Widok

Nowy X-lander X-MOVE 2012 jak Wam się podoba ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem pod wrażeniem :)

image

Więcej zdjęć na
http://blog.x-lander.pl/date/2011
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie podoba mi sie wole swoj z 2010 xq ;-)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie jestem fanką x landerów ale ten jak dla mnie super :) gdyby nie to że już mamy dla małego murę to może bym się skusiła:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też nie jestem fanką ale podobnie ten wpadł mi w oko ;)
image
image

image
A najważniejsza zmiana dla mnie to możliwość ustawieni siedziska w obu kierunkach :)
image
image

image
fajny :)
Mi sie tez podoba :) Zupelnie nie jest w stylu x-landera. Ogolnie maja funkcjonalne wozki, ale jak dla mnie za duzo ich jest:)
Bardzo fajny,miałam x-landera z 2008 roku i sprawdził się świetnie,myślę,że ten spełnia oczekiwania kupujących.
http://vaila.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wiadomo od kiedy bedzie w sprzedazy?
Bardzo fajny :)
i ciekawe za ile
Cena jest właśnie ustalana a ma się pojawić w przyszłym roku niestety dokładny termin nie jest znany.
image
image

image
ma fajny podnóżek
image
image
niestety jak widać nie ma łamanej rączki, a szkoda bo jak dla mnie sprawdzała sie swietnie.
ciekawa tez jestem czy dołożyli amortyzacje na któreś koła bo troche jak dla mnie był za sztywny ,choć i tak jazda nim była wielką przyjemnością
lipa... 2011 są ładniejsze.
Nie podoba mi się.
wózek jak wózek ;) w każdym razie są ładniejsze.
jednak z 2011 roku jest ładniejszy , ten to od razu widać że z głębokiego zrobiony , kupię starszy model bo jest ladniejszy
o wiele bardziej podoba mi się z 2011 roku, ten z 2012 jest okropny.

zmiana nie wyszła na lepsze kosz na zakupy jakos niezgrabnie wisi, brak łamanej raczki
brzydki...
juz lepsza ta stara wersja
Super ! Bardzo mi się podoba. Gdyby nie fakt, że moje dziecko wyrasta już z wózka, pewnie bym się skusiła
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Dziewczyny, ale z tego co ja rozumiem to nie jest nowa wersja x-landera xa a to jest nowy model x-landerow x-move. Ich jeszcze nie ma w sklepie i mi sie wydaje, ze on nie bedzie zastepowal xa. No chyba, ze sie myle ;)
witam serdecznie
gdzie mozna obejrzec ten wozek bo jakos znalezc nie moge?
dziekuje
Na razie tylko w internecie nie ma jeszcze go w sprzedaży :)
image
image
image

image
bardzo dziekuje za fotke,powiem szczerze ze wyglada bardzo ciekawie ale mi jakos bardziej podoba sie model x-run
ja jednak wybrałabym X-landera XA- jakiś taki bardziej wielofunkcyjny jest... niestety bardzo nie podoba mi się zmiana w 2012r. felg z koloru srebrnego na czarne- wózek wygląda bardziej jak plastikowa podróba wielu innych z allegro... te srebrne felgi dodawały jednak x-landerowi stylu... teraz nie odróżniłabym go od innych podobnych wózków... jeszcze żeby chociaż można było mieć do wyboru opcjonalnie srebrne lub czarne felgi to tak... także ja jednak wybiorę model XA z 2011 roku
Mi sie strasznie podoba ,sa na allegro ,ale mysle ze jak na marke x lander jest drogi ,napewno wybralabym w tej cenie mutsy jeszcze raz :)
image
image
A mi właśnie podobają się w czarnym wydaniu. Według mnie ten model wyróżnia się spośród innych wózków chociaż nie zdecydowałabym się na niego ze względu na popularność x-landerów. Za dużo ich jest wszędzie.
Teraz czarne stelaże są na topie :) Wiele firm ma je w wersjach limitowanych. Mnie się bardziej podobają wózki na czarnych stelażach :)
image
image

image
Parę dni temu zakupiłam x-landera x-move i myślę, że była to świetna decyzja (samą spacerówkę)! Wózek posiada wiele bardzo funkcjonalnych rozwiązań np. moskitiera w podnóżku - zawsze jest na swoim miejscu! Przełożenie siedziska z zegarkiem w ręku zajmuje 5 sekund! Wózek można złożyć jedną ręką równie szybko! W podnóżku znajduje się podświetlenie diodowe - nie wiem czy kiedykolwiek to wykorzystam, ale dzięki niemu wózek będzie bardziej widoczny dla kierowców podczas wieczornych spacerów...
Ponad to bardzo podoba mi się system Color Pack - jak mi się znudzi kolor mojego wózka w każdej chwili z łatwością można zmienić go na inny :-) Koszt takiego Color Packa to ok. 350zł (byłam zmuszona do kupienia osobno stelaża z siedziskiem a osobno Color Pack ze względu na brak wózków - te które były w sklepach najczęściej były już dawno zarezerwowane...)
Co jeszcze... Ogólnie plusy wózka, które odkryłam do tej pory to m.in. skórzana rączka, możliwość wypięcia pałąka z dwóch stron, możliwość demontażu poszczególnych części wózka w parę sekund każdej (np. budki, bez której wózek wygląda bardzo fajnie), możliwość rozłożenia oparcia dla dziecka do KAŻDEJ pozycji (nie jak w innych trzy-stopniowa regulacja), regulowany podnóżek dla niemowląt oraz dodatkowy (ten w którym są diody) dla większych dzieci (w starszych x-landerach brak)...
Minusów chyba jeszcze nie odkryłam :-)
Ja zdecydowanie polecam! :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zdecydowanie zachwycona nowymi x-landerami. Ktoś się postarał jak widać, bo bardzo dużo zyskały na wyglądzie i myślę że z funkcjonalnością też jest dużo lepiej. Ja mam upatrzone co prawda to x-q http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-996-X-Lander-X-Q-2012-wersja-spacerowa.html z nowej kolekcji, bo od dawna mi sie podobały, ale x-move też jest super. Czy któraś z Was jeździ x-q? Jak Wam się sprawują?
Hej dziewczyny. Mieszkam poza Polską ale planuję podczas urlopu zakup wózka. Po godzinach oglądania różnych wózków w necie padnie chyba właśnie na x move. Zanim jednak się zdecyduję chciałabym zobaczyć go na żywo... Możecie podać mi namiary na jakieś sklepy w Trójmieście lub okolicy, w których można je zobaczyć i "dotknąć"? :)
moj juz sie rozpadł po 10 miesiacach jazdy http://www.youtube.com/watch?v=bqpbv7mfaHQ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

do góry