Widok

Pediatra przychodnia morena

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie dzieci zdrowych/chorych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Kulczyńska-Cichy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam dr Dołasińską.
Próbowaliśmy dostać się do dr Langner i Turskiego ale oni nie przyjmują już nowych pacjentów. Od pół roku chodzimy do Dołasińskiej i jest naprawdę dobrze, konkretna lekarz, dwie trafne diagnozy, skierowania i porady również ok.
My również nie dostaliśmy się do Pana doktora Turskiego. Jesteśmy pod opieką dr Drapelli lub dr Różańskiej. Obie młode i bardzo konkretne lekarki. Bez problem u z wizytami czy to na dzieciach chorych czy zdrowych. Zawsze przyjmują nawet jeśli dziecko nie było zarejestrowane.
Też do Drapelli chodzimy i jest oki, do tych innych lekarzy jest pełno dorosłych zapisanych i nie ma miejsc dla dzieci jak kiedyś z dzieckiem czekałam do naszej lekarki przyjmował inny lekarz dziecięcy i wszyscy pacjenci którzy do niego czekali byli powyżej 20 jak nie 50 i później nie ma miejsc dla dzieci

Lekarz Anna Drapella - To był nasz lekarz pierwszego kontakt dla dziecka. Generalnie rejestracja, znieczulica, opryskliwość i niechęć do życia to element wyróżniający to miejsce. Kto tych ludzi zatrudnia to też musi być smutna sprawa.

A wspomniana Lekarz Anna Drapella mimo tego, że pacjencji są umówieni na konkretne godziny, nie raczy nawet wstać z krzesła i przed gabinetem jest wolna amarykanka. No chyba, że my rodzice, z kaszlącymi i nie kaszlącymi, tymi z gorączką i bez mamy się przed gabinetem kłębić , aby tylko coś usłyszeć a nie słychać nic.

Podejście tej Pani doktor to średniowiecze, jakieś dziwne zmanierowanie i generalnie okropna znieczulica.

Uważam, że lepiej omijać tę Panią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zgadzam się, to nasza Pediatra od 7 lat, zawsze pomocna, dociekliwa. Przyjęła syna nawet gdy nie było miejsc, ostatnio wyniki krwi zleciła, jak były zadzwoniła, wyjaśniała co i jak. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lekarz jest bardzo dokładna przemiła ciepła wyjaśni tłumaczy doradza chodzimy z synkiem od około roku znam tą przychodnie dobrze bo sama tam mam lekarzy a doktór Drapella jest godna zaufania i polecenia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (122 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry