Widok

Nasz wielki dzien 26.06.2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie wszystkich:)
Chcialam w skrocie opisac nasz dzien.
O 7 pobudka i dekoracja sali poniewaz dzien wczesniej bylo wesele.Troche bylo nerwow,ale efekt koncowy rewelacja.
O 9 fryzjer i makijaz-dziekuje Paulinie i Misce;)za to,ze zrobily ze mnie piekna pania mloda i czulam sie wyjatkowo.
Pozniej powrot do hotelu i czas ubierac sie w suknie(chcialabym Wam polecic ten salon,ale znajduje sie niestety w Koszalinie-pani super i dobierze taka suknie w ktorej bedziesz sie czuc dobrze-ja przymierzalam chyba z 20 i wybralam ta w ktorej sie najlepiej czulam).
O 13 przyszedl po mnie moj narzeczony z pieknym bukietem(kwiaciarnia w Rumi sie extra postarala)
O 14 krotka sesja zdjeciowa przed Zasciankiem(fajne miejsce na wesele)
O 15 blogoslawienstwo na zewnatrz(piekna pogoda)
O 16 slub w kosciele w Chwaszczynie-ksiadz proboszcz super czlowiek i mozna sie z nim dogadac w kazdej kwesti.Nie wiem jak dokladnie przebiegla msza,bo stresik troszke byl,wiec teraz czekam na kasete i wtedy pamiec wroci;)
Po kosciele zyczenia i w droge na sale.
POLECAM BARDZO "Zaścianek"-Jedzenie pyszne,obsluga znakomita(goscie nie mogli wyjsc z podziwu jak swietnie sobie radza)Duzo zieleni i laweczki na zewnatrz,wiec jest gdzie wyjsc i nie siedziec tylko w srodku.NAPRAWDE GORACO POLECAM!!!!!
Zespol tez nam sie udal i wszyscy goscie bawili sie znakomicie i przy roznych rytmach muzycznych"Quo Vadis"Dwie panie i dwoch panow-extra wokale.
Ogolnie te dwa dni tak szybko minely,ze kochani nie stresujcie sie tylko dobrze sie bawcie na swoich weselach,bo to najwazniejsze.Jak Wy bedziecie sie dobrze bawic to wszyscy goscie razem z Wami.

JESTEM ZONA OD DWOCH TYGODNI I JESTEM BARDZO SZCZESLIWA.

Jakies pytania to piszcie smialo.Niedlugo jakies zdjecie tez wkleje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

Uploaded with ImageShack.us

Nasze autko
image

Uploaded with ImageShack.us
suknia na sprzedaz ;)
Gratulacje i dużo miłości)))
serdeczne gratulacje!! :)
image

gratulacje!!! wszystkiego dobrego!!!
image
wielkie grartulacje
Serdeczne gratulacje i dużo szczęścia :)

A można poprosić o jakieś namiary na ten salon sukni ślubnych - nazwę, adres albo coś w tym stylu? :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
gratuluje:)
image
image
GRATULACJE!!!
image

gratulacje :)
image
:) wszystkiego Najlepszego !
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Gratulacje!
image
Gratuluje:) to tez i nasza data slubu :)
Salon sukien slubnych ATELIER-MARA ul.Pilsudskiego 74/4.
oczywiscie ten salon znajduje sie w Koszlinie :)Dziekujemy serdecznie za gratulacje
gratulacje
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
gratuluję!:)
gratulacje!!!dużo szczęścia i miłości:)
GRATULACJE! SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!
image
gratuluje
Gratulacje!!!
Mam do Ciebie ogromna prośbę, będę miała podobne wesele tzn. w Chwaszczynie w Zaścianku i z zespołem QUO Vadis. Czy mogłabyś mi zdradzić szczegóły na które powinnam zwrócić dokładniejszą uwagę. Czy dawałaś zespołowi wcześniej jakąś rozpiskę co do konkursów lub jakąś piosenkę na dedykację. Jak w Zaścianku wygląda obsługa alkoholi, czy jest oddzielne pomieszczenie z lodówką, do której godziny miałaś wesele i czy były problemy z przedłużeniem itp.?? Będę bardzo wdzięczna za szczególiki ;-) I jeszcze raz GRATULACJE!!
I jeszcze jedno pytanko, czy mogłabyś mi polecić jakąś kwiaciarnie i czy przystrajanie stołów w Zaścianku robiłaś sama czy to oni robili??
miłości :)
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
gratulacje!!!!:)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
gratulacje :) fajnie czytać o Zaścianku bo moja przyjaciółka ma tam niedługo wesele, także jestem spokojna, że wszystko będzie ok :)

co do dekoracji bo ktoś pytał, my tylko robimy świece i kwiaty w wazonach i "wyspy" na stołach z naszego materiału bo wszystko będzie w kolorach żółtych - motyw przewodni słoneczniki, cała reszta jest tam b. elegancka i więcej tam nie trzeba bo sala ma swój klimacik, za Parą Młodą jest kurtyna świetlna; jak ktoś będzie potem chciał zobaczyć jak to wyszło to fotki będą na mojej stronie po 27 sierpnia :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
gratuluje! :)
image

image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry