gratuluję i dużo miłości życzę!
image
paquerette autko mieliśmy wypożyczone w http://www.kakol.gd.pl/oldsmobile/index.html
Koszt za dzień to 1400zł
slicznie!! gratulacje!!
image
Bardzo dziękujemy dziewczyny:)
Gratulacje :)))
image
gratulaceeeeeeeeeeeeee
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
Gratuluję!! Śliczna z Was para! Napisz proszę coś więcej jak wesele w PFK, strasznie mnie to interesuje :) Jedzenia wam wystarczyło? jakie miałaś menu? jakbyś mogła napisac coś więcej.. my mamy tam nasze wesele w 2011 :)
gratuluje!!!!! :)

a mam takie pytanie z innej beczki, podpowiedz mi prosze jakie mieliscie owoce na weselu? bo my mamy na koniec kwietnia termin i martwie się że niewielki wybór owoców bedzie :)
Jedzenia nam wystarczyło, ale nie mieliśmy poprawin.jedzenie było bardzo smaczne. Jeśli chodzi o menu to myśmy wprowadzali kilka zmian, ale to musiałabym znaleźć:)
Gratulacje :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
jeśli chodzi o owoce to nam na sali zaproponowali, żebyśmy kupili tylko jabłka, banany i winogrona, bo łatwo można te owoce zjeść...jeśli chodzi o inne to mogą być kłopoty (np kiwi, pomarańcze czy inne- można się pobrudzić)
gratulacje i sto lat szczęśliwego wspólnego zycia:)))
Gratulacje :)
My tez w tym kosciele bedziemy brac slub ale to dlatego ze jest moim parafialnym kosciolkiem :)
Autko rewelacja:)
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
gratulacje! pięknie wyglądałaś
mieliście bombowe auto:) mój kolor!:)
Gratulacje, fajnie to wasze zdjęcie na sali wyglądało
dużo szczęścia! gratulacje :) oj już mnie stres zżera :)
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i życzenia:)
Gdybyście miały jakieś pytania o fotografia, kamerzyste, DJ, sale czy inne to dajcie znać...chętnie odpowiem:)
Witaj Izunia, dzięki za odpowiedź w sprawie menu! :) Mam jeszcze pytanie - którą opcję menu wybrałaś? miałaś przed weselem podane dokładne ilości ile, czego będzie? strasznie się boję, żeby nie zabrakło, tym bardziej ze chcemy tam robic również poprawiny. i ostatnia rzecz - na ilu gości miałaś wesele? my chcemy ok 90 osób i zastanawiam się czy układ stołów (okrągłe) zostawi dużo miejsca do tańca..i jeszcze jedno ;) sama dekorowałaś salę? może wkleisz jakieś fotki? z góry dzięki!!
oliwka już pędzę z odpowiedziami:)
Menu jest jedno podstawowe...nie ma wariantów...to wygląda tak, że poprostu p.Ania zaproponuje co innego może Wam zaproponować. Ze swojej strony proponuje zdecydowanie polędwiczki w sosie camembert, których nie ma w podstawowym menu. Przed weselem p.Ania zrobi wycene i dokładnie określi ilości mięsa.
Na poprawiny może zaproponują zrobić grilla:)
My mieliśmy wesele na 85 osób i stoły musiały być ustawione w literę E...opcja okrągłych stołów nie wchodzi w grę, bo takie wesela robią na ok 50-60 osób i nie więcej (za mało miejsca do tańczenia by było)
Natomiast stoły ustawione w literę E na 85 osób dają jeszcze spokojnie miejsca do tańczenia dla wszystkich gości - na spokojnie:)
Salę udekorowały Panie z sali PFK...mają dekorację złotą i bordową stołów - my wybraliśmy tę bordową i tylko dołożyliśmy nasze zdjęcie nad stołem Państwa Młodych:)
W razie innych pytań dziewczyny piszcie smiało:) chętnie pomogę:)
gratuluję i dużo szczęścia życzę:)
image
image

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry