Widok

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie :)

jakie macie doświadczenia, opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciepła, sympatyczna kobieta ale szczerze mówiąc nie ufam jej zbytnio. Byłam u niej tylko raz i mysle, że wiecej u niej nie zawitam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czemu Jej nie ufasz?

to jest młoda lekarka?

dzisiaj mam u Niej wizytę, ponieważ mojej ginekolog nie ma przez 2 tygodnie :P
Powiem WAm że nie wyobrażam sobie innego tak wspaniałego lekarza jak Dr Karina Kulikowska, jest bardzo dobrym lekarzem, a do tego wspaniałą ciepłą i bardzo miłą osobą,polecam dr moim koleżankom i wszystkie też są zadowolone dlatego dziwie się opinii ale każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii...
p.s.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam, nie mam zadnych zastrzezeń.
młoda pani dr, sympatyczna, kompetentna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem baaaardzo zadowolona z tej lekarki :)

niestety muszę szukać innego lekarza prowadzącego ;( (CM LIM z początkiem kwietnia rozwiązuje umowę z Endomedem i innymi przychodniami współpracującymi)
Bylam u niej na badaniach- USG i KTG w ciazy z powiklaniami. USG i KTG ma bardzo dobry sprzet, robi bardzo dokladnie badanie i udziela wszelkich informacji, jest szczera i nie zataja informacji przed pacjentem ( a tak bywa jak lekarzowi to na reke). Jedyny felef to ceny w jej gabinecie. Poztym polecam, choc w ciazy lepiej wybierac lekarza ze szpitala gdzie sie lanuje rodzic i ktory daje numer tel na komorke tak aby zawsze mozna bylo zadzwonic i sie poradzic jak sie cos dzieje.

a ja gorąco polececam Panią Doktor, chodzę do niej od prawie 8 lat swietny specjalista, prowadziła mi ciąże po prostu rewelacja, wyleczyła mnie z innych dolegliwości kobiecych...pełen profesjonalizm jak dla mnie, a uwierzcie mi jestem bardzo wymagającym pacjentem i klientem...miałam doczynienie juz z kilkoma Ginekolagami i niestety nie moge o żadnym innym Ginekologu powiedzieć tyle dobrego co o Pani Doktor Kulikowskiej ...OSOBIŚCIE GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dzwonię do P. Dr na komórkę - gdy zachodzi taka potrzeba :) (do tej pory 2 razy)
a nr tel. wzięłam z Internetu ;)

przesympatyczna, kojarzy pacjenta :)
wspaniała pani dr. Prowadziła moją ciążę i dzięki niej czułam się bezpieczna i spokojna o maluszka, mały ma rok a mi ciągle chce sie dziękować za profesjonalną opiekę

polecam baaardzo!!! ceny za wizytę niemałe ale wolę zapłacic i mieć pewność, że wizyta będzie bezstresowa i w miłej i profesjonalnej atmosferze :)

dzięki piękne za wszystko i ciesze się, że czytam tak wiele pozytywnych opinii o pani doktor :)
a ile kosztuje wizyta u tej pani dr
?
90 zł
czy przy wizycie w celu doboru tabletek antykoncepcyjnych cena 90zł czy jeszcze jakaś dodatkowa za np. badanie? I jakby któraś mogła napisać jak taka wizyta wygląda :*
Ja też dołączam sie do pytania jak taka wizyta wyglada, jakie sa ceny np. USG, cytologi. Pozdrawiam
Wizyta kosztuje 90zł z badaniem na fotelu,receptami itd itd.
Usg kosztuje 60zł przynajmniej w ciazy , bo np usg samej szyjki macicy to 20zl.
Cytologia kosztuje z tego co pamietam 30zł.

Wizyta jest przyjemna,bezstresowa,lekarka bardzi mila i sympatyczna.
Polecam:)
Przeczytałam, że zajmuje sie tez terapią hormonalną. Czy któras z Was była u niej z takim problemem?
Witam, ja rowniez korzystam z uslug Dr Kariny, super opieka, prowadzila moja ciaze,szybko reaguje na wszystko co sie dzieje, mowi prawde, nie zataja informacji, badania bezbolesne, ceny dostapne. Gorąco polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani doktor to Anioł a nie lekarz:) Pierwszy raz spotkalam się z takim lekarzem - wczuwa się w sytuację pacjenta, nie bagatelizuje żadnych objawów, stara się pomóc i doradzić. Ma bardzo dobry sprzęt i nigdy nie pokazuje po sobie zniecierpliwienia gdy zadaje jej pytania, tłumaczy i rozwiewa wątpliwości. Zawsze bałam się lekarzy, ale gdy przychodzę do pani K. to cały strach znika i ciśnienie się stabilizuje:D
GORĄCO POLECAM!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja średnio polecam tą Panią. Miałam skomplikowaną sytuację i musiałam udać się do szpitala. Pani dr nic nie potrafila mi powiedziec jak zabieg będzie przebiegal, ile dni tam zostanę itp...wszystkie informacje ktore mi podala byly błędne. poza tym jakas taka wycofana jest...mało konkretna. Więcej się tam nie pojawiłam, ale to może też ze wzg na złe wspomnienia z moją sytuacją
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z kolejkami? Dam radę dostać się przed poniedziałkiem (potrzebuję recepty) ? Ile obecnie dr bierze za wizytę z USG?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry