Widok

Relacja 14.08.2010 Ania&Krzysiek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hmm... od czego by tu zacząć ...;) nie będę opisywać całego dnia bo to bez sensu, to co was głównie interesuje to ocena usługodawców. Relacja dopiero teraz bo od razu po weselu wyruszyliśmy w podroż poślubną i wróciliśmy dopiero 31 sierpnia.
A więc:
Suknia- Salon Marietta w Gdyni- zero zastrzeżeń, byłam tylko na 1 dopasowaniu i wystarczyło.
Makijaż i paznokcie – Emilia Prykaszczyk z salonu z Pruszcza Gdańskiego ( na Kossaka- nazwy nie pamiętam). Jedno i drugie przepiękne, makijaż trzymał się do samego rana. Fryzurka – Wioletta Prusak, salon ten sam co wyżej – idealna i wytrzymała do rana ;)
Dekoracje kwiatowe - CEDRYKA- Mało znana firma na forum ale w mojej miejscowości znana doskonale. Przepiękne dekoracje i wiązanka - dokładnie takie jak sobie życzyłam. ( dekoracja kościoła, samochodu, bukiet dla mnie i dla świadkowych, przypinka i ikebana na salę)
Kwiaciarnia Mildan z Moreny – bardzo piękne i nie drogie bukiety na podziękowania
Cukiernia Want z Pruszcza – ciasta bardzo dobre, tort również- dokładnie taki jak chciałam z jednym wyjątkiem – był 5 piętrowy a środkowe piętro miało być kokosowe( rafaello) – pech chciał że akurat sama się na nie skusiłam i niestety był to całkiem inny smak niż ten który zamówiłam ( z jakąś wiśniowa galaretką). Był oczywiście bardzo dobry ale jednak nie było to to co miało być. Generalnie polecam bo ciasta bardzo dobre i nie drogo.
Restauracja Pod Lipami w Łegowie- sala japońska. Bardzo dziękujemy za wszystko- wyszło idealnie. Dziękuję też za cierpliwość bo nie byłam łatwym klientem. Jedzenie bardzo smaczne, dobrze doprawione i bardzo ładnie udekorowane i co najważniejsze było go bardzo dużo ( menu II). Zostało na poprawiny oraz dla części gości po poprawinach na wynos – pakowane na bieżąco. Bardzo dużym zainteresowaniem cieszył się również stół wiejski i fontanna czekoladowa. Kelnerzy spisali się na 6, nie trzeba było na nic długo czekać, na stołach nigdy niczego nie brakowało. Wystarczyło tylko spojrzeć w ich kierunku i już któryś z nich podchodził z pytaniem czy czegoś nie potrzeba. Goście byli po wrażeniem sali i obsługi i jedzenia. 14 sierpnia był niesamowity upał ale klimatyzacja spisała się idealnie- goście którzy siedzieli najbliżej prosili nawet o zmniejszenie bo było im za zimno. Gdybyśmy mieli jeszcze raz organizować wesele to na pewno tam.
Dj- tu mieliśmy trochę nerwów bo na 3 dni przed ślubem na spotkaniu z „naszym” dj (nie chcę wymieniać z nazwiska) w celu ustalenia ostatecznych szczegółów przebiegu imprezy dowiedzieliśmy się że on jednak nie będzie mógł u nas zagrać bo ma wesele chrzesniaka ale chętnie zagra jego brat. ( jakby nie wiedział o tym wczesniej...) Na początku byliśmy tak zaskoczeni że się zgodziliśmy ale w piątek stwierdziłam że dla zasady powinniśmy zmienić dj i tak tez zrobiliśmy. I tu wielkie podziękowania dla DJ Buźki że zgodził się u nas zagrać w ostatniej chwili - wesele i oczepiny poprowadzone bardzo profesjonalnie pomimo ustaleń jedynie telefonicznych, udało mu się przemycić kilka naszych ulubionych utworów za co jesteśmy wdzięczni. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy.
I taniec – p. Robert Bochniak z klubu z Moreny ( przy KFC), wzieliśmy tylko 5 lekcji bo więcej nie zdążyliśmy ale wyszło bardzo ładnie- nawet lepiej niż się spodziewaliśmy.
Foto i kamera – FOTOVODEOFLASH z Tczewa, bardzo przyjemna współpraca, zdjęć i filmu jeszcze nie mamy więc nie za bardzo już mogę ocenić ale znam ich prace i wiem ze wyjda pięknie. Nie moge się juz doczekać ;)

Mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam, jakby cos to pytajcie.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje :)
imageimage
gratulacje,
a tego d.j a powinnaś ujawnić skoro on Cię tak brzydko wystawił to ty wystaw mu komentarz.
może, ale jego nazwisko nic wam nie powie, nie widziałam aby przewijal sie tu na forum. Wzięlam go bo bylam na kilku imprezach na ktorych grał ( m.in.jakis sylwester i wesele u mojej kuzynki 3 lata temu) i było ok.
image
venus - gratulacje!!!

mimo wszytko możesz napisać
ja np. jak decydowalam się na usługodawców, to wrzucałam nazwisko w wyszukiwarkę i w pierwszym rzędzie relacje czytałam

my z dj Buźki (grał u nas na poprawinach) nei byliśmy zadowoleni
nie tyle z prowadzenia, co... spóźnił się baaardzo do nas (tzn przyjechał po 15 - poprawiny zaczęły się ok 13 - obiecywał że bedzie jakoś na 12, zeby spokojnie rozstawić sprzęt, a nawet nie zadzwonił, że sie spóźni, bo coś tam - podobno problemy ze zdrowiem, tylko czemu to my go o 14 musieliśmy szukać i wydzwaniać po niego, gdzie jest?)
image
gratuluje :)
image
gratulacje :)

wielu wspolnych lat w miłości :)
image

to moze napisze tylko dj Kazik ( a nazwisko moge przeslac na meila zainteresowanym którzy maja dj o takim imieniu...)

u nas dj Buzka grał na weselu i na poprawinach, na wesele przyjechał dosyc wczesnie bo ok 13 a wesele zaczynało się na 18.00, na poprawiny się nie spoźnił bo nocował w hotelu ;)
image
Gratulacje i wszystkiego najlepszego :)))
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
no widzisz... mnie nie tyle o to spóźnienie chodziło (bo dowiedziałam się później, że z uwagi na jakis problem ze zdoriwem - cukrzycę ma, tak wyszło), ale o to, że sam nie zadzwonił, nie uprzedził, że się spóźni (bo "czepiam się" o 2 godziny a nie o 10minut)
no i nim on się rozłożył ze sprzętem, to część gości już pakowała się do domu

przepraszam, że ci się z moimi smutami w wątek wtrącilam...

będą foty?:D
image
Cos tam wrzucę ale jak dostane od fotografa albo zgram od siostry. Na razie nie mam zadnych. ;(
image
gratulacje i wszystkiego NAJ :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
gratulacje :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
gratulacje
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
gratuluje
image
image
GRATULACJE! dużo miłości!!!!!!!!
image
wszystkiego najlepszego :)

gratulacje !
dziękuję i podbijam dla zainteresowanych ;)
image
gratuluję:)
image
image
gratuluję:)
Gratulacje:)
image
gratuluję :)
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
GRATULACJE
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Wszystkiego Dobrego :)
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
Na początek gratuluję :)

I mam pytanko do venus81: Czy mogłabyś mi przesłać na maila telefon do Twojej wizażystki i fryzjerki?

Mój mail to: agnies_xyz@tlen.pl

Z góry dziękuję :)
image
wysłane +fotki ;)
image
Gratuluję :)
Dziękuję ślicznie :)
image
Wrzucam cos dla oka, nie sa to jeszcze fotki fotografa bo na nie cały czas czekam tylko zaprzyjaźnionej z aparatem znajomej ;( Trochę zdjęcie zepsułam no ale cóż- trzeba zachowac trochę anonimowości ;) Suknia oczywiście na sprzedaż.

image

Uploaded with ImageShack.us
image
image

image

image
coś mi nie wyszło ;(
image
może teraz;)

image

image
gratulacje:)
szczęścia :)
ale ślicznie wyglądałaś!!
Ślicznie!Perfekt!
pytanie-jak będzie wyglądał rozwód?
Równie celebrystycznie?

takie kokietowanie kosztuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pomogę :)
ślicznie wygladaliście
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
image
Bardzo fajny bukiet masz! Właśnie ja chcę mieć coś w ten deseń :) nawet kolor by grał. Powiedz co to za kwiaty, gdzie kupowałaś i czy bardzo drogo?
Aahaa.. a świadkowa miała taki sam(mniejszy o ile się da zrobić) czy inny?
witam, kwiaty to kalie/kantadeski jak kto woli. Świadkowe bo miałam dwie miały takie same bukieciki tylko z 3 kwiatkow. Za calość zapłacilam ok 800 zl (nie pamiętam juz dokładnie) ale za wszystko czyli kwiaty w kościele - 2 duże bukiety, dekoracja kościoła + po jednym kwiatku przy lawce, kwiaty na salę - ikebana, dekoracja auta + nasze bukiety. Moj bukiet i dla swiadkowych to pewnie ok 100 zł - 150 zł
image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry