Widok
Nowy X-lander X-MOVE 2012 jak Wam się podoba ?
ja jednak wybrałabym X-landera XA- jakiś taki bardziej wielofunkcyjny jest... niestety bardzo nie podoba mi się zmiana w 2012r. felg z koloru srebrnego na czarne- wózek wygląda bardziej jak plastikowa podróba wielu innych z allegro... te srebrne felgi dodawały jednak x-landerowi stylu... teraz nie odróżniłabym go od innych podobnych wózków... jeszcze żeby chociaż można było mieć do wyboru opcjonalnie srebrne lub czarne felgi to tak... także ja jednak wybiorę model XA z 2011 roku
Parę dni temu zakupiłam x-landera x-move i myślę, że była to świetna decyzja (samą spacerówkę)! Wózek posiada wiele bardzo funkcjonalnych rozwiązań np. moskitiera w podnóżku - zawsze jest na swoim miejscu! Przełożenie siedziska z zegarkiem w ręku zajmuje 5 sekund! Wózek można złożyć jedną ręką równie szybko! W podnóżku znajduje się podświetlenie diodowe - nie wiem czy kiedykolwiek to wykorzystam, ale dzięki niemu wózek będzie bardziej widoczny dla kierowców podczas wieczornych spacerów...
Ponad to bardzo podoba mi się system Color Pack - jak mi się znudzi kolor mojego wózka w każdej chwili z łatwością można zmienić go na inny :-) Koszt takiego Color Packa to ok. 350zł (byłam zmuszona do kupienia osobno stelaża z siedziskiem a osobno Color Pack ze względu na brak wózków - te które były w sklepach najczęściej były już dawno zarezerwowane...)
Co jeszcze... Ogólnie plusy wózka, które odkryłam do tej pory to m.in. skórzana rączka, możliwość wypięcia pałąka z dwóch stron, możliwość demontażu poszczególnych części wózka w parę sekund każdej (np. budki, bez której wózek wygląda bardzo fajnie), możliwość rozłożenia oparcia dla dziecka do KAŻDEJ pozycji (nie jak w innych trzy-stopniowa regulacja), regulowany podnóżek dla niemowląt oraz dodatkowy (ten w którym są diody) dla większych dzieci (w starszych x-landerach brak)...
Minusów chyba jeszcze nie odkryłam :-)
Ja zdecydowanie polecam! :-)
Ponad to bardzo podoba mi się system Color Pack - jak mi się znudzi kolor mojego wózka w każdej chwili z łatwością można zmienić go na inny :-) Koszt takiego Color Packa to ok. 350zł (byłam zmuszona do kupienia osobno stelaża z siedziskiem a osobno Color Pack ze względu na brak wózków - te które były w sklepach najczęściej były już dawno zarezerwowane...)
Co jeszcze... Ogólnie plusy wózka, które odkryłam do tej pory to m.in. skórzana rączka, możliwość wypięcia pałąka z dwóch stron, możliwość demontażu poszczególnych części wózka w parę sekund każdej (np. budki, bez której wózek wygląda bardzo fajnie), możliwość rozłożenia oparcia dla dziecka do KAŻDEJ pozycji (nie jak w innych trzy-stopniowa regulacja), regulowany podnóżek dla niemowląt oraz dodatkowy (ten w którym są diody) dla większych dzieci (w starszych x-landerach brak)...
Minusów chyba jeszcze nie odkryłam :-)
Ja zdecydowanie polecam! :-)
Jestem zdecydowanie zachwycona nowymi x-landerami. Ktoś się postarał jak widać, bo bardzo dużo zyskały na wyglądzie i myślę że z funkcjonalnością też jest dużo lepiej. Ja mam upatrzone co prawda to x-q http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-996-X-Lander-X-Q-2012-wersja-spacerowa.html z nowej kolekcji, bo od dawna mi sie podobały, ale x-move też jest super. Czy któraś z Was jeździ x-q? Jak Wam się sprawują?
Hej dziewczyny. Mieszkam poza Polską ale planuję podczas urlopu zakup wózka. Po godzinach oglądania różnych wózków w necie padnie chyba właśnie na x move. Zanim jednak się zdecyduję chciałabym zobaczyć go na żywo... Możecie podać mi namiary na jakieś sklepy w Trójmieście lub okolicy, w których można je zobaczyć i "dotknąć"? :)
moj juz sie rozpadł po 10 miesiacach jazdy http://www.youtube.com/watch?v=bqpbv7mfaHQ