Widok

RELACJA Z WESELA:)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie jestem juz rok po slubie. Bardzo czesto zagladalam tu przed slubem. Dzieki weselnikowi kupiłam swoja suknię slubną. W końcu znalazłam chwilke czasu aby napisać co i jak:)

1. Polecam z czystym sumieniem - Ośrodek Górnik w Kątach Rybackich. Jedzonko pyszne, smaczne, ciasta z cuknierni Jędruś Nowy Staw smakowały jak domowe. (do tej pory od czasu do czasu kupuje sobie do domku - do pojedzenia tak mi zasmakowały)

2. Polecam salon fryzjersko - kosmetyczny "Beauty" w Elblągu. Nie miałam ani próbnej fryzury ani próbnego makijazu a byłam w 100% zadowolona z tego co dziewczyny zrobiły. Czułam sie naprawde wyjatkowo

3.Przepiękne zdjęcia!!! a to było dla nas BARDZO WAŻNE (nasze male zainteresowania) zrobił Damian Nowacki. Lepszego fotografa nie znam!!

4. to był najpiękniejszy dzień w naszym życiu:) Oczywiście teraz tez jest super:))

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Natalia a w jakim terminie miałaś ślub? w sezonie letnim?
wesela sa tam organizowane we wszystkie miesiace oprocz lipca i sierpnia. Ja miałam wesele w czerwcu.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!!!!
image
dziekuje!!!
Gratulacje!
gratulacje
gratuluje
~natalia :) czy mozesz podac maila, mamy pare pytan, ktorych nie chcemy poruszac na forum
ewentualnie jesli nie chcesz podawac, to wyslij wiadomosc prywatna

Inne tematy z forum Wesele

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry