Widok

Piosenka na 1szy taniec...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem ze ten wątek był już poruszany, ale niestety nie mogę go znaleźć na weselniku.poproszę o link wątku bądź propozycję. Stres przedślubny chyba paraliżuje mi mózg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mielsiśmy piosenke Grzegorza Tomczak dokładnie to była "Niebieska piosenka". ne youtube możesz jej posłuchać.
image
my zastanawiamy się nad anną jantar przetańczyć całą noc....Chciałam coś śmiesznego, że płyta się niby zacięła ale brak czasu na naukę . Ja gorzej czuję się w tańcu więc chciałam jakąś przytulankę , nie za trudna nie za nudna ...Taką w sam raz....Boże nigdy nie byłam tak wybredna jka teraz
my będziemy tańczyli do "It is you I have loved" http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc
a mojemu M podoba sie Celin Dion because you loved me
sama sie zdziwilam ze taka piekna piosenka mu wpadla w uszko na nasz pierwszy taniec ;) - powodzenia w wyborze ;)
My mieliśmy całośc z "dirty dancing"pierwsza część spokojniejsza "She's like the wind" i druga szybka"Do you love me"
po prostu bomba :)
image

image
My bedziemy miec Universe "W perły zmienić deszcz". Ładne słowa a do tego nie jest to taki klasyczny przytulaniec, tylko można coś fajniejszego do niej wymyśleć. powodzenia :)
image
Ada a macie filmik z pierwszego tańca? Jakbyś miała i mogła to podeslij - aniolek0111@wp.pl :) Nie mam weny na pierwszy taniec. :P
http://forum.trojmiasto.pl/pierwszy-taniec-jaki-utwor-t61618,1,11.html?hl=pierwszy taniec#hl
i jeszcze jeden:-)
no wlasnie ada! prosze o filmik z pierwszego tańca.. :)
image
dziękuję za podpowiedzi
Myśmy mieli Lady Pank - "zawsze tam gdzie Ty"

i na obrączkach mamy napis "Zawsze tam gdzie Ty"
my chcemy "sunrise, sunset" ze skrzypka na dachu (spokojny walc angielski albo zwykłe bujanie się super przy tym wychodzi)
pewnie w wersji anglojęzycznej, a przy podziękowaniu rodzicom to samo ale po polsku:)
image
my mielismy paulle od dzis, troche oklepana pisoenka ale slowa nam genialnie pasowaly ze w koncu go znalazam na koncu swiata, jestem po przejsciach ciezkich sercowych, w 7 dni nauczylismy sie prostego walca u takiego chlopaka i wyszlo super , goscie plakali ze idelanie dobralismy slowa do nas
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
http://www.youtube.com/watch?v=8tH-SZzz3LM

podbijam wątek, co myślicie o tej ??
Madness is the gift, that has been given to me!!
nei za mało slubna??:D
Madness is the gift, that has been given to me!!
A może Boys, boys, boys - SABRINY.
Shayne ward- stand by me oboje pokochalismy tą piosenke i tekst ma cudowny

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry