Widok
Nowa forumowa wymiana usług
kiedyś był takiwątek ostatnio go znalazłam i byłam nim zachwycona dlatego zakładam nowy żeby były w nim aktualne usługi
ja: robie kartki na różne okazje, ostatnio zaczełam wyplatać kosztyki z wikliny papierowej, czasem pieke kruche ciasteczka moge wymienic serwetki do decoupage na jakąś usługę
chętnie nawiąże kontakt z osobą najlepiej z gdyni lub sopocie która nauczy mnie malować się, chciałabym kiedyś jeszcze tak wyglądać jak na ślubie a oprócz nałożenia cienia na powieki nie umiem zrobić nic więcej:)
możliwa też wymiana na inne usługi
ja: robie kartki na różne okazje, ostatnio zaczełam wyplatać kosztyki z wikliny papierowej, czasem pieke kruche ciasteczka moge wymienic serwetki do decoupage na jakąś usługę
chętnie nawiąże kontakt z osobą najlepiej z gdyni lub sopocie która nauczy mnie malować się, chciałabym kiedyś jeszcze tak wyglądać jak na ślubie a oprócz nałożenia cienia na powieki nie umiem zrobić nic więcej:)
możliwa też wymiana na inne usługi
Bardzo proszę ,przy swoich specjalnościach, wymianach podawajcie
namiary .Łatwiej będzie się z wami kontaktować :)
Ja działam w reklamie i promocji ,więc proponuję wymianę WIZYTÓWEK
Panie które prowadzą działalność gospodarczą ,firmy rodzinne,robią w
rękodziele lub innych hobbystycznych branżach zapraszam
15 grudnia ,10-14, Dom Kultury "Młyniec".
Dzieci mają gwarantowaną profesjonalną opiekę i zabawki
namiary .Łatwiej będzie się z wami kontaktować :)
Ja działam w reklamie i promocji ,więc proponuję wymianę WIZYTÓWEK
Panie które prowadzą działalność gospodarczą ,firmy rodzinne,robią w
rękodziele lub innych hobbystycznych branżach zapraszam
15 grudnia ,10-14, Dom Kultury "Młyniec".
Dzieci mają gwarantowaną profesjonalną opiekę i zabawki
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Jeżeli już zdecydowałem się (pewnie z uwagi na zbliżające się Święta) na odblokowanie tego wątku, to prosiłbym aby zamieszczać tu konkretne oferty "co za co", a nie wpisy reklamujące swoje usługi czy też czyjeś wyroby/usługi. Niech ten wątek nie będzie "tasiemcem" reklamowym a rzeczywistym zbiorem propozycji "przysługa za przysługę". Liczę na Wasze zrozumienie i dostosowanie się do moich wskazówek.. W końcu Święta idą, bądźmy dla siebie mili, uczynni, kochani... 8-]
ja chętnie wykonam: kartki z życzeniami okolicznościowe, zaproszenia na chrzest, urodzinki itp., dekoracje typu stroiki, pisanki itd., także piekę smaczne domowe ciasta; a chętnie skorzystam np. z jakiejś niedużej sesji fotograficznej, fryzurki na jakąś okoliczność lub inne :)
Teren Gdyni, Rumi, okolice Chwaszczyna i Żukowa.
Teren Gdyni, Rumi, okolice Chwaszczyna i Żukowa.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
kopiuję ze starego wątku i dopisuję ;)
AgusiaGda - piecze, gotuje(surówki, sałatki, mięsa, zupy), pomoc przy organizacji rodzinnych imprez(od strony gotowania), robi hennę(technik usług kosmetycznych się kłania) + regulację brwi ;-), obróbka zdjęć, elektroniczne zaproszenia/zawiadomienia, banery reklamowe na forum(robiłam kilku Forumkom), ---> Przymorze, agusiagda@o2.pl
chętnie za tort w razie potrzeby ;) albo "siłę roboczą" do "obrobienia" działki wiosną/latem ;) (pielenie, kopanie, pomoc Mężowi przy zadaszeniu altanki - gwarantuję miłą atmosferę, miejsce do zabawy dla dziecka i jakieś dobre jedzenie na powietrzu ;))
możliwa też wymiana na inne usługi ;) jakoś się dogadamy :]
dzięki forumowej wymianie usług miałam już tort, zaproszenia, sesję zdjęciową na Chrzcie ;)
jeszcze jedna sesja zdjęciowa "wisi" do zrobienia na działce ;)
AgusiaGda - piecze, gotuje(surówki, sałatki, mięsa, zupy), pomoc przy organizacji rodzinnych imprez(od strony gotowania), robi hennę(technik usług kosmetycznych się kłania) + regulację brwi ;-), obróbka zdjęć, elektroniczne zaproszenia/zawiadomienia, banery reklamowe na forum(robiłam kilku Forumkom), ---> Przymorze, agusiagda@o2.pl
chętnie za tort w razie potrzeby ;) albo "siłę roboczą" do "obrobienia" działki wiosną/latem ;) (pielenie, kopanie, pomoc Mężowi przy zadaszeniu altanki - gwarantuję miłą atmosferę, miejsce do zabawy dla dziecka i jakieś dobre jedzenie na powietrzu ;))
możliwa też wymiana na inne usługi ;) jakoś się dogadamy :]
dzięki forumowej wymianie usług miałam już tort, zaproszenia, sesję zdjęciową na Chrzcie ;)
jeszcze jedna sesja zdjęciowa "wisi" do zrobienia na działce ;)
Admin jest zawsze kochany ,tylko ,że jest mężczyzną więc ma trochę inne spojrzenie na kobiece sprawy .
Co do mnie to mogę zaoferować opiekę nad dzieckiem w rejonie Wrzeszcz - Sopot w Sylwestra , w zamian coś dekoracyjnego do
mojego lokalu ,lub usługa kosmetyczna .
Opieka dorywcza od marca do października . Od niemowlaka do przedszkolaka :)
Ewentualnie wymiana wizytówek na wizytówki i umieszczenie ich w
widocznych miejscach
Co do mnie to mogę zaoferować opiekę nad dzieckiem w rejonie Wrzeszcz - Sopot w Sylwestra , w zamian coś dekoracyjnego do
mojego lokalu ,lub usługa kosmetyczna .
Opieka dorywcza od marca do października . Od niemowlaka do przedszkolaka :)
Ewentualnie wymiana wizytówek na wizytówki i umieszczenie ich w
widocznych miejscach
To ja sie dolacze :)
*Moge cos przetlumaczyc z angielskiego na polski (i na odwrot) ale nie jestem tlumaczem przysieglym.
* zaopiekowac sie pieskiem/kotkiem na weekend czy wyjazd ( mam dom z ogrodkiem)
* robie dobry sernik z brzoskwiniami
Jestem z Gdyni/Pogorze
anitabryl@tlen.pl
W zamian chetnie sesja dzieci ( 6 miesiecy i 2.8 lat)
fryzjer, masaz, nauka makijazu.
*Moge cos przetlumaczyc z angielskiego na polski (i na odwrot) ale nie jestem tlumaczem przysieglym.
* zaopiekowac sie pieskiem/kotkiem na weekend czy wyjazd ( mam dom z ogrodkiem)
* robie dobry sernik z brzoskwiniami
Jestem z Gdyni/Pogorze
anitabryl@tlen.pl
W zamian chetnie sesja dzieci ( 6 miesiecy i 2.8 lat)
fryzjer, masaz, nauka makijazu.
i znowu ja ;) poszukuje kogos kto zrobi mi tort na roczek corki w zamian za moje uslugi fryzjerskie z moja dodatkowa doplata. Na terenie Gdyni, jesli ktos bylby chetny na zrobienie jedzenia rowniez za uslugi fryzjerskie to jak najbardziej jestem za! bardzo przyda mi sie pomoc bo nie bede w stanie wszystkiego sama zrobic, termin 22 czerwca.
mam problem ze złamanym kluczykiem w stacyjce :/ http://forum.trojmiasto.pl/Zlamany-klucz-w-stacyjce-t471444,1,60.html
może ktoś mógłby poratować w ramach wymiany usług???
może ktoś mógłby poratować w ramach wymiany usług???
Poszukuję osoby, która od jednego do trzech dni w tygodniu pomagałaby mi w wyjściu na spacer z bliźniakami. Konieczny zdrowy kregosłup - ważą już po 11 kg, a same po schodach jeszcze nie schodzą. Jak nie ma męża to jestem uwięziona - dwóch na raz z trzeciego piętra nie zniosę :(
W zamian... pewnie mogę wiele: od indywidualnych zajęć aktorskich lub recytatorskich (dla dorosłych lub dla dziecka) poprzez zagadnienia związane z zarzadzaniem zasobami ludzkimi po domowy chleb z maszyny ;)
Gdańsk-Wrzeszcz
anna.kobiela@frea.art.pl
W zamian... pewnie mogę wiele: od indywidualnych zajęć aktorskich lub recytatorskich (dla dorosłych lub dla dziecka) poprzez zagadnienia związane z zarzadzaniem zasobami ludzkimi po domowy chleb z maszyny ;)
Gdańsk-Wrzeszcz
anna.kobiela@frea.art.pl
to ja się dołączę :
Oferuję:
-paznokcie (mani/pedi,hybryda,żel,akryl )
-zabiegi na dłonie/stopy - intensywna regeneracja skóry
-bezstresowe przekłuwanie uszu
-depilację woskiem
-oczyszczanie twarzy metodą ultradźwięków
-peeling kawitacyjny
-do różnego typu skóry maski algowe i kolagen na twarz
-henna/regulacja
-rzęsy
-szkolenia ze stylizacji paznokci zakonczone certyfikatem
-wypracowania j.angielski/polski
-pity 37
a w zamian hmmm nie wiem co :) ale cos się wymysli prawda?
na pewno mile widziane usługi fryzjerskie,domowe ciacha,obiady...
Oferuję:
-paznokcie (mani/pedi,hybryda,żel,akryl )
-zabiegi na dłonie/stopy - intensywna regeneracja skóry
-bezstresowe przekłuwanie uszu
-depilację woskiem
-oczyszczanie twarzy metodą ultradźwięków
-peeling kawitacyjny
-do różnego typu skóry maski algowe i kolagen na twarz
-henna/regulacja
-rzęsy
-szkolenia ze stylizacji paznokci zakonczone certyfikatem
-wypracowania j.angielski/polski
-pity 37
a w zamian hmmm nie wiem co :) ale cos się wymysli prawda?
na pewno mile widziane usługi fryzjerskie,domowe ciacha,obiady...
Ja szyję na maszynie więc mogę zaproponować usługi krawieckie: podwinąć spodnie, spódnicę, zrobić dziecku strój, podszyć firanki, zaszyć rozdarcie, naszyć dziecku jakieś naszywki, zwęzić spodnie, zrobić z sukienki tunikę itp.
W zamian może być jakaś inna usługa, przysługa- można coś zaproponować. Jestem z Przymorza. Kontakt: pati-pm@wp.pl
W zamian może być jakaś inna usługa, przysługa- można coś zaproponować. Jestem z Przymorza. Kontakt: pati-pm@wp.pl
W zamian za szycie może być jakaś inna usługa, przysługa- można coś zaproponować np. jakieś masaże, usługi związane z urodą, pieczenie, tłumaczenie, zabawę z dzieckiem mówiąc w jakimś języku, pokazanie dziecku jak się robi opatrunki, nauczenie mnie czegoś itp. Jestem otwarta na propozycję. Jestem z Przymorza. Kontakt: pati-pm@wp.pl
To ja sie tez zaproponuje :)
http://facebook.com/TortyMoni
Ciasta, torty, ciasteczka, ogolnie pojety catering :)
W zamian za np. kosmetykę- pedicure, sesję foto dziecieca/rodzinna
Jestem chętna na propozycje wymiany, narazie to przyszlo mi do glowy ;)
monik.robak@wp.pl
Jestem z Rumi
http://facebook.com/TortyMoni
Ciasta, torty, ciasteczka, ogolnie pojety catering :)
W zamian za np. kosmetykę- pedicure, sesję foto dziecieca/rodzinna
Jestem chętna na propozycje wymiany, narazie to przyszlo mi do glowy ;)
monik.robak@wp.pl
Jestem z Rumi