Widok
DZIEKUJĘ SERDECZNIE ZA ZAINTERESOWANIE.
Prosze mnie źle nie zrozumieć co do tetrowych, ale nigdy nie miałam z nimi do czynienia i człowiek przyzwyczja się do wygody i jednorazowych.
Bartuś zajada bebiko 1 ale od 18 września wskakujemy na 2 bebiko. Pieluszki 2 czyli 4-9 kg.
Wzamian jeżeli macie kogos to mam do oddania ubranka dla chłopca rozmiarówka taka jak dla noworodka.
Prosze mnie źle nie zrozumieć co do tetrowych, ale nigdy nie miałam z nimi do czynienia i człowiek przyzwyczja się do wygody i jednorazowych.
Bartuś zajada bebiko 1 ale od 18 września wskakujemy na 2 bebiko. Pieluszki 2 czyli 4-9 kg.
Wzamian jeżeli macie kogos to mam do oddania ubranka dla chłopca rozmiarówka taka jak dla noworodka.
Ja mam do oddania fotelik samochodowy. Nie jest zniszczony, ale to taki niby od 0 do 18 kg tak jest na nim napisane. Jeżeli jesteś zainteresowana z chęcią go oddam potrzebującej osobie, nie będę również miała żalu jak go spieniężysz bądź zamienisz na pieluszki dla maleństwa
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
przecież ma malutkie dziecko, czyli jest na macierzyńskim i siedzi w domu.
Jeżeli internet jest potrzebny do pracy to firma go sponsoruje.
Poza tym nie sprzedaje tylko kupuje
http://allegro.pl/show_user.php?search=szczesliwa7
To nie chodzi o zawiść
Już się spotkałam z różnymi oszustami.
Nie sugeruję, że tym razem też tak jest ale jestem przeczulona i już nie reaguję na takie posty...
Jeżeli internet jest potrzebny do pracy to firma go sponsoruje.
Poza tym nie sprzedaje tylko kupuje
http://allegro.pl/show_user.php?search=szczesliwa7
To nie chodzi o zawiść
Już się spotkałam z różnymi oszustami.
Nie sugeruję, że tym razem też tak jest ale jestem przeczulona i już nie reaguję na takie posty...
Nie przesadzajcie z tymi zakupami, to że dziewczyna kupuje używane firmowe ciuszki to jeszcze nie oznaka bogactwa!!! Chyba w coś dziecko trzeba ubrać prawda? A zwykłe rzeczy np w Akpolu są o wiele droższe niż firmowe o których piszecie. Skoro dziewczyna ma dziecko to widocznie kupuje to co potrzebuje.
Po za tym nie ładnie przeglądać od razu czyjeś konto i opisywać na forum.
Jeśli dziewczyna kupiłaby wózek za 3000 to mogłybyście jej zarzucić ewentualną nieuczciwość.
Co do wypowiedzi Moniki to rozejrzyj się na rynku jest internet już od 20 kilku złotych więc skąd akurat kwota 50 zł, to że ty tyle płacisz za abonament to nie znaczy że ktoś płaci tyle samo:)
Oj nie ładnie dziewczyny, nie ładnie!!!
Po za tym nie ładnie przeglądać od razu czyjeś konto i opisywać na forum.
Jeśli dziewczyna kupiłaby wózek za 3000 to mogłybyście jej zarzucić ewentualną nieuczciwość.
Co do wypowiedzi Moniki to rozejrzyj się na rynku jest internet już od 20 kilku złotych więc skąd akurat kwota 50 zł, to że ty tyle płacisz za abonament to nie znaczy że ktoś płaci tyle samo:)
Oj nie ładnie dziewczyny, nie ładnie!!!
A i jeszcze jedno kupując firmowe ciuszki m.in. NEXT uważam że kobieta myśli ponieważ są to ubranka tak dobrej jakości że śmiało można je potem odsprzedać dalej. Bo ubranka kupowane niestety od niektórych tych tańszych naszych Polskich producentów rozlatują się jeszcze zanim dziecko zdąży z nich wyrosnąć:(
to z przewrażliwienia ;p
była kiedyś taka dziewczyna co aniołki z masy solnej robiła, bo niby pieniędzy nie miała...
wszyscy od niej kupowali, bo żałowali, bo dziecko, bo niby matka chora...
a ona poleciała i dvd kupiła :p
wzięła psa, ludzie jej zapłacili za jego sterylizację, żarcie etc. A później jak już odpowiednio wycyckała naiwniaków, to nagle pies jej przeszkadzał... I znowu naiwniaki zapłacili za znalezienie nowego domu dla biednego zwierzaka.
Więc stąd moje przeczulenie ;p
Nie mówię, ze załozycielka wątku jest oszustką, tylko bacznie się jej przyglądam :P
U mojego męża w firmie też cięcia, premii nie dostaje. Mamy dwójkę małych dzieci. Trzeba zacisnąć pasa.
Nawet te niby 20 zł na internet to już prawie paczka pieluch Dada ;p
(nie wiem gdzie się płaci taką kwote no ale ok ;p )
była kiedyś taka dziewczyna co aniołki z masy solnej robiła, bo niby pieniędzy nie miała...
wszyscy od niej kupowali, bo żałowali, bo dziecko, bo niby matka chora...
a ona poleciała i dvd kupiła :p
wzięła psa, ludzie jej zapłacili za jego sterylizację, żarcie etc. A później jak już odpowiednio wycyckała naiwniaków, to nagle pies jej przeszkadzał... I znowu naiwniaki zapłacili za znalezienie nowego domu dla biednego zwierzaka.
Więc stąd moje przeczulenie ;p
Nie mówię, ze załozycielka wątku jest oszustką, tylko bacznie się jej przyglądam :P
U mojego męża w firmie też cięcia, premii nie dostaje. Mamy dwójkę małych dzieci. Trzeba zacisnąć pasa.
Nawet te niby 20 zł na internet to już prawie paczka pieluch Dada ;p
(nie wiem gdzie się płaci taką kwote no ale ok ;p )
No coz,udalo sie wam zasiac ziarenko niepewnosci.Sama zaoferowalam tej Pani pomoc,uwazam,ze pomagac trzeba zwlaszcza jesli w gre wchodzi dziecko.Chociaz nie ukrywam,ze faktycznie troszke mnie zastanowily te zakupy na allegro.(w ciagu 2 tyg kilka transakcji)Ja nie majac pieniedzy ubranka kupilabym w lumpeksie za kilka zlotych,a nie na allegro za kilkadziesiat a zamiast sterylizatora butelki bym gotowala.Nie bede oczywiscie wyliczac tej pani posiadania internetu,bo to juz gruba przesada.Idac tym torem mozna by zasugerowac,zeby zrezygnowala z telefonu i moze pozniej z pradu..
Ach,moze lepiej mi bylo nie czytac tych podejrzeń,a teraz mam watpliwosci byc moze zupelnie bezpodstawne...
Ach,moze lepiej mi bylo nie czytac tych podejrzeń,a teraz mam watpliwosci byc moze zupelnie bezpodstawne...

Ale w dzisiejszej dobie internet to nie dobro luksusowe. Internet jest choćby potrzebny do robienia wszelkich opłat za darmo. Jak bym ja miała wszystkie opłaty robić na poczcie za cenę od 2 do 4 zł to miesięcznie wyszłyby mi ze 2 internety:))))
Nie wkładajmy wszystkich do jednego worka! Aby sprawdzić kogoś uczciwość nie potrzeba wyrzucać mu od razu zakupów i używanych rzeczy i to jeszcze dla dziecka na forum. Można przecież napisać na priv. Albo spotkać się i porozmawiać:)
Nie wkładajmy wszystkich do jednego worka! Aby sprawdzić kogoś uczciwość nie potrzeba wyrzucać mu od razu zakupów i używanych rzeczy i to jeszcze dla dziecka na forum. Można przecież napisać na priv. Albo spotkać się i porozmawiać:)
No ja mam trochę inne priorytety. Jeżeli nie mam kasy na mleko, interet jest nieważny i go poprostu zawieszam.
Poza tym to nie ja zaczęłam rozmowę, tylko się wdałam w dyskusję ;-)
Osoba "???" dała mi do myślenia i zasiała ziarnko niepewności ;p
a z doświadczenia już wiem, ze warto czytać między wierszami no i podobno przezorny ubezpieczony ;-)
Poza tym to nie ja zaczęłam rozmowę, tylko się wdałam w dyskusję ;-)
Osoba "???" dała mi do myślenia i zasiała ziarnko niepewności ;p
a z doświadczenia już wiem, ze warto czytać między wierszami no i podobno przezorny ubezpieczony ;-)
Ale wydaje mi się gdyby dziewczyna chciałaby coś wyłudzić założyłaby z pewnością nowego maila - trwa to parę sekund a nie podawała by ten poprzez który można znaleźć ją na allegro. Uważam że osoby zajmujące się wyłudzanie od ludzi rzeczy nie tylko materialnych są dużo bardziej wyrafinowane.
Co do internetu jeśli masz podpisaną umowę nie da się jej zawiesić niestety:( Możesz jedynie nie zapłacić to ci odłączą ale koszta z tym związane są dużo wyższe, więc to nie takie łatwe tak jak piszesz że można sobie zawiesić i już.
Co do internetu jeśli masz podpisaną umowę nie da się jej zawiesić niestety:( Możesz jedynie nie zapłacić to ci odłączą ale koszta z tym związane są dużo wyższe, więc to nie takie łatwe tak jak piszesz że można sobie zawiesić i już.
Eh... brak slow :( Nalezy tez pomyslec, ze byc moze ta pani w tej chwili sie w takiej sytuacji znalazla? Kazdy ma wzloty i upadki. Byc moze jakis czas temu bylo tak w miare, a teraz pogorszyla sie sytuacja itd. Wiem, ze tak moze byc bo i ja przezywalam gorszy badz lepszy czas.
A co do internetu to wogole nie wypowiadam sie bo brak slow!
A co do internetu to wogole nie wypowiadam sie bo brak slow!
Dziewczyna, którą ja podawałam za przykład leciała na żywca i wyłudziła bardzo dużo :-)
Matki są bardzo czułe na punkcie dzieci i chętnie pomagają właśnie z ich względu.
Internet ja mogłam zawieszać ile wlezie. To zależy więc od firmy.
Koniec już tej bezsensownej dyskusji... i to jeszcze bez udziału zainteresowanej.
Jej sensem nie było bawienie się w detektywa a uczuleniem Was Dziewczyny na niektóre rzeczy.
Jeżeli któraś z Was zawiezie darowane rzeczy i się przekona jak jest w rzeczywistości, to niech da znać.
Pozdrawiam Was serdecznie ;-)
Matki są bardzo czułe na punkcie dzieci i chętnie pomagają właśnie z ich względu.
Internet ja mogłam zawieszać ile wlezie. To zależy więc od firmy.
Koniec już tej bezsensownej dyskusji... i to jeszcze bez udziału zainteresowanej.
Jej sensem nie było bawienie się w detektywa a uczuleniem Was Dziewczyny na niektóre rzeczy.
Jeżeli któraś z Was zawiezie darowane rzeczy i się przekona jak jest w rzeczywistości, to niech da znać.
Pozdrawiam Was serdecznie ;-)
Drogie Panie moim zamiarem nie bylo zniechecenie innych do pomocy owej pani... tak po prostu z przezornosci wpisalam adres w allegro noi wyszkoczyly te zakupy...i tak mnie zastanowily a swoim "zastanowieniem" podzielilam sie na forum...
Nie twierdze ze owa pani oszukuje, i tak jak ktos wyzej napisal - jesli ktos zna i potwierdza ta nieciekawa sytuacje to niech sie podzieli ta informacja na forum i rozwieje wszystkie watpliwosci
Nie twierdze ze owa pani oszukuje, i tak jak ktos wyzej napisal - jesli ktos zna i potwierdza ta nieciekawa sytuacje to niech sie podzieli ta informacja na forum i rozwieje wszystkie watpliwosci
CZEKAŁAM NA POGARDĘ. KUPILIŚMY CIUSZKI UŻYWANE I NAJTAŃSZE BODY STERYLIZATOR TEZ DZIECKO POTRZEBUJE BO CZESTO WYPAZAMY DWIE BUTELIKI A KUCHENKA PRĄD WIECEJ ZJADA. NIE NALEZYMY DO OSZUSTÓW. INTERNET FAKTYCZNIE MAMY BO ZAŁOZYLIŚMY NICZYM NAS KRYZYS DOPADŁ. DZIEKUJE I NAJCHETNIEJ WYKASOWAŁABYM TO WSZYSKO. DZIEKUJĘ WSZYSKIM I ZYCZYMY POWODZENIA. TAK KUPIŁAM JESZCZE ZABAWKE A NAWET DWIE BO STWIERDZIŁAM ZE JAK DZIECKO DOSTSAŁO PIENIĄDZE NA CHRZEST TO MA PRAWO DO JAKIES RADOŚCI. POZATY WIDZE ZE JESTESMY NAPRAWDE NA CELOWNIKU. JEST MI PRZYKRO ALE DZIEKUJĘ
Nie twierdze, że jesteś oszustką. Mówiłam o ogólnej przezorności a że temat polciał, to niestety tak wyszło.
Ja jeżeli Cie uraziłam to przepraszam.
Myślałam o Tobie. Może zadzwoniłabyś albo podjechała do mopsu, bo być moze moglibyście dostać zapomogę na dziecko, rodzinne a w najlepszym przypadku drugie becikowe. Fajnie by było gdybyście się załapali.
Pytałam się też o to dofinansowanie do czynszu - musicie iść do Urzędu Miejskiego i tam w głównej sali są stanowiska - w bodajże ostatnim po prawej stronie można złożyć wniosek oraz dokumenty . A informacja jest przy wejściu po prawej stronie.
Potrzebne dokumenty:
zaświadczenia o zarobkach wszystkich domowników
decyzja mieszkaniowa najmu lokalu
wypełniony wniosek (pobrany w urzędzie) i podbity przez BOM
nie wolno zalegać z czynszem
reszte szczegółów musiecie się sami dowiedzieć w BOMie
Pozdrawiam
Ja jeżeli Cie uraziłam to przepraszam.
Myślałam o Tobie. Może zadzwoniłabyś albo podjechała do mopsu, bo być moze moglibyście dostać zapomogę na dziecko, rodzinne a w najlepszym przypadku drugie becikowe. Fajnie by było gdybyście się załapali.
Pytałam się też o to dofinansowanie do czynszu - musicie iść do Urzędu Miejskiego i tam w głównej sali są stanowiska - w bodajże ostatnim po prawej stronie można złożyć wniosek oraz dokumenty . A informacja jest przy wejściu po prawej stronie.
Potrzebne dokumenty:
zaświadczenia o zarobkach wszystkich domowników
decyzja mieszkaniowa najmu lokalu
wypełniony wniosek (pobrany w urzędzie) i podbity przez BOM
nie wolno zalegać z czynszem
reszte szczegółów musiecie się sami dowiedzieć w BOMie
Pozdrawiam
DZIEWCZYNY NAWET NIE WIECIE ILE KOSZTOWAŁO MNIE ABY TU NAPISAĆ. DZIĘ KUJE ZA WZYSTKIE ODPOWIEDZI CZY TO POZYTYWNE CZY NEGATYWNE. OD WCZORAJ JESTEM ZAŁAMANA OGÓLNIE, WIĘC UWIERZCIE ŻE NIE JESTEM OSZUSTKĄ. NA ALEGRO BODY KOSZTUJE 3 SZTUKI CO W SKLEPIE JEDNO. ZAKUPY PRÓCZ STERYLIZATORA BYŁY PRZED NAPISANIEM DO WAS ZA RESZTKE KASY Z MAŁEGO PREZENTU. ALE POCHWALAM LUSTRACJE. ZAPRASZAM DO NAS TO PRZEDSTAWIE RACHUNKI....
Wdzięczna, ja wciąż utrzymuję to co napisałam, jeśli potrzebujesz fotelik taki od 0 do 18 kg z chęcią oddam.
Nie jest on przystosowany dla noworodka bo nie ma tej wkładki, ale ogólnie nie jest zły :)
Może uda się go sprzedać na allegro, albo któraś z dziewczyn jest chętna na taki fotelik w zamian dla WDZIĘCZNEJ paczkę pieluszek da
Nie jest on przystosowany dla noworodka bo nie ma tej wkładki, ale ogólnie nie jest zły :)
Może uda się go sprzedać na allegro, albo któraś z dziewczyn jest chętna na taki fotelik w zamian dla WDZIĘCZNEJ paczkę pieluszek da
KASIA31
Wiesz wolę nie sprzedawać nic na allegro...
Moje kochane w pierwszej chwili jak dzis zajrzałm to się rozpłakałam ale teraz po otarci łez chcę wam jedno napisać.
Zapraszmy do nas i na pewno zobaczycie telewizor,mieszkanie(kredyt)psa i wogóle aparat fotograficzny...no a zwłaszcza komputer i internet. Pisałam że wszysko osiągneliśmy w momencie jak wszysko szło wspaniale...teraz wszysko do spłacania i z tąd taka depresyjna prośba. Kosztowała mnie dużo naprawdę dużo przemysleń aby zatwierdzić wątek. Ogólnie to wstyd i wogóle totalna bezradność. Nikomu nie życzę uczucia takiego jakie we mnie teraz gości.
Od wczoraj jestem zdruzgotana psychicznie i muszę gdzieś uciec bo skończy się to źle. Nie będzie mnie jakiś czas i jeżeli macie ochotę dyskutować jak naprawdę jest to wybaczcie jeżeli nie wezmę udziąłu w dyskusjii. Wszyskim które którzy maja wątpliwości serdecznie dziękujemy. Co do zakupów to szukałam sposobu na utrzymanie gorącej wody do mleka aby ciągle nie podgrzewać na kuchence. Termos nam strzelił więc myslalam że inne rzeczy się sprawdzą takie jak kubek termiczny ale jego przeznaczenie jest inne i chętnie go oddam jak któraś chce. Jeszcze raz co do ciuszków faktycznie licytowałm ciuszki które były firmowe bo były wtedy najtańsze. Nie qwiem co mam jeszcze napisać i z czego się wytłumaczyć...
Wiesz wolę nie sprzedawać nic na allegro...
Moje kochane w pierwszej chwili jak dzis zajrzałm to się rozpłakałam ale teraz po otarci łez chcę wam jedno napisać.
Zapraszmy do nas i na pewno zobaczycie telewizor,mieszkanie(kredyt)psa i wogóle aparat fotograficzny...no a zwłaszcza komputer i internet. Pisałam że wszysko osiągneliśmy w momencie jak wszysko szło wspaniale...teraz wszysko do spłacania i z tąd taka depresyjna prośba. Kosztowała mnie dużo naprawdę dużo przemysleń aby zatwierdzić wątek. Ogólnie to wstyd i wogóle totalna bezradność. Nikomu nie życzę uczucia takiego jakie we mnie teraz gości.
Od wczoraj jestem zdruzgotana psychicznie i muszę gdzieś uciec bo skończy się to źle. Nie będzie mnie jakiś czas i jeżeli macie ochotę dyskutować jak naprawdę jest to wybaczcie jeżeli nie wezmę udziąłu w dyskusjii. Wszyskim które którzy maja wątpliwości serdecznie dziękujemy. Co do zakupów to szukałam sposobu na utrzymanie gorącej wody do mleka aby ciągle nie podgrzewać na kuchence. Termos nam strzelił więc myslalam że inne rzeczy się sprawdzą takie jak kubek termiczny ale jego przeznaczenie jest inne i chętnie go oddam jak któraś chce. Jeszcze raz co do ciuszków faktycznie licytowałm ciuszki które były firmowe bo były wtedy najtańsze. Nie qwiem co mam jeszcze napisać i z czego się wytłumaczyć...
Załamana już się nie tłumacz, myślę, że dla tych Dziewczyn, które mają dobrą wolę, już wystarczy, a niektórych za mocno podejrzliwych i tak nie przekonasz.
wiesz, niestety jest tak w dzisiejszych czasach, że wyłudzaczy jest mnóstwo, stąd te komentarze i częściowo można to zrozumieć, choć z drugiej strony moim zdaniem były też chwilami przesadzone - np. z internetem to aż szkoda gadać.
swoją drogą - nie piszę tego osobiście do Ciebie, więc proszę nie traktuj tego tak - taka sytuacja to przykład, że jednak nie warto zbytnio się zadłużać - kredyt na mieszkanie to jasna sprawa, ale kupowanie wszystkiego na raty jest niebezpieczne i trzeba z tym uważać...
trzymaj się, pozdrawiam!
wiesz, niestety jest tak w dzisiejszych czasach, że wyłudzaczy jest mnóstwo, stąd te komentarze i częściowo można to zrozumieć, choć z drugiej strony moim zdaniem były też chwilami przesadzone - np. z internetem to aż szkoda gadać.
swoją drogą - nie piszę tego osobiście do Ciebie, więc proszę nie traktuj tego tak - taka sytuacja to przykład, że jednak nie warto zbytnio się zadłużać - kredyt na mieszkanie to jasna sprawa, ale kupowanie wszystkiego na raty jest niebezpieczne i trzeba z tym uważać...
trzymaj się, pozdrawiam!
jestem z okolić włocławka i też nie mam super dochodów bo mój mąż jest na zasiłku to 400zł a ja nie pracuję wychowuję syna za mieszkanie płacimy 315zł bo mamy dodatek mieszkaniowy 170zł synek na 2lata i 4 miesiące więc teraz dużo potrzebuję do tej pory niezle nam się układało ale jak mąż przeszedł za zasiłek który ma do grudnia tego roku to zaczeliśmy popadać wdługi i jakoś się nie poddajemy mąz troche dorabia na czarno ale czasem i tak brakuje na jakieś potrzebne rzeczy mój synek jest wcześniakiem ma astme anemię a do tego mąż choruję na serce i nadciśnienie na same leki miesięcznie idzie jakieś 200zl a gdzie tu reszta rachunków jeśli ktoś nie znajdzie się w takiej sytuacji to naprade nie zrozumiem ja nie pisze tu po to żebyście coś mi dawali bo myślę ze bez waszej pomocy też jakoś przetrwamy tylko czasem zastanówcie się co piszecie o innych bo moja znajoma mając 3 dzieci miała wszystko ale jak jej mąż zginął w wypadku to dopiero zaczeła się męka z czego miała spłacać kredyt mieszkaniowy jak nie miała co zrobić z dziećmi i nie mogła iść do pracy a nikt nie chciał jej pomóc tylko karzdy krytykował bo za robote by się wzieła bo to bo tamto ale nikt nie zapytał czy nie pomóc jej może przypilnować dzieci a ona niech idzie do pracy własna matka się od niej odwóciła bo olała drugą córke która nie miała dzieci i żyła w dostatku i doczego to doprowadziło ze straciła dziewczyna wszystko dzieci dom a sama prawie nie popełniła samobojstwa bo tacy są ludzie CI KTÓRZY MAJĄ DUŻO NIGDY NIE PODAJĄ RĘKI ALE CI KTÓRZY MAJĄ OSTATNIĄ KROMKĘ CHLEBA PRZEŁAMIĄ NA PÓŁ ALBO SAMI NIE ZJEDZĄ A PODADZĄ RĘKĘ DRUGIEJ OSOBIE znam nie jedną taką osobę i gardzę nimi i tak naprawde nigdy nic od nich nie chciałam nie chcę i nie będę chciała taka jest prawda pozdrawiam wszytkich wpisujących sie wyżej i naskajujących na panią która miała tylko nadziję zemoże ktoś ma dobre serducho i pomoże
Mamo Oskarka, ciężko mi będzie z wysyłkę.
Dam ogłoszeni jeśli ZAŁAMANA sie zgodzi i oddam fotelik za paczkę pieluch którą oddam ZAŁAMANEJ...
Bo to, że ktoś ma kompa, internet, psa itd jest dla mnie wyrozumiałe... I brawo dla ZAŁAMANEJ bo nie jeden by pozbył się psa...
ZAŁAMANA proszę napisz do mnie maila kw30@wp.pl
Dam ogłoszeni jeśli ZAŁAMANA sie zgodzi i oddam fotelik za paczkę pieluch którą oddam ZAŁAMANEJ...
Bo to, że ktoś ma kompa, internet, psa itd jest dla mnie wyrozumiałe... I brawo dla ZAŁAMANEJ bo nie jeden by pozbył się psa...
ZAŁAMANA proszę napisz do mnie maila kw30@wp.pl
Nieżle po dziewczynie pojechałyście,ale los płata rózne figle .Wiem co pisze bo również znalazłam się z moją rodzinką w dołku.Synek mój ma prawie trzy lata i za miesiąc urodzi się drugie .Do niedawna jeszcze pracowałam a teraz z powodu kryzysu nie płacą męzowi ,porwaliśmy się na remont naszego mieszkanka i to pochłoneło wszystkie nasze oszczędności.Zrezygnowaliśmy z telewizji kablowej za mieszkanie zalegamy za jakieś pół roku ale nic od nikogo nie chce .Mam psa owczarka a taki wiadomo dużo je ale sie go nie pozbęde bo to członek rodziny.Mam internet bo to "okno na świat" ....Nie udzielam się na tym forum czasem podczytuje i obserwuje skąd w Was tyle jadu ,ciesze się że stawiacie domy ,jeżdzicie na wycieczki za granice ..."Zaprawde cokolwiek żeście uczynili jednemu z tych braci moich najmniejszych mnie żeście to uczynili"...Napisałam ,żeby dodac troche otuchy Załamanej która zaczynała wierzyć w dobroć ludzką a tych pare postów jej to odebrało....
Kochani wróciłam i dziękuję za te miłe słowa które dziś przeczytłam. Jestem strasznie zmęczona i pozwólcie że jutro odpisze. Kązdej która napisała na pocztę no i tutaj, bo chcę aby nikt do nikogo nie miał żalu-zwłaszcza ja. Staram się zrozumieć podejrzenia bo różnie to bywa.
JEDNO CO MOGĘ JESCZE DOPISAĆ-NIGDY NIE UŻYŁABYM KOCHANEGO UPRAGNIONEGO DZIECKA ABY COŚ WYUDZIĆ.
Xsantypa-jeżeli co to am kilka za małych ciuszków na synka i mogę podrzucić
JEDNO CO MOGĘ JESCZE DOPISAĆ-NIGDY NIE UŻYŁABYM KOCHANEGO UPRAGNIONEGO DZIECKA ABY COŚ WYUDZIĆ.
Xsantypa-jeżeli co to am kilka za małych ciuszków na synka i mogę podrzucić
Załamana wiem co czujesz
Ja już od jakiegoś czasu zbieram się żeby napisać podobny post ale nadal nie wiem czy zrobie to czy tylko tu napisze
Mój mąż nie pracuje-ja również(chociaż będę musiała czegoś szukać i zostawić dziecko pod opieką) i jest nam strasnie ciężko
Mieszkanie wynajmujemy i nie wiem czy niedługo nas nie wyrzucą bo zalegamy z opłatami, internet tez pewno niedługo odłączą a ja jestem na skraju sił :-(
bardzo chcieliśmy dziecka ale nie byłam nastawiona na to że oszuka nas pracodawca i przestanie płacić i zostaniemy bez niczego
Córcia ma 5 miesięcy i kocham ją ponad życie ale w tej chwili nawet na pieluchy nie mam :-(
Mam jeszcze zapas pieluch na troche-ale nie na długo i mam nadzieje że w końcu pampers mi przyśle to na jakiś czas będzie ale co dalej?
Też mamy psa i ciężko jest z jedzeniem dla niego ale nie wyobrażam sobie oddać go bo nawet zwierze na to nie zasługuje-zwłaszcza że ma już 17lat
Jeżeli ktoś był by chętny i nam pomóc chętnie przyjme
Piszcie na maila jak coś
Załamana życze i ci powodzenia i mam nadzieje że i tobie i nam i innym w takiej sytuacji w końcu się ułoży
Ja już od jakiegoś czasu zbieram się żeby napisać podobny post ale nadal nie wiem czy zrobie to czy tylko tu napisze
Mój mąż nie pracuje-ja również(chociaż będę musiała czegoś szukać i zostawić dziecko pod opieką) i jest nam strasnie ciężko
Mieszkanie wynajmujemy i nie wiem czy niedługo nas nie wyrzucą bo zalegamy z opłatami, internet tez pewno niedługo odłączą a ja jestem na skraju sił :-(
bardzo chcieliśmy dziecka ale nie byłam nastawiona na to że oszuka nas pracodawca i przestanie płacić i zostaniemy bez niczego
Córcia ma 5 miesięcy i kocham ją ponad życie ale w tej chwili nawet na pieluchy nie mam :-(
Mam jeszcze zapas pieluch na troche-ale nie na długo i mam nadzieje że w końcu pampers mi przyśle to na jakiś czas będzie ale co dalej?
Też mamy psa i ciężko jest z jedzeniem dla niego ale nie wyobrażam sobie oddać go bo nawet zwierze na to nie zasługuje-zwłaszcza że ma już 17lat
Jeżeli ktoś był by chętny i nam pomóc chętnie przyjme
Piszcie na maila jak coś
Załamana życze i ci powodzenia i mam nadzieje że i tobie i nam i innym w takiej sytuacji w końcu się ułoży
Ponieważ Załamana nie reflektowała na fotelik, może Tobie Mała się przyda ?? Dziewczyna z forum pisała do mnie, że z chęcią weźmie go za paczkę pieluch, ale ja szczerze nie mam czasu zająć się tym bo mam remont w mieszkaniu. Jak jesteś z Gdańska mogę podrzucić Ci go a Ty jak będziesz chciała zamienisz go na np. pieluszki.
Nie mam jak inaczej pomóc, ale choć tyle... Gdyby co mój mail w profilu
Nie mam jak inaczej pomóc, ale choć tyle... Gdyby co mój mail w profilu
Kasiu fotelik mamy bo jak mały był w drodze to jescze ja pracowałam i wogóle mielismy dobrze więc jak to przy pierwszym dziecku ze szcześcia kupowaliśmy to co potrzebne, pozatym znaliźliśmy fajny tani wózek i miał fotelik. Serdecznie dziękujemy.
Mała ja pisałam do pampersa ale mi odmówili napisali mi ze wspomagają tylko większe instytucje. Jak to załatwiłaś. Ja dostałam odpowiedź z bebiko że trzeba do nich napisać ale list normalny pocztą i opisac swoją sytuację. Czekamy na finał.
Mała ja pisałam do pampersa ale mi odmówili napisali mi ze wspomagają tylko większe instytucje. Jak to załatwiłaś. Ja dostałam odpowiedź z bebiko że trzeba do nich napisać ale list normalny pocztą i opisac swoją sytuację. Czekamy na finał.
A DZIŚ MIAŁAM ŚMIESZNĄ SYTUACJĘ Z LISTONOSZEM. DZWONI DO DRZWI I WRĘCZA MI DWIE MEGA PACZKI A JA SIĘ PYTAM CZY NIE POMYLIŁ ADRESU BO TAKIE DUŻE. ON SIĘ PYTA CZY PODPISUJE ODBIÓR CZY NIE. ZAPYTAŁAM CZY TO ZA DARMO:)))ON ŻE TAK WIĘC PODPISAŁAM, A TAM PIELUSZKI,MLECZKO I SUPER DODATKI WRAZ Z CIUSZKAMI CIEPŁYMI.
BARDZO DZIĘKUJEMY. SERDECZNIE TEŻ DZIĘKUJEMY ZA PIELUSZKI W TYM SUPER KOMBINEZONEK DLA MALUSZKA. KAŻDA Z WAS KOCHANA WIE DO KOGO KIERUJĘ POSZCZEGÓLE PODZIĘKOWANIA
NORMALNIE ODZYSKUJĘ SIŁY PSYCHICZNIE I BARDZO DZIĘKUJĘ ŻE NAM ZAUFALIŚCIE.
PRZYPOMNIAŁA MI SIĘ TERAZ PEWNA HISTORIA ZE WSI Z KTÓREJ POCHODZĘ I CHOĆ MINĘLO JUŻ PRAWIE 15 LAT TO JAK DZIŚ MAM PRZED OCZAMI TO WSZYSTKO, ALE MAŁO WAŻNE.
NAPRAWDĘ CIESZĘ SIĘ ZE MIMO PODEJRZEŃ W MOJĄ STRONĘ JEDNAK ZNALAZŁY SIĘ OSOBY KTÓRE PODAŁY NAM SWOJĄ POMOCNĄ DŁOŃ.
BARDZO DZIĘKUJEMY. SERDECZNIE TEŻ DZIĘKUJEMY ZA PIELUSZKI W TYM SUPER KOMBINEZONEK DLA MALUSZKA. KAŻDA Z WAS KOCHANA WIE DO KOGO KIERUJĘ POSZCZEGÓLE PODZIĘKOWANIA
NORMALNIE ODZYSKUJĘ SIŁY PSYCHICZNIE I BARDZO DZIĘKUJĘ ŻE NAM ZAUFALIŚCIE.
PRZYPOMNIAŁA MI SIĘ TERAZ PEWNA HISTORIA ZE WSI Z KTÓREJ POCHODZĘ I CHOĆ MINĘLO JUŻ PRAWIE 15 LAT TO JAK DZIŚ MAM PRZED OCZAMI TO WSZYSTKO, ALE MAŁO WAŻNE.
NAPRAWDĘ CIESZĘ SIĘ ZE MIMO PODEJRZEŃ W MOJĄ STRONĘ JEDNAK ZNALAZŁY SIĘ OSOBY KTÓRE PODAŁY NAM SWOJĄ POMOCNĄ DŁOŃ.
Hej hej w sumie przechodzić dopiero zaczniemy na 2 za około dwa tygodnie i może być 1 bo to jescze stosujemy. Pieluszki tak do 9 kg a to chyba już nr 3. JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA POMOC KAŻDEMU Z OSOBNA I WSZYSTKIM WAM RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
HEJ DZIEWCZYNY
moja mała mleko ma moje z piersi ale daje jej kaszki na noc więc ewentualnie też chętnie bym przyjęła
Moja małaużywapieluszek 2 bo jest szczupła a używamy tych do 6kg jeszcze :-)
tylko czasami zaglądam ale jak moge to odpisze dlatego jak cośto piszcie do zabka1 a ona ma telefon do mnie to wam da
chętnie przyjme pieluszki kaszki deserki i powoli zupki/obiadki zaczynam jej dawać więc też chętnie
ewentualnie jakieściuszkiod 68cm do góry zwłaszcza kombinezuny na zime lub jakiśśpiworek do wózka na zime
najbardziej [preferuje kontakt telefoniczny/sms z góry dzięki i czekam z niecierpliwością na wiadomości
ps.czekam na kontakt w sprawie fotelika samochodowego
pozdrawiam
moja mała mleko ma moje z piersi ale daje jej kaszki na noc więc ewentualnie też chętnie bym przyjęła
Moja małaużywapieluszek 2 bo jest szczupła a używamy tych do 6kg jeszcze :-)
tylko czasami zaglądam ale jak moge to odpisze dlatego jak cośto piszcie do zabka1 a ona ma telefon do mnie to wam da
chętnie przyjme pieluszki kaszki deserki i powoli zupki/obiadki zaczynam jej dawać więc też chętnie
ewentualnie jakieściuszkiod 68cm do góry zwłaszcza kombinezuny na zime lub jakiśśpiworek do wózka na zime
najbardziej [preferuje kontakt telefoniczny/sms z góry dzięki i czekam z niecierpliwością na wiadomości
ps.czekam na kontakt w sprawie fotelika samochodowego
pozdrawiam
jutro będę u Małej - ale to do niej zadzwonie, Szczęśliwa - napisałam e-mail.
Kurcze obym nigdy nie znalazła się w takiej sytuacji a z drugiej strony jak już znajde to oby znaleźli się ludzie z wielim sercem i ekstra gotówką - nawet na pieluszki:)
Ciuszków nie będę miała- bo moja Młoda teraz w 68 chodzi i też zaczynam sobie od forumowiczek kupować większe rozmiary.
Kurcze obym nigdy nie znalazła się w takiej sytuacji a z drugiej strony jak już znajde to oby znaleźli się ludzie z wielim sercem i ekstra gotówką - nawet na pieluszki:)
Ciuszków nie będę miała- bo moja Młoda teraz w 68 chodzi i też zaczynam sobie od forumowiczek kupować większe rozmiary.
Mogę jeszcze raz prosić kontakt do Małej. Jutro lub w niedzielę jadę na Zaspę, to podrzuciłabym Małej ten foteli. Chyba, że ktoś wybiera się do Małej i będzie gdzieś przejeżdżał koło Jasienia ;) i mógłby przy okazji zabrać ode mnie fotelik :)
Jak coś nr tel. na kw30@wp.pl
Jak coś nr tel. na kw30@wp.pl
NIESTETY ŻYCIE NIE ROZPIESZCZA. FAKTYCZNIE WSZYSCY CO MNIE ZNAJĄ KOJAŻA Z W/W CECHAMI.
IDĄCĄ PRZEZ ŚWIAT Z UŚMIECHEM NA TWARZY. TO WŁAŚNIE DLATEGO POPROSIŁAMO POMOC INNYCH, BO WSTYD SIĘ PRYZNAĆ ŻE W KRÓTKIM CZASIE ZANIKŁ TEN USMIECH.
BARDZO DUŻO ODWAGI I PRZEMYŚLEŃ KOSZTOWAŁO MNIE NAPISANIE TEGO POSTU, ALE TO JUŻ PISAŁAM.'
NIESTEY STARAŁAM SIĘ UKRYĆ TO PRZED ZNAJOMYMI POPROSTU ZE WSTYDU!!! ZE WSYDU ŻE DO TEGO DOSZŁO.ALE JUŻ WIESZ JAK JEST.
Jednak na dzień dzisiejszy dzięki temu poznałam na nowo że usmiech może zagościć na twarzy choć małym promykiem dzięki wszyskim którzy wyciągneli do nas rękę.
IDĄCĄ PRZEZ ŚWIAT Z UŚMIECHEM NA TWARZY. TO WŁAŚNIE DLATEGO POPROSIŁAMO POMOC INNYCH, BO WSTYD SIĘ PRYZNAĆ ŻE W KRÓTKIM CZASIE ZANIKŁ TEN USMIECH.
BARDZO DUŻO ODWAGI I PRZEMYŚLEŃ KOSZTOWAŁO MNIE NAPISANIE TEGO POSTU, ALE TO JUŻ PISAŁAM.'
NIESTEY STARAŁAM SIĘ UKRYĆ TO PRZED ZNAJOMYMI POPROSTU ZE WSTYDU!!! ZE WSYDU ŻE DO TEGO DOSZŁO.ALE JUŻ WIESZ JAK JEST.
Jednak na dzień dzisiejszy dzięki temu poznałam na nowo że usmiech może zagościć na twarzy choć małym promykiem dzięki wszyskim którzy wyciągneli do nas rękę.
Załamana ja również w to wierzę, że to Ty kiedyś wyciągniesz dłoń bo u Ciebie słoneczko zaświeci... Znam taką osobę, która straciła wszystko, łącznie z dachem nad głową, pomagali jej najbardziej obcy, teraz Ona pomaga...
na chwilke wpadłam podziekować Marcie za paczuszke :-)
Jeżeli chodzi o słoiczki i kaszki to zrobił nam się mały zapas i bardzo za to dziekuje ale martwie się teraz tym że nas z mieszkania wyrzucą bo nadal zalegamy z płatnościami :-(
mąż złapał jakąś prae ale wypłata będzie dopiero w połowie listopada więc nadal chętnie przyjmę pomoc
pozdrawiam serdecznie
Jeżeli chodzi o słoiczki i kaszki to zrobił nam się mały zapas i bardzo za to dziekuje ale martwie się teraz tym że nas z mieszkania wyrzucą bo nadal zalegamy z płatnościami :-(
mąż złapał jakąś prae ale wypłata będzie dopiero w połowie listopada więc nadal chętnie przyjmę pomoc
pozdrawiam serdecznie
Ach patrze na Wasze podarunki i łzy same mi lecą. Wiem że sami jesteśmy sobie winni bo nikt nie kazał nam brać kredytów...pożyczek...ale chcieliśmy żyć jak to się mówi na swoim. Było tak fajnie plany co do mieszkania wystroju a potem wielkie szczeście bo pojawiło się ziarenko. Ktoś zaraz napisze komentarz że po co się użalam, a bo tak czuję. Pamiętam jak kiedyś ktoś pani na dworcu w Polsce podrzucił dużoooooooooooooooo..........kasy a ona oddała je na policję. Nie wiem czy oddali jej spowrotem.
Jak ja bym chciala aby nas spotkało coś takiego, aby wróżka zapukała do naszych drzwi i spłaciła mieszkanie i inne pożyczki-jak chciałabym nie czuć tego smutku...który gości terz w mym sercu
Niezłe bajki piszę ,ale nic innego mi nie pozostało.
Taka bezradność związał mi ręce że nie wiem jak to wszystko rozwiązać. Pewnie też ciśnie Wam się aby napisać że co ja tu nażekam zamiast wziąść się i znaleźdź wyjście z tego, ale naprawdę drzwi i okna mam pozamykane, bo mały potrzebuje opieki.
Niby pieniądze nie dają szczęścia, ale ciekawa jestem jak to jest jak się je ma. Czy tacy ludzie mają zmartwienia smutki obawy o przyszłość...może poprostu mają problem co z nimi zrobić:))))
O dziś kumulacja 40 mil. więc pewnie naiwna puszcze jeden los i tak nic nie trafie bo to tylko podatek od marzeń.
Ale jakbym trafiła to Mała podzieliłabym się z Wami i ze wszyskimi którzy nas nie potępiają i rozmumieją.
Życzę miłego i szcześliwego dnia
Jak ja bym chciala aby nas spotkało coś takiego, aby wróżka zapukała do naszych drzwi i spłaciła mieszkanie i inne pożyczki-jak chciałabym nie czuć tego smutku...który gości terz w mym sercu
Niezłe bajki piszę ,ale nic innego mi nie pozostało.
Taka bezradność związał mi ręce że nie wiem jak to wszystko rozwiązać. Pewnie też ciśnie Wam się aby napisać że co ja tu nażekam zamiast wziąść się i znaleźdź wyjście z tego, ale naprawdę drzwi i okna mam pozamykane, bo mały potrzebuje opieki.
Niby pieniądze nie dają szczęścia, ale ciekawa jestem jak to jest jak się je ma. Czy tacy ludzie mają zmartwienia smutki obawy o przyszłość...może poprostu mają problem co z nimi zrobić:))))
O dziś kumulacja 40 mil. więc pewnie naiwna puszcze jeden los i tak nic nie trafie bo to tylko podatek od marzeń.
Ale jakbym trafiła to Mała podzieliłabym się z Wami i ze wszyskimi którzy nas nie potępiają i rozmumieją.
Życzę miłego i szcześliwego dnia
martha już odebrałam :-) a wtedy chciałam Beszce podziekować :-)
dzięki wszystkim za pomoc i mam nadzieje że w końcu los się do nas wszystkich uśmiechnie i dość będzie tych łez i smutków
my nadal zalegamy za mieszkanie i tego bardzo się boje bo co będzie jak nam mieszkanie wymówi właściciel??
mam nadzieje że to nie nastąpi
pozdrawiam
dzięki wszystkim za pomoc i mam nadzieje że w końcu los się do nas wszystkich uśmiechnie i dość będzie tych łez i smutków
my nadal zalegamy za mieszkanie i tego bardzo się boje bo co będzie jak nam mieszkanie wymówi właściciel??
mam nadzieje że to nie nastąpi
pozdrawiam
czytam wasz wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać.
u nas teraz zaczną się problemy a właściwie już zaczęły:(
nie mamy wlasnego mieszkania, wynajmujemy płacimy dużo tzn dla nas jest to dużo 1400zł z opłatami do tego dochodzą inne opłaty typu telefon itd i kwota rośnie:(
na razie jakoś sobie radzimy ale to jakoś to wegetacja.
Dlatego mam prośbę jeżeli któraś z was wie coś o jakimś tańszym mieszkaniu do wynajęcia w gdańsku to byłabym bardzo wdzięczna bo to rozwiązalo by nasz problem chociaż częściowo. Będę wdzięczna za pomoc
u nas teraz zaczną się problemy a właściwie już zaczęły:(
nie mamy wlasnego mieszkania, wynajmujemy płacimy dużo tzn dla nas jest to dużo 1400zł z opłatami do tego dochodzą inne opłaty typu telefon itd i kwota rośnie:(
na razie jakoś sobie radzimy ale to jakoś to wegetacja.
Dlatego mam prośbę jeżeli któraś z was wie coś o jakimś tańszym mieszkaniu do wynajęcia w gdańsku to byłabym bardzo wdzięczna bo to rozwiązalo by nasz problem chociaż częściowo. Będę wdzięczna za pomoc
polecam Nowy Port, spokojna, stara dzielnica, wszystko na miejscy, szkoły, sklepy, przychodnia, no i taniej niż w innych, a to ogłoszenia znalezione na trójmieście http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/?formSended=1&formSendedFrom=advSearchLeft&searchFormSended=1&id_kat=&id_kat=104&wi=100&ai_min=&ai_max=&qi_min=&qi_max=&ri_min=&ri_max=&si_min=&si_max=&ti_min=&ti_max=&xi_min=&xi_max=&yi_min=&yi_max=&zi_min=&zi_max=&wv=&slowa_option=all_phrases&slowa=&obList=&data_wprow=all&order=data_wazne_SMS+DESC,+data_wprow+DESC&limit=20&limit=20&id_kat=104&e1i=8&e1if1i=&x=30&y=6
chciałam serdecznie podziękować tym wszystkim którzy nam pomogli
nawet nie wiecie ile to dla mnie/dla nas znaczy
dla jednych to nic a dla nas bardzo dużo
z mieszkaniem nadal niestety nie najlepiej-nadal jesteśmy zadłużeni ale najważniejsze że mała ma co jeść itp.
nadal chętnie przyjmiemy każdą pomoc więc jeżeli jacyś chętni się znajdą to prosze o kontakt najlepiej na komórke-mój numer ma żabka
pozdrawiamy serdecznie i jeszzce raz dzięki
nawet nie wiecie ile to dla mnie/dla nas znaczy
dla jednych to nic a dla nas bardzo dużo
z mieszkaniem nadal niestety nie najlepiej-nadal jesteśmy zadłużeni ale najważniejsze że mała ma co jeść itp.
nadal chętnie przyjmiemy każdą pomoc więc jeżeli jacyś chętni się znajdą to prosze o kontakt najlepiej na komórke-mój numer ma żabka
pozdrawiamy serdecznie i jeszzce raz dzięki
W ogóle dziewczyny, co potrzebujecie z używanych rzeczy - ubrań, akcesorium niemowlęcych. Napiszcie, może zrobię remanent. Jakiś czas temu oddałam najmniejsze ciuszki, teraz czas może na porządki kolejne. Piszcie jakie rozmiary, jeśli chodzi o ciuszki, mój młodszy synuś ma 10,5 m-ca więc jedynie te za małe wchodzą w grę (starszak ma prawie 3 lata, ale jego zostają w spadku dla młodszego).
dzięki zabka za czujność :-)
akurat też weszłam na chwile
ja chętnie przyjęła bym mleko(takie od 6miesiąca), kaszki(mleczno-ryżowe), pieluchy(rozmiar 4-9)
jeżeli chodzi o ciuchy to jak byś miała jakies spodnie(jeansowe, sztruksowe itp.) to chętnie bym skorzystała
jak coś to pisz do mnie na mail mala757@wp.pl a jak nie będę odpisywała to napisz do zabki ona da ci mój numer komórki bo ja nie mam stałego dostępu do neta
ja mieszkam w nowym Porcie
pozdrawiam i z góry dzięki
akurat też weszłam na chwile
ja chętnie przyjęła bym mleko(takie od 6miesiąca), kaszki(mleczno-ryżowe), pieluchy(rozmiar 4-9)
jeżeli chodzi o ciuchy to jak byś miała jakies spodnie(jeansowe, sztruksowe itp.) to chętnie bym skorzystała
jak coś to pisz do mnie na mail mala757@wp.pl a jak nie będę odpisywała to napisz do zabki ona da ci mój numer komórki bo ja nie mam stałego dostępu do neta
ja mieszkam w nowym Porcie
pozdrawiam i z góry dzięki
~karolajnaaa bardzo proszę o pomoc mój synek Aleks 9 października skończy roczek potrzebuje pampersów rozmiar 5, ubrań 86 cm, kaszek, mleko pije 3,2% z kartona ze względów finansowych. Bardzo proszę jeżeli macie na zbyciu lub chcecie pomóc to mój emeil greta1986@interia.pl mieszkam w Gdyni Leszczynki
Właśnie z maluszkiem poznaliśmy P. Magdę:)
Taka wtopa myslalam że to listonoszka dzwoni jak zawsze a to taka niespodzianka. Sorry za bajzel...tak wygląda u nas poranek.
SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
DZIEWCZYNY wszystkim którym do nas wyciągneli rękę serdeczne dzięki i chciałm zaproponować że jeżeli będziecie potrzebowały jakąs pomoc w sprawach porządkowych to np. w ramach wdzięczności chętnie umyję wam okna na święta:))))
Taka wtopa myslalam że to listonoszka dzwoni jak zawsze a to taka niespodzianka. Sorry za bajzel...tak wygląda u nas poranek.
SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
DZIEWCZYNY wszystkim którym do nas wyciągneli rękę serdeczne dzięki i chciałm zaproponować że jeżeli będziecie potrzebowały jakąs pomoc w sprawach porządkowych to np. w ramach wdzięczności chętnie umyję wam okna na święta:))))
A teraz pięć minut dla mnie głównej winnej tego całego zamentu.
Zamieszczam to na swoim wątku i na Waszych kochane.
Może na początku odniosę się do usuniętego-dziękuję WSZYSKIM którzy tak jak i na moim walczyli o nas i potępiali. Prawda jest taka że dzięki kopniakom tym dobrym i tym złym człowiek zaczyna myśleć, zaczyna wybudzać się z dołka psychicznego. Zaczyna uświadamiać sobie że nie jest SAM. Ma do okoła ludzi którzy racjonalnie pozwolą spojrzeć gdzie leży problem. Którzy pomogą w jaki kolwiek sposób podnieść się z dołka przedewszyskim psychicznego.
U nas wszysko strzeliło z dnia na dzień i się załamałam dlastego posunełam się do takiego kroku. Na rodzinę nie możemy liczyć bo poprostu tak jest. Przyjaciół i znajomych mieliśmy jak mielismy kasę. Spoykaliśmy się było fajnie i miło. Jak wyszło tak a nie inaczej okazało się że nie mamy nikogo bo zmienił się nas status. Ale jak to się mówi prawdziwych przyjaciół...
Nie piszę tego aby się nad sobą użalać bo nie tędy droga.
Dzięki mojemu wątkowi poznałam ludzi którzy bardzo pomogli mi przedewszyskim rozmową(chodzi mi o dziewczyny z gg)uświadomiły mi wiele. Dziś czuję się silniejsza o wiele silniejsza. Najgorszy kryzys pozwalają nam też zwalczyć wszyskie podarunki, bo jak wiem że chwile które poświęcałam na zmartwienia mogę poświęcić na szukanie pracy dorywczej. Dopiero nabrałam wiary w samą siebie własnie dzięki tym złym kopniakom np. od Ponurego itd. TO WY pozowiliście wzbudzić we mnie takie odczucie-a co udowodnię i im że któregoś dnia napiszę tu że mamy wszysko i jest cudownie.
Dzieki tym wątkom poznałam prawdziwych przyjaciół i pozwolę sobie nazwać WAS WSZYSKICH.
Nasze problemy nie znikną tak szybko, ale dziś inaczej na to patrzę.
Już dziś pisałam ale zostało usunięte. DZIŚ pierwszy raz zobaczyłam uśmiech na buzi małego i choć minęło 5 miesięcy to wiem że dzieki wam go zobaczyłam. Moje serce zaczęlo uśmiechac się do niego i on mi to odwzajemnił.
Mam nadzieję że się nie zbłaźniłam tym co napisałam. Dziękuję ze jesteście...
P.S- ja również poproszę o cynka jeżeli gdzieś na terenie Pruszcza lub Gdańska ktoś np. będzie potrzebował aby umyć mu okna. DZIEKUJĘ!!!
Zamieszczam to na swoim wątku i na Waszych kochane.
Może na początku odniosę się do usuniętego-dziękuję WSZYSKIM którzy tak jak i na moim walczyli o nas i potępiali. Prawda jest taka że dzięki kopniakom tym dobrym i tym złym człowiek zaczyna myśleć, zaczyna wybudzać się z dołka psychicznego. Zaczyna uświadamiać sobie że nie jest SAM. Ma do okoła ludzi którzy racjonalnie pozwolą spojrzeć gdzie leży problem. Którzy pomogą w jaki kolwiek sposób podnieść się z dołka przedewszyskim psychicznego.
U nas wszysko strzeliło z dnia na dzień i się załamałam dlastego posunełam się do takiego kroku. Na rodzinę nie możemy liczyć bo poprostu tak jest. Przyjaciół i znajomych mieliśmy jak mielismy kasę. Spoykaliśmy się było fajnie i miło. Jak wyszło tak a nie inaczej okazało się że nie mamy nikogo bo zmienił się nas status. Ale jak to się mówi prawdziwych przyjaciół...
Nie piszę tego aby się nad sobą użalać bo nie tędy droga.
Dzięki mojemu wątkowi poznałam ludzi którzy bardzo pomogli mi przedewszyskim rozmową(chodzi mi o dziewczyny z gg)uświadomiły mi wiele. Dziś czuję się silniejsza o wiele silniejsza. Najgorszy kryzys pozwalają nam też zwalczyć wszyskie podarunki, bo jak wiem że chwile które poświęcałam na zmartwienia mogę poświęcić na szukanie pracy dorywczej. Dopiero nabrałam wiary w samą siebie własnie dzięki tym złym kopniakom np. od Ponurego itd. TO WY pozowiliście wzbudzić we mnie takie odczucie-a co udowodnię i im że któregoś dnia napiszę tu że mamy wszysko i jest cudownie.
Dzieki tym wątkom poznałam prawdziwych przyjaciół i pozwolę sobie nazwać WAS WSZYSKICH.
Nasze problemy nie znikną tak szybko, ale dziś inaczej na to patrzę.
Już dziś pisałam ale zostało usunięte. DZIŚ pierwszy raz zobaczyłam uśmiech na buzi małego i choć minęło 5 miesięcy to wiem że dzieki wam go zobaczyłam. Moje serce zaczęlo uśmiechac się do niego i on mi to odwzajemnił.
Mam nadzieję że się nie zbłaźniłam tym co napisałam. Dziękuję ze jesteście...
P.S- ja również poproszę o cynka jeżeli gdzieś na terenie Pruszcza lub Gdańska ktoś np. będzie potrzebował aby umyć mu okna. DZIEKUJĘ!!!
Wuczony ma ślusarza, ale obecnie pracuje jako polernik przy stali nierdzewnej.
Jedyne co może rozbić to jako pomocnik gdzieś na budowie lub poprostu co kolwiek za granicą. Np. słyszałm że znajoma wyjechała i w fabryce sera cieła paprykę.Jak się zapytałm czy znalazła by coś dla męża to okazało się ze już się do nas nie odezwała:(((
Dziewczyny kochane dziękuję że jesteście.
Tak na marginesie mąż próbował wyjechać do niemiec ale okazało się że to wielke oszustwo ach dlatego pytam, bo wiem że w dobie kryzysu ciężko z wyjazdem ale może coś się znajdzie. Jutro mąż zajrzy do tej firmy Pran. Zaraz zerknę czy jest w internecie.
Jedyne co może rozbić to jako pomocnik gdzieś na budowie lub poprostu co kolwiek za granicą. Np. słyszałm że znajoma wyjechała i w fabryce sera cieła paprykę.Jak się zapytałm czy znalazła by coś dla męża to okazało się ze już się do nas nie odezwała:(((
Dziewczyny kochane dziękuję że jesteście.
Tak na marginesie mąż próbował wyjechać do niemiec ale okazało się że to wielke oszustwo ach dlatego pytam, bo wiem że w dobie kryzysu ciężko z wyjazdem ale może coś się znajdzie. Jutro mąż zajrzy do tej firmy Pran. Zaraz zerknę czy jest w internecie.
Podłącze się z pytaniem pod wąteczek Kamili....Dziewczyny wiecie coś o pracy na budowie ale w Trójmieście? Mąż ponad dwa tygodnie temu stracił pracę od tego czasu ciągle szuka ale bezskutecznie.W poprzedniej firmie nie podobało się szefowi to ,że nie pije uzależnił od picia całą ekipę a mój M.się wyłamał bo to nie tedy droga....Dokładnie specjalizuje się w wykańczaniu wnętrz szpachlowanie malowanie...ja w tej chwili oczekuje przyjścia na świat drugiego dziecka,mąż był jedynym żywicielem rodziny....Jedyne co w tej chwili potrzebuje to spokój i poczucie stabilizacji,więc jeśli będziecie wiedziały o jakiejś pracy proszę o namiari z góry dziękuje za pomoc.